Şimdi Ara

KYK Yurtları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen sene Ege Üniversitesini kazandım ve hazırlık okudum. BU sene kyk yurduna başvurmayı düşünüyorum. Sİzden , kyk yurtları hakkında yorum ve düşüncelerinizi almak istiyorum. Hatta varsa fotoğraflarını da gönderirseniz sevinirim odalar ve yataklar , banyolar neye benziyor v.s. Fiyatı çok uygun oyüzden çok istiyorum

• Yurttan yurda çok fazla değişiyor en iyisi orada kalan birisine sorman.

Sakarya'da bu şekilde:http://forum.donanimhaber.com/m_94428105/f_//tm.htm#94428105
  • Arkadaşım ben kyk da kalıyorum oda arkadaşların kafa dengi çıkarsa mükemmel zaman geçirirsin.Temiz insanlarla aynı odada kalmaya bak baktın olmuyor odanı değiştir.İlk zamanlar biraz zor geçer ama çevre edindikçe alışırsın.Ben 2 senedir kyk da kalıyorum seneye de kalacağım.Hem ucuz hem de rahat.Banyolar ortak.
  • Her yurt birbirine benzemez.Şuan hala açıktır gidip görebilirsin.Ben Gaziantepte kyk da kalıyorum.Bir kampüsün içinde yarı özel yurt var orası aylık 183 tl oda üç kişilik ve kişiye özel çalışma masası komidin ve dolap var ayrıca yataklar baza.Benim kaldığım yurttayım ise odalar değişiyordu 6 kişiliklerde var 10 kişilikler de.Sana tavsiyem kişi sayısı az olanı seçmen ne kadar az kişi o kadar düzen o kadar az sorun.Ama ortam ap ayrı tabii ailen gibi olacak oradakiler yeri gelecek şaka bile yapılacak sana uyurken.Bunlar ileriki zamanlarda gülüp geçeceğin hatıraların olacak.Neyse fazla uzattım kafana takılan herşeyi sorabilirsin yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

Yurttan yurda çok fazla değişiyor en iyisi orada kalan birisine sorman.

Sakarya'da bu şekilde:http://forum.donanimhaber.com/m_94428105/f_//tm.htm#94428105

Çok teşekkür ederim çok faydalı olmuş. Varsa bildiğiniz bu tarz başka konular, linklerini gönderebilirseniz çok memnun olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk yurt
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.