Galiba yaptım başvurumu ama, okul bilgileri ile ilgili birşey giremiyoruz.
quote:
500 Internal Server Error
Servlet error: An exception occurred. The current application deployment descriptors do not allow for including it in this response. Please consult the application log for details.
Deli olmamak içten değil
öğrenim bilgilerinizi görmek için tekrar girin bakalım doğrumu??Bende boş kayıt yaptım sonra yanlış bilgiler geliyor..
yok yaw nere düzelmiş bendee çıkmıyor hala okul bilgileri.
Hay sizin içinize de sunucunuza da.
annem ptt den memur emeklisi personel çocuğu statüsüne giriyormuyum?
KYK'da çalışıyor olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
KYK'da çalışıyor olması lazım.
cevap banaydı sanırım, anladım teşekkürler...
ya bu para yerine eve giren toplam parayımı yazacaz...
bende okul bilgileri gözükmüyodu , doldurulamıyordu da .. diğerlerini doldurdum gönderdim o şekilde.. gönderdikten 2 sn sonra site tekrar kapandı hata moduna geçti..
bu arada doldurduktan sonra bi mesaj çıkmıştı müraccaat süresini bitene kadar istediiniz an girip bilgileri değiştirebilirsiniz diyo.. ilerde düzelirse girip değiştirebilirim herhalde şuan fakülte bilgileri olmadan da olsa kaydoldum adm tc.kimlik nom flaan ellerinde zaten ulaşabilirler faüklte bilgilerine..
burs, öğrenim ve katkı kredisinin hepsini birden seçsem, 2si çıkıp 1i çıkmama gibi bir durum olur mu? yani mesela burs çıkmadı diye diğer 2si de yanmasın istiyorum
haydaa şimdi güncelleme olarak girdim Abant izzet baysal fln yazıyo üni.bölümünde Muhasebe İÖ fln yazıyo ne iş bu yaa oooof of
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur825
başvuru forumunu doldurdum kaydete bastım hata verdi
benim de öyle oldu.
Kararsızım.Eğitim bilgilerini dolduramıyorum. Ya farklı üni çıkarsa diğer arkadaşlarınki gibi :) bekleyelim bir iki gün daha.
Ben de başvuru yapmayı deniyorum 2 gündür ama olmuyor.Formdaki heryeri dolduruyorum(üniversite bölüm falan çıkmıyor) kaydet e basıyorum sayfa açılmıyor sayfayı yeniliyorum sonra da karşıma doldurduğum formun yazdırılabilir şekli çıkıyor ama form bomboş Ne biçim bir sistemmiş bu 25 ine kadar başvurabilirsek iyidir.
Herkes başvurabiliyor mu bu burs için?Buradan burs alırsam başka bir yerden alacağım burs kesilir mi?Bu kurum devlete mi bağlı?
Abantı değiştiremiyor muyuz yav. Nasıl değişecek o.