Ben geçen sene 1 yıl boyunca kyk yurdunda kaldım ve sene sonunda bir sonraki sene eve çıkarım düşüncesiyle yurttan kaydımı sildirdim. Şu anda eve çıkma işi iptal olmuş durumda, ancak ara sınıflar için kyk yurduna başvuruda bulunamıyorum.
Bununla alakalı bir kural mı var ? kyk yurdundan bir kere çıktığımız zaman bir daha giremiyor muyuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: PaulCrewe
İyi günler,
Ben geçen sene 1 yıl boyunca kyk yurdunda kaldım ve sene sonunda bir sonraki sene eve çıkarım düşüncesiyle yurttan kaydımı sildirdim. Şu anda eve çıkma işi iptal olmuş durumda, ancak ara sınıflar için kyk yurduna başvuruda bulunamıyorum.
Bununla alakalı bir kural mı var ? kyk yurdundan bir kere çıktığımız zaman bir daha giremiyor muyuz ?
444 19 61 yurtkur çağrı merkezini arayın bence
quote:
Orijinalden alıntı: ahmedfakih
quote:
Orijinalden alıntı: PaulCrewe
İyi günler,
444 19 61 yurtkur çağrı merkezini arayın bence
Teşekkür ederim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme