Şimdi Ara

Kyk Yurt kur açıldı Dalın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de abant olmuş bunun farkına varırlar yada direk tc numaramızdan nereyi kazandığımızı falan bulsunlar artık
  • arkadaşlar kyk'nın başvuru formunda annenizin mesleği konusunda kararsız kaldım. annem bir işte çalışmadı, maaşı yok ve babamın ssksından-örneğin ssk ve devlet hastanelerine parasız gitme- durumu var. Bunun için ev hanımları kısmından;

1)Ev Hanımı(Sosyal Güvenlik Kurumuna Bağlı olmayanı)

2) SSK ve Bağkur'a tabi olmayan VEYA Devamlı Prim Ödemeyenler

seçeneklerinden hangisini işaretlemeliyim?

Öyle karma karışık yapmışlar ki adam gibi bir başvuru kılavuzu yok, dün geceden beri herkesin siniri bozdular. Yetti artık
  • :D okul gelmiyor bana. abant gelmesnden iyidir annem finans bankta çalısıo neyi işaretlicemi bulamadım. bi de babam işsiz. maaş kısmına 0 yazıyorum dedii AİLE RESİNN MAAŞI 0 OLAMAZ zuahah sinirden gülüom olaya bak.
  • okul bilgilerim gözükmedi ama ben genede formu doldurdum ve kaydettim.Acaba bu sorun yaratırmı ? Hem okul bilgileri kısmı doldurulmuyor :S
  • ya sakin olun onlar okulu bulur o sorun herkeste var..
  • biri sormuş demin geri dönüş cvarmı diye
    evet var, aynı sayfaya bidaha girince eskiden girdiin bilgiler gözüküyo gümncelleyebiliyosun aMA üniversitede Abant izzeet bysl fln yazıyo puan da 305 mi ne yazıyo say1 yazıyo fln onları değiştiremiyoruz uydurmuiş kafasından puanı :P üniversitede heralde alfabetik listede ilk o var diye o geliyo
  • EA'cıyım...
    Daü-Hukuk Kazandım...
    Yurt Parasına Katkı Olur Diye Kredi İçin Başvurayım Dedim.(Alıp Alamadığımızı Tam Öğrenemedim Ama...)
    Başvuruyu Yaptım Okul Bilgileri Doldurulmuyordu Ve Otomatik Olarak Çıkmıyordu...
    Dedim Herhalde Kendi Kendine Ekler...
    Diğer Kısımları Doldurdum Gönderdim...
    Şimdi Kontrol Etmek İçin Girdim Ve Gördüm Ki Evet Kendi Kendine Okul Bilgilerini Doldurmuş Ama Kafasına Göre Doldurmuş...
    KyK'ya Göre Buraya Yerleşmişim...

http://img81.imageshack.us/i/banavh.jpg/
    Adamlar Kafasına Göre Yere Yerleştiriyor Bizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 15 Ağustos 2009; 23:07:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serialexperiment

arkadaşlar kyk'nın başvuru formunda annenizin mesleği konusunda kararsız kaldım. annem bir işte çalışmadı, maaşı yok ve babamın ssksından-örneğin ssk ve devlet hastanelerine parasız gitme- durumu var. Bunun için ev hanımları kısmından;

1)Ev Hanımı(Sosyal Güvenlik Kurumuna Bağlı olmayanı)

2) SSK ve Bağkur'a tabi olmayan VEYA Devamlı Prim Ödemeyenler

seçeneklerinden hangisini işaretlemeliyim?

Öyle karma karışık yapmışlar ki adam gibi bir başvuru kılavuzu yok, dün geceden beri herkesin siniri bozdular. Yetti artık

Ev hanımını işaretle.
  • Kişilerin bilgileri ÖSYM'den tam ulaşmadığı için direkt olarak Bolu Abant İzzet Baysal'a yer veriyor. ÖSYM'nin sitesine laf atarken KYK saçmaladı. Her sene mi bu oluyor böyle yav.
  • e site aynı olunca..
  • yaa beyler maaş kısmını tl olarak yazıcaz demi misal (1450)
  • Ne zamana kadar süremiz vaedı başvuru için?Şu sistemi adam etsinlerde öyle dolduralım bari.
  • Ben hiç başvuru yapmadım şuan arkadaşlar okul bilgileri kısmı boş gözüküyor bir tek tc kimlik no yazıyor okul bilgileri boş olunca bende başvuru yapmadım nasıl olcak bu iş ya..
    bu öss nin her aşaması stres abi hazırlanması dert sınavı dert açıklanması yurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: netopin

biri sormuş demin geri dönüş cvarmı diye
    evet var, aynı sayfaya bidaha girince eskiden girdiin bilgiler gözüküyo gümncelleyebiliyosun aMA üniversitede Abant izzeet bysl fln yazıyo puan da 305 mi ne yazıyo say1 yazıyo fln onları değiştiremiyoruz uydurmuiş kafasından puanı :P üniversitede heralde alfabetik listede ilk o var diye o geliyo

zaten başvuru yaparken altta basvuru ve güncelle yazıoo tmm güncelleyebilioruss ama bilqileri deiştrmek istesen bile üniw bilqileri qene deiştirilmiomus ama tc den bellii nereyi kazandıqımıss aslında abantda yazsa bolu cıkmaz herallde ama bn qenede korkuorum nedense yapıp yapmama konusunda kararsız kaldımm...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson5

Ben hiç başvuru yapmadım şuan arkadaşlar okul bilgileri kısmı boş gözüküyor bir tek tc kimlik no yazıyor okul bilgileri boş olunca bende başvuru yapmadım nasıl olcak bu iş ya..
    bu öss nin her aşaması stres abi hazırlanması dert sınavı dert açıklanması yurdu

her şeyi dert. 2. sınıfa geçene kadar huzura kavuşamıcaz belli oldu.

• ulan nasıl bi sistem bu ya. kaydettim bilgilerimi. tekrar baktığımda abbant izzet baysalda oladuğumu söylüyor. Halbuki YALAN

düzeltseler şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bludger

Ne zamana kadar süremiz vaedı başvuru için?Şu sistemi adam etsinlerde öyle dolduralım bari.

25 ağustos
  • bende 404 hatası veriyor millet enazından başvurusunu yapmış
  • evet bügün bi gelişme var. tekrar girdiğimde. abant izeet baysal üniversitesi yerine ---- işareti yeer alıyor.
  • düzeldi sanırım okul bilgilerini ösym den alcaklar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.