Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sCorpionss.

quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Arkadaşlar yüksek ücretlilerin çıkma ihtimali nedir acaba? Bir de ege üniverstesinni yurdunu bilen var mı

Gelir-üniversitenin bulunduğu il dışından gelmenize vs. bağlı olarak asil olarak yerleşirsiniz yada yedek sırası alırsınız.Yedek sıranız gelirsede asil kaydınızı yaparsınız.Direk çıkar yada çıkmaz diyemeyiz.
    ayrıca yurt hakkında şuraya bakmanızı öneririm
    http://www.egeuni.com/default.asp

Anladım hocam. Peki burs çıkma ihtimali nedir. Üstümüze araba,ev felan yok.

ev araba olmaması burs çıkma ihtimalini arttırır ama gelir durumuda önemli.Birde şöyle birşey varki bazı kişiler geliri ciddi anlamda düşük olmasına rağmen burs alamıyorken geliri yüksek olanlar alabiliyor birazda şans meselesi galiba..

• Merhaba arkadaşlar ben arasınıfım Ve temmuz sonu ağustos başı bizim kyk burs başvuruları vardı ben onu yaptım .Şu an kyk sitesine tekrardan grdim 2012-2013 ilk defA kazananların yurt başvursu diyor.ona tıkladım tc mi girdim baktım ismim çıktı diğer bilgiler çıkmadı.sizce bunun sebebi nedir benm bilgiler gimedimi yoksa ilk defa kazananlar diye yazıyor o yüzden mi çıkmadı sistemde gözükmedi yani teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yüksek ücretlilerin çıkma ihtimali nedir acaba? Bir de ege üniverstesinni yurdunu bilen var mı

Gelir-üniversitenin bulunduğu il dışından gelmenize vs. bağlı olarak asil olarak yerleşirsiniz yada yedek sırası alırsınız.Yedek sıranız gelirsede asil kaydınızı yaparsınız.Direk çıkar yada çıkmaz diyemeyiz.
    ayrıca yurt hakkında şuraya bakmanızı öneririm
    http://www.egeuni.com/default.asp

Anladım hocam. Peki burs çıkma ihtimali nedir. Üstümüze araba,ev felan yok.

ev araba olmaması burs çıkma ihtimalini arttırır ama gelir durumuda önemli.Birde şöyle birşey varki bazı kişiler geliri ciddi anlamda düşük olmasına rağmen burs alamıyorken geliri yüksek olanlar alabiliyor birazda şans meselesi galiba..

Hıım şimdi annemle babam ayrı oldgundan gelir durumu pek yüksek değil açıkcası. Ciddi bi konu söylemek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: usher78

Merhaba arkadaşlar ben arasınıfım Ve temmuz sonu ağustos başı bizim kyk burs başvuruları vardı ben onu yaptım .Şu an kyk sitesine tekrardan grdim 2012-2013 ilk defA kazananların yurt başvursu diyor.ona tıkladım tc mi girdim baktım ismim çıktı diğer bilgiler çıkmadı.sizce bunun sebebi nedir benm bilgiler gimedimi yoksa ilk defa kazananlar diye yazıyor o yüzden mi çıkmadı sistemde gözükmedi yani teşekkürler

Sebebini bilmiyorumda arasınıf kayıtlarının olduğu zaman başvurusunu yapmışsınız gerisini kafanıza takmanıza gerek yok merak etmeyin

EDİT:bende senle aynı durumdayım bende arasınıf için başvuru yaptım ve şimdi baktığımda benimde senin gibi isim çıktı diğer bilgiler çıkmadı.Genel birşey galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 18 Ağustos 2012; 3:01:02 >
  • bir arkadaşım uzaktan eğitim ist üni coğrafya kazandı. acaba öğrenim kredisi alabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgncnplt11

bir arkadaşım uzaktan eğitim ist üni coğrafya kazandı. acaba öğrenim kredisi alabilir mi?

İnternetten biraz baktım

Açıköğretim veya uzaktan eğitim gören öğrenciler (Sadece öncelikli durumdan olan öğrenciler ile Açıköğretim Fakültesi İngilizce öğretmenliği bölümünde okuyan 1. ve 2. sınıflar hariç)

ler alamaz diyor.Eğer önceliği yoksa alamıyor yani..

quote:

Hıım şimdi annemle babam ayrı oldgundan gelir durumu pek yüksek değil açıkcası. Ciddi bi konu söylemek istedim.

Anne baba boşanmışsa yurtta önceliğiniz var asil olarak yerleşirsiniz burs konusunda önceliği yok ama genede gelebilir

• Hocam bişey sorcam kyk'ya başvuru yaptım ama orda Babanızın Vergi Mükellefiyeti diye bi bölüm var babam işçi bide üzerine ev var başka bişey yok iş yeri falan orda hangi seçeneği seçmeliyim seçenekler: 1-Basit usülde vergi mükellefi 2-Gerçek usülde vergi mükellefi 3-Vergi mükellefiyeti yok yardımcı olursanız çok sevinirim
    Bir sorum daha var 33.madde Yurt İçinde(Türkiye'de) Yüksek Öğrenim Gören 25 Yaşından Küçük Bekar Çalışmayan Kardeş Sayınız diyo benim ablam var çalışmıyo 2sene okudu dgsye hazırlanıyo burda onu belirtmeli miyim yoksa 0 olarak kalmalı mı?
  • yha ben sadece genel yurtlarımı yoksa öncelikli genel yurtları mı secicem
  • Bir soru da ben sorayım. Şimdi yurt önceliğini seçerken sadece yüksek ücretli seçersek olur da gelmez, çıkmaz bana yurt diyelim. Genel yurda kayıt yaptırma durumum olabilirmi, olmaz diye düşünüyorum ama.. Çanakkale Onsekiz Mart geldi bu arada, var mı ki burada yüksek ücretli yurt?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heat15

Hocam bişey sorcam kyk'ya başvuru yaptım ama orda Babanızın Vergi Mükellefiyeti diye bi bölüm var babam işçi bide üzerine ev var başka bişey yok iş yeri falan orda hangi seçeneği seçmeliyim seçenekler: 1-Basit usülde vergi mükellefi 2-Gerçek usülde vergi mükellefi 3-Vergi mükellefiyeti yok yardımcı olursanız çok sevinirim
    Bir sorum daha var 33.madde Yurt İçinde(Türkiye'de) Yüksek Öğrenim Gören 25 Yaşından Küçük Bekar Çalışmayan Kardeş Sayınız diyo benim ablam var çalışmıyo 2sene okudu dgsye hazırlanıyo burda onu belirtmeli miyim yoksa 0 olarak kalmalı mı?

Vergi mükellefiyeti yok u seçeceksiniz.(Buradaki bir mesaja göre yorum yapıyorum:-LİNK-

0 olarak kalmalı

quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

yha ben sadece genel yurtlarımı yoksa öncelikli genel yurtları mı secicem

Gideceğin ilde yüksek ücretli yurt varsa(ilk mesajda nasıl bakılacağını yazmıştım) şahsi düşüncem olarak "Öncelikle yüksek ücretli" yi seçin.Çok az bir miktar fazla verip çok daha rahat şekilde kalabilirsiniz ama gideceğiniz yerde yoksa yüksek ücretli ister "sadece genel yurtlar"ı ister "öncelikle genel yurtlar" ı seçin farketmez..

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem.

Bir soru da ben sorayım. Şimdi yurt önceliğini seçerken sadece yüksek ücretli seçersek olur da gelmez, çıkmaz bana yurt diyelim. Genel yurda kayıt yaptırma durumum olabilirmi, olmaz diye düşünüyorum ama.. Çanakkale Onsekiz Mart geldi bu arada, var mı ki burada yüksek ücretli yurt?

