Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sophiesworld

arkadaşlar bu yurtlar konusunda pek bilgim yok açıkçası benim sadece bir kaç sorum var mesela kyk ya başvurdum yüksek ücretli yurt demişsiniz onun çıkması nasıl oluyor.Bir de gerçekten anlamadığım için bu konulardan saçmalayabilirim özel yurtlarda mı kyk ya bağlı.Değilse onlara nasıl başvuruyoruz onların iyisini kötüsünü nerden bilcez gerçekten yardımcı olursanız çok sevincem

Yüksek ücretli yurt ve genel yurt dediğimiz yurtlara yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra kyk nın sitesinden başvuracaksınız.Daha sonra gelir durumu-öncelik durumu gibi şeylere bakılarak ya direk asil olarak yerleşmeye hak kazanacaksınız yada yedek sırası verilecek size(yedek sırasını beklerken gene kykda misafir olarak kalabilirsiniz)

Özel yurtlar kykya bağlı değil her özel yurt ayrı şekildedir biryere bağlı olmadan.Onlara başvurmak için ya üniversite kayıtlarını yaptırmaya okuduğunuz şehre gidince özel yurtları gezip orada yapacaksınız başvuru-kayıtı yada internetten araştırıp istediğiniz özel yurdun telefon numarasını bulup arayıp görüşeceksiniz.

İyisini kötüsünü tam olarak bilemezsiniz gidip görmeden ama bir fikir olması açısından internetten okuduğunuz okulun forumunu aratın ve oraları inceleyin çok büyük ihtimalle bulursunuz gideceğiniz ilde hangi özel yurtlar var-kalanlar ne yorumlar yazmış vs..

• o ne öyle ya yaşanır mı orada
  • up
  • Biraz saçma olacak ama ben fifa manyağıyım Can u run itten laptobumla baktığımda fifa 13ü kaldırmıyo ama pc'm sağlam kaldırıyo Kasayı götüremez miyim yurda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heat15

Biraz saçma olacak ama ben fifa manyağıyım Can u run itten laptobumla baktığımda fifa 13ü kaldırmıyo ama pc'm sağlam kaldırıyo Kasayı götüremez miyim yurda?

Kasayı götürmesine götürürsün hocamda milletin gözünde garip duracağı kesin Ayrıca yüksek ücretli değilde genel yurtlara giderseniz pc yi koyacak yer bulamazsınız zaten 1tane masa var küçük.Ayrıca yurtta aşırı miktarda beleşçi insan vardır rahat bırakmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 16 Ağustos 2012; 8:36:08 >
  • ben istanbul da oturuyorum. istanbul üniversitesine yerleştiğim taktirde kyk yurtlarına yerleşme ihtimalim var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitt_03 -- 16 Ağustos 2012; 12:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitt_03

ben istanbul da oturuyorum. istanbul üniversitesine yerleştiğim taktirde kyk yurtlarına yerleşme ihtimalim var mı?

Var ama az.Uzaktan gelenlere öncelik tanınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Orijinalden alıntı: Heat15

Biraz saçma olacak ama ben fifa manyağıyım Can u run itten laptobumla baktığımda fifa 13ü kaldırmıyo ama pc'm sağlam kaldırıyo Kasayı götüremez miyim yurda?

Kasayı götürmesine götürürsün hocamda milletin gözünde garip duracağı kesin Ayrıca yüksek ücretli değilde genel yurtlara giderseniz pc yi koyacak yer bulamazsınız zaten 1tane masa var küçük.Ayrıca yurtta aşırı miktarda beleşçi insan vardır rahat bırakmazlar

Haklısınız sanırım teşekkürler

• Biz zamanında 8 kişilik oda sisteminde , 1 dönem kadar da 30 kişilik koğuş sisteminde kalmıştık.
    Şimdiki nesil şanslı !
  • VALA Mitokondri seni tebrik ediyorum =D 1.si millet hiçbişey okumadan gelip soruyo ben burda ayar oluyorum :D 2.si soruların bir kısmında çok büyük mantıksal tutarsızlık var :D biraz daha kabalaşırsam saçma =D Burdan bir tebrik gönderiyorum sana.Birde uplayalım bakalım =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Wifi var mi

Var. 12saat 2tl ,24saat 3,5tl,72 saat 9tl şeklinde ücretlendirme mevcut.Ancak bu sene ücretsiz olacak diyorlar bakalım

Kim diyo bunu ?
    Bu arada internet hızı berbattı bizim yurtta, ki kesilip de duruyodu ayrıca. Kaldığım ile de şaşırırsınız: istanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

o ne öyle ya yaşanır mı orada

Ben hiç ailemden ayrı kalmadım nerdeyse ilk defa üniversite için ayrıldım istanbulda bir genel yurtta kalıyorum 2 yıldır. genel olarak rahatım okuluma yakın olduğu için, odalar 6 kişilik genelde sabahları çok ağır bi koku oluyor odada gece soğuktan cam açamadığımız için ısınma olarak sorun 0 gibi bişey kalorifer var. banyolar ve tuvaletler katlarda ortak kullanımlık olup herkes aynı yerleri paylaştığı ve herkeste temizlik kültürü olmadığı için bazen hijyenik olmayabiliyor ama düzenli olarak temizlikleri yapılır. yemek yardımından başka ortalama 3-5 tl daha cebinizden harcayabilirsiniz günlük iştahınıza bağlı. Çamaşır yıkama 5.5 tl idi makine başına ama pek başarılı sonuçlar alındığı söylenemez. ders çalışma odaları var katlarda ama bazen dışardaki kızların kahkaları dikkatinizi yerle bir edebiliyor yataklarımız 2 katlı ranza idi odanızda horlayan birileri ve gece ayakta duran birileri yoksa rahat uyursunuz oda arkadaşlarınız çok önemli. özetle bence hiç fena değil genel olarak hele ki aylık 105 tl ve günlük 4 tl lik yemek yardımı düşünülürse.(yurt parası 3 ayda bir 315 olarak ödeniyor yazın da ödüyorsunuz kalmasanız dahi)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Wifi var mi

Var. 12saat 2tl ,24saat 3,5tl,72 saat 9tl şeklinde ücretlendirme mevcut.Ancak bu sene ücretsiz olacak diyorlar bakalım

Kim diyo bunu ?

http://www.kpssrehber.com/guncel-haber-470-kyk-nin-tum-yurtlarinda-ucretsiz-internet-olacak.html

quote:

Orijinalden alıntı: csaacan

VALA Mitokondri seni tebrik ediyorum =D 1.si millet hiçbişey okumadan gelip soruyo ben burda ayar oluyorum :D 2.si soruların bir kısmında çok büyük mantıksal tutarsızlık var :D biraz daha kabalaşırsam saçma =D Burdan bir tebrik gönderiyorum sana.Birde uplayalım bakalım =)

Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: kiro

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

o ne öyle ya yaşanır mı orada

Ben hiç ailemden ayrı kalmadım nerdeyse ilk defa üniversite için ayrıldım istanbulda bir genel yurtta kalıyorum 2 yıldır. genel olarak rahatım okuluma yakın olduğu için, odalar 6 kişilik genelde sabahları çok ağır bi koku oluyor odada gece soğuktan cam açamadığımız için ısınma olarak sorun 0 gibi bişey kalorifer var. banyolar ve tuvaletler katlarda ortak kullanımlık olup herkes aynı yerleri paylaştığı ve herkeste temizlik kültürü olmadığı için bazen hijyenik olmayabiliyor ama düzenli olarak temizlikleri yapılır. yemek yardımından başka ortalama 3-5 tl daha cebinizden harcayabilirsiniz günlük iştahınıza bağlı. Çamaşır yıkama 5.5 tl idi makine başına ama pek başarılı sonuçlar alındığı söylenemez. ders çalışma odaları var katlarda ama bazen dışardaki kızların kahkaları dikkatinizi yerle bir edebiliyor yataklarımız 2 katlı ranza idi odanızda horlayan birileri ve gece ayakta duran birileri yoksa rahat uyursunuz oda arkadaşlarınız çok önemli. özetle bence hiç fena değil genel olarak hele ki aylık 105 tl ve günlük 4 tl lik yemek yardımı düşünülürse.(yurt parası 3 ayda bir 315 olarak ödeniyor yazın da ödüyorsunuz kalmasanız dahi)

Hocam sizin yurtta kablosuz internet ücreti ne kadar? Konu içerisinde biryerde kaldığım yerdeki internetin ücretini yazmıştımda yurttan yurda değişiyor mu merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 16 Ağustos 2012; 22:28:32 >

• up
  • hem yurtta kalıp hem burs alabiliyormuyum? kredi değil burs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadir.Can

hem yurtta kalıp hem burs alabiliyormuyum? kredi değil burs

evet
  • quote:

quote:

evet

hocam burs ve kredi ne kadar aylık?
    kredi geri ödeme planı nasıl?
  • quote:

quote:

quote:

evet

260tlydi sanırım ama ocak ayında zam gelir.
    Krediyi ödeme değişmediyse üniversite bittikten 2 sene sonra taksitler halinde ödüyorsun(biraz faizli tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 17 Ağustos 2012; 6:32:15 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evet

260tlydi sanırım ama ocak ayında zam gelir.
    Krediyi ödeme değişmediyse üniversite bittikten 2 sene sonra taksitler halinde ödüyorsun(biraz faizli tabi)

Faizi sanırım o seneki tüfeye göreydi.
    Cevaplar için sağolun hocam.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.