Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt başvuruları kayıt döneminden önce belli olur mu , kayıt için gittiğimizde misafirhanede kalabilirmiyiz?

Ben Metalurji Müh. okuycam gidipte işletme , iktisat gibi alakasız bölümdekilerle aynı odada kalırmıyım? Ders çalışma vs amacıyla soruyorum özellikle aynı sınıftan olsak çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Yurt başvuruları kayıt döneminden önce belli olur mu , kayıt için gittiğimizde misafirhanede kalabilirmiyiz?

Ben Metalurji Müh. okuycam gidipte işletme , iktisat gibi alakasız bölümdekilerle aynı odada kalırmıyım? Ders çalışma vs amacıyla soruyorum özellikle aynı sınıftan olsak çok iyi olur.

yurt başvuruları yerleştirme sonuçlarından sonra yapılır okul açılma zamanında en fazla 1 hafta kalırsın misafirhanede uzun sürmez açıklanması,bölüm olayına gelince de genelde dikkat ederler memurlar sen kayıt yaparken de söylersin mümnkünse aynı bölümden arkadaşlarla kalmak istiyorum dersin dediğim gibi genelde aynı bölüm aynı fakülte öğrencilerini aynı odaya koyarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hande_yıldız

quote:

Yurt başvuruları kayıt döneminden önce belli olur mu , kayıt için gittiğimizde misafirhanede kalabilirmiyiz?

yurt başvuruları yerleştirme sonuçlarından sonra yapılır okul açılma zamanında en fazla 1 hafta kalırsın misafirhanede uzun sürmez açıklanması,bölüm olayına gelince de genelde dikkat ederler memurlar sen kayıt yaparken de söylersin mümnkünse aynı bölümden arkadaşlarla kalmak istiyorum dersin dediğim gibi genelde aynı bölüm aynı fakülte öğrencilerini aynı odaya koyarlar

Okul açılmadan önce belli olmaz mı? Başlamadan önce bi yurda yerleşsem rahat olur.

• quote:

Okul açılmadan önce belli olmaz mı? Başlamadan önce bi yurda yerleşsem rahat olur.

olabilir zaten kayıt dönemi 3-7 eylül olarak verilmiş okulun başlaması eylülün ikinci haftasını bulur yetiştirirler merak etme
  • odalarda elektrik prizi var mı
  • özel yurtla devlet yurdunun farkı ne? (fiyatını kastedmiyorum)
  • Aklı olan Yurtta kalmaz lisede mecburen kalmak zorunda kaldım

75 metrekare alanda 15 erkek kaldık gerçekten çok kötü tek iyi tarafı muhabbet bol oluyor kim ne kızla ne yaptı olaylar sende :D
    hea kafa adamlardır belki bir nebze ama ben töbe ettim yurda.

aklı olan eve çıkar yada tek kişilik bir yer bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arteq -- 17 Ağustos 2012; 15:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasagiç2700

odalarda elektrik prizi var mı

Genel yurtlarda 1 tane var, 3 lü prizle bölüşülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasagiç2700

odalarda elektrik prizi var mı

Bizim odada 3 tane vardı ama uzatma kablolarıyla bayağı çoğaltmıştık-yatağın yanına çekmiştik elektriği
    quote:

Orijinalden alıntı: winneras

özel yurtla devlet yurdunun farkı ne? (fiyatını kastedmiyorum)

Özel yurtlarda çok daha az kişi kalır bir odada,odalar konforludur her açıdan..İstersen herhangi bir özel yurdun internet sitesine girip resimlere bak birde bu konudakilere bak anlaşılır
    quote:

Kyknın sitesindeki duyuruya göre(LİNK) Asil kayıtları 3 eylülde başlayacakmış.3ünden önce belli olur.Üni kayıtlarıda 3ünde gibi başlıyor diye biliyorum yani asil olarak yerleşirseniz üniversite kaydını yaptırmaya gittiğinizde yurt kaydınıda yaptırabilirsiniz(Yedek sırası verirlerse bile üniversite kaydına gittiğinizde yurdu ziyaret edin misafir kalmakla ilgili konuşun derim yeterli yer varmı vs. açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 17 Ağustos 2012; 15:29:04 >

• yeni kayıt olanlar katkı kredisi veya burs için başvurabilir mi?
    ben bu sene başlıcam burs alabilirmiyim?

edit:öğrendim oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Sakalsız Dede -- 18 Ağustos 2012; 0:24:18 >
  • selamlar hocam aklıma takılan soruları soracağım
    1-Burdur bucak yurdu yüksek ücretli yurtlar arasındamı ve ücreti ne kadar?
    2-benim zaten konya beyşehir kyk yurdunda kaydım var ordan bucak'a nasıl kaydımı aldırabilirim
    3-annem ve babam emekli ama 1 ev ve 1 arabamız var sizce bana burs çıkabilirmi?
    şimdiden teşekkürler cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

selamlar hocam aklıma takılan soruları soracağım
    2-benim zaten konya beyşehir kyk yurdunda kaydım var ordan bucak'a nasıl kaydımı aldırabilirim

1-evet yüksek ücretliler arasındaymış aylık 138tl
    2-Gideceğiniz yurdun telefonunu arayıp öğrenin isterseniz o konuda kesin bilgim yok
    3-Hocam burs tamamen şans işi geliri ciddi olarak düşük olup alamayan var yada 3000tl civarı gelirleri olup alan var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

selamlar hocam aklıma takılan soruları soracağım

1-evet yüksek ücretliler arasındaymış aylık 138tl
    2-Gideceğiniz yurdun telefonunu arayıp öğrenin isterseniz o konuda kesin bilgim yok
    3-Hocam burs tamamen şans işi geliri ciddi olarak düşük olup alamayan var yada 3000tl civarı gelirleri olup alan var..

teşekkür ederim hocam

• up
  • babam şirnakta mayina basti sol diz alti protez. buyuk ihtimal yuksek ucretli yurta yerlesirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanıdıgım kişiye yüksek ücretli yurtlardan cıktı.156 tl ve 5 yıldızlı otel gibi maşallah.anne ve babası ayrı önceliği var.çıkar diye düşünüyorum.132 kız öğrenci kontenjanında ondan once 132 cıkmaz sanırım.

öğrendiğim kadarıyla başvuru esnasında önceliği belirtiyorsunuz ve kesın kayıt hakkı kazanırsanızda belge beyan ediyorsunuz.

mitokondri arkadasım cevaplarsanız sevinirim
  • .bu kyk yurtları üniversite içinde mi yoksa şehir içinde bi yerlerde mi?
    .burslar genelde hep çıkıyomuş ama karşılıksızları da varmış bunların çıkma ihtimalleri neye göre değişyor?
    .birde bu 105 tl sadece yatak parasımı yoksa bütün hizmetler mi elektrik su vs.
    .kaldığımız odalarda hep bizle yaşıt insanlar mı oluyo?
    şimdiden tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

tanıdıgım kişiye yüksek ücretli yurtlardan cıktı.156 tl ve 5 yıldızlı otel gibi maşallah.anne ve babası ayrı önceliği var.çıkar diye düşünüyorum.132 kız öğrenci kontenjanında ondan once 132 cıkmaz sanırım.

öğrendiğim kadarıyla başvuru esnasında önceliği belirtiyorsunuz ve kesın kayıt hakkı kazanırsanızda belge beyan ediyorsunuz.

Aynen öyle.Başvuru yaparken öncelik belirtiyorsunuz daha sonra kayıt sırasındada belgeyi getiriyorsunuz

quote:

Orijinalden alıntı: olalala

.bu kyk yurtları üniversite içinde mi yoksa şehir içinde bi yerlerde mi?
    .burslar genelde hep çıkıyomuş ama karşılıksızları da varmış bunların çıkma ihtimalleri neye göre değişyor?
    şimdiden tşk.

-Bazıları kampüsün hemen yanında bazıları biraz daha uzakta servis-dolmuş-otobüs herneyse onla gidiyorsunuz
    -Bütün herşey dahil o 105tl ye (ayrıca aylık 180tl lik yemek hakkı içinde)
    -Çoğunda karışık veriliyor 4.sınıftan birileride olabilir hepsi 1.sınıfta olabilir..

• quote:

quote:

tanıdıgım kişiye yüksek ücretli yurtlardan cıktı.156 tl ve 5 yıldızlı otel gibi maşallah.anne ve babası ayrı önceliği var.çıkar diye düşünüyorum.132 kız öğrenci kontenjanında ondan once 132 cıkmaz sanırım.

Aynen öyle.Başvuru yaparken öncelik belirtiyorsunuz daha sonra kayıt sırasındada belgeyi getiriyorsunuz

quote:

şimdiden tşk.

-Bazıları kampüsün hemen yanında bazıları biraz daha uzakta servis-dolmuş-otobüs herneyse onla gidiyorsunuz
    -Çoğunda karışık veriliyor 4.sınıftan birileride olabilir hepsi 1.sınıfta olabilir..

çok sağ ol

• quote:

quote:

quote:

şimdiden tşk.

arkadasım cok teşekkürler.cevaplayan birini bulmusken devam :)

yuzde 90 cıkar diye düşünüyorum haksızmıyım sizce.ayrıca sınava girerken annesinin yanında kalıyordu ve adresi orasıydı ve osym de adresi halen daha orası.ama şuan 5-6 aydır dedesinin yanında ve adresini de nufustan değiştirmiş durumda.şimdi başvuruda ne yapacagız kafam cok karıstı bu yuzden 22.de kalabilir.sizin bilme ihtimaliniz zor ama gene de bir sorayım dedım.

ayrıca osys ye basuvruken kredı ıstıyormusunuz sorusuna cevabı hatırlamıyor farkedıyor mu dersınız.burs kredi basvurusunda sorun cıkarmı dersiniz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.