KYK Yurtları ile ilgili soruları konuları bir başlıkta toplarsak herkes kolay ulaşır.
Benim sorum şu: İTÜ yurtlarına yerleşmek istiyorum ben ama ola ki asil listeden çıkmadı ve KYK çıktı(ilk 100'deyim öncelik listesinde var, çıkar herhalde?) ben İTÜ yurdu gelene kadar KYK'da kalıp İTÜ yurdunu bekleyebilir miyim? Bir de herkese bir yedek sırası veriliyo mu İTÜ yurdu için?
Merhaba, öncelikle soruna cevap vereyim, evet bekleyebiliyorsun. Ama şu da var ki, İlk 100'deysen İTÜ sana şöyle bir şey de sunuyor:
quote:
MF-3 ve MF-4 puanlarında İTÜ’yü 1. sırada tercih edenler ilk 50’deyse aylık bin TL, dizüstü bilgisayar, İTÜ ARITeknokent’te şirket açma ve Gölet ya da Gümüşsuyu yurtlarında konaklama. 50-100 arasındakiler aynı olanaklara sahip ancak aylık 750 TL.
İTÜ yurtlarındaki asil-yedek sistemi KYK'ya benzer işler. Tek fark, KYK'da sıran gelene kadar misafir öğrenci olarak da barınabiliyorsun. İTÜ yurtlarında ise böyle bir imkan yok.
arkadaşlar bizim yıllık gelir sabit değil.gelirimizi yazarken ne kadar hata payını kyk kabul eder veya gelirimizi net şekilde öğrenebileceğimiz bir devlet kurumu var mı?
up
quote:
Orijinalden alıntı: XRacer
Merhaba, öncelikle soruna cevap vereyim, evet bekleyebiliyorsun. Ama şu da var ki, İlk 100'deysen İTÜ sana şöyle bir şey de sunuyor:
quote:
MF-3 ve MF-4 puanlarında İTÜ’yü 1. sırada tercih edenler ilk 50’deyse aylık bin TL, dizüstü bilgisayar, İTÜ ARITeknokent’te şirket açma ve Gölet ya da Gümüşsuyu yurtlarında konaklama. 50-100 arasındakiler aynı olanaklara sahip ancak aylık 750 TL.
İTÜ yurtlarındaki asil-yedek sistemi KYK'ya benzer işler. Tek fark, KYK'da sıran gelene kadar misafir öğrenci olarak da barınabiliyorsun. İTÜ yurtlarında ise böyle bir imkan yok.
Yok, keşke MF-4'te olsam, dilde ilk 100'deyim. Yani İTÜ'de asil listeden gelmezsem, İTÜ geldiğinde KYK'dan bir sorun olmadan çıkabiliyorum? Peki İTÜ'de yedekten bekledim sıram geldi, ilk sene için yerleştim, bir daha yurt çıkmama ihtimali yok değil mi? Her sene yurt çıkar mı telaşesi olmayacak?
güvenlik resmi bir bende mi açılmıyor?
Ortalama bir rakam yazsan yeterli, çok dikkat etmiyorlar.
quote:
Yok, keşke MF-4'te olsam, dilde ilk 100'deyim. Yani İTÜ'de asil listeden gelmezsem, İTÜ geldiğinde KYK'dan bir sorun olmadan çıkabiliyorum? Peki İTÜ'de yedekten bekledim sıram geldi, ilk sene için yerleştim, bir daha yurt çıkmama ihtimali yok değil mi? Her sene yurt çıkar mı telaşesi olmayacak?
KYK'dan çıkmanda tabii ki hiçbir sorun olmaz, hatta hatırladığım kadarıyla o ay kalmadığın günlerin parasına varana kadar veriyorlar :D İstersen kayıt yaptırdığının ertesi günü çık. Bir şey olmaz.
Diğer soruna gelirsek, olur mu yahu öyle şey Yerleşmişsin zaten artık. Yurttan atılmadığın sürece hiçbir şey olmaz.
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme