Şimdi Ara

KYK YURT ÖNEMLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu sene KYK başvurusunda Genel Yurt veya Yüksek Ücretli Yurt diye bir şeçim yapmadık bilgisi olan var mı ?

• Bu sene oyle bir secim yapamiyoruz okuluna en yakin yurda yerleştirileceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun_142 -- 3 Ağustos 2014; 18:16:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aradım onu sanırım kalkmış.
  • Teşekkür ederim,Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeyim.Anadolu yakasında bir tane erkek yurdu var o da Altunizade.Çıkarsa orası çıkar büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobeengineer

Teşekkür ederim,Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeyim.Anadolu yakasında bir tane erkek yurdu var o da Altunizade.Çıkarsa orası çıkar büyük ihtimal.

Kapatılmış Altunizade. Az önce arkadaşımın mesajını gördüm, sanırım yıkılacak sonunda. Senin konuna tekrar gelecek olursak, Anadolu yakasında erkek yurdu kalmadı. Yani bir tane var çok çok uzak. Muhtemelen sana Beşiktaş çıkar :) Bizi başka yurtlara atmışlar. Arkadaşım Beşiktaşa atanmış mesela. Ben de onu bulmaya çalışıyorum nereden bakıyoruz diye ama lanet site

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anadolu yakasında devlete ait erkek öğrenci yurdu yok. Marmaraya en yakın yurt Beşiktaş'ta var. ona da seçilirsen sanslisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.