"Sadece" yüksek ücretli yurtları seçersniz diğerine dediğiniz gibi kayıt imkanınız olmaz.Yüksek ücretli yurt varmı bakmak için ilk mesaja bakabilirsiniz orda yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 18 Ağustos 2012; 4:11:06 >

• quote:

quote:

Hocam bişey sorcam kyk'ya başvuru yaptım ama orda Babanızın Vergi Mükellefiyeti diye bi bölüm var babam işçi bide üzerine ev var başka bişey yok iş yeri falan orda hangi seçeneği seçmeliyim seçenekler: 1-Basit usülde vergi mükellefi 2-Gerçek usülde vergi mükellefi 3-Vergi mükellefiyeti yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Vergi mükellefiyeti yok u seçeceksiniz.(Buradaki bir mesaja göre yorum yapıyorum:-LİNK-

0 olarak kalmalı

quote:

Gideceğin ilde yüksek ücretli yurt varsa(ilk mesajda nasıl bakılacağını yazmıştım) şahsi düşüncem olarak "Öncelikle yüksek ücretli" yi seçin.Çok az bir miktar fazla verip çok daha rahat şekilde kalabilirsiniz ama gideceğiniz yerde yoksa yüksek ücretli ister "sadece genel yurtlar"ı ister "öncelikle genel yurtlar" ı seçin farketmez..

kardeş şimdi ben öncelikli genel yurt seçersem hemen gelir dimi bunun içinde yüksek ücretli yok ben yüksek ücret istemiyorum çünkü genel yurt olcak sadece ve öncelikli olmasında ki fark nedir öncelikli genel yurt derken bunda yüksek ücretli yurt var dmek herhalde

• sadece yi seçersek yüksek ücretliye kayıt yaptıramayız eğer öncelikli genel yurt seçersem genel yurt çıkmazsa gidip yüksek ücretliye mi kayıt yaplıyo bu mudur açıklaması
  • quote:

kardeş şimdi ben öncelikli genel yurt seçersem hemen gelir dimi bunun içinde yüksek ücretli yok ben yüksek ücret istemiyorum çünkü genel yurt olcak sadece ve öncelikli olmasında ki fark nedir öncelikli genel yurt derken bunda yüksek ücretli yurt var dmek herhalde

"Hemen gelir" diye birşey sadece öncelikleriniz varsa(ilk mesajda yazdım) diyebiliriz diğer türlü gelir durumu-uzaktan gelmenize vs. bakılarak asil yada yedek olarak yerleştirilirsiniz.

Diğer sorunuza gelirsek "sadece genel yurt" seçerseniz sadece ona asil-yedek olarak yerleştilirsiniz "öncelikle xxx" seçerseniz diğerindende yedek sırası falan verilir
  • ne güzel adamsın hemen cvp veriyosun şipşak anladım çok sağoll panpa
  • Hocam soruldu mu bilmiyorum ama ciddi ciddi duyum aldım bu işlerde özellikle yurtta torpil durumları var mı?
  • quote:

quote:

0 olarak kalmalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem.

Bir soru da ben sorayım. Şimdi yurt önceliğini seçerken sadece yüksek ücretli seçersek olur da gelmez, çıkmaz bana yurt diyelim. Genel yurda kayıt yaptırma durumum olabilirmi, olmaz diye düşünüyorum ama.. Çanakkale Onsekiz Mart geldi bu arada, var mı ki burada yüksek ücretli yurt?

"Sadece" yüksek ücretli yurtları seçersniz diğerine dediğiniz gibi kayıt imkanınız olmaz.Yüksek ücretli yurt varmı bakmak için ilk mesaja bakabilirsiniz orda yazmıştım

Çok teşekkür ederim ilk günden beri çok ilgilendiniz burdakilerle

• quote:

ne güzel adamsın hemen cvp veriyosun şipşak anladım çok sağoll panpa

Eyvallah
    quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Hocam soruldu mu bilmiyorum ama ciddi ciddi duyum aldım bu işlerde özellikle yurtta torpil durumları var mı?

Sistem dediğim gibi gelir-uzaktan gelmenize vs. olarak bir liste hazırlıyor ama belki birşekilde bulmuşlardır ondada torpil yapma olayını..Ama birde üniversitelerin kendi yurtları vardır onlarda torpil olayı baya vardır..
    quote:

Çok teşekkür ederim ilk günden beri çok ilgilendiniz burdakilerle

Ben teşekkür ederimGeçen sene bende burdan çok yardım aldım bilgi verme sırası bizde artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 18 Ağustos 2012; 4:20:46 >

• BEYLER BÖLÜME 1. GİRİNCE BURSLARDA Bİ ÖNCELİK VARMI ?
  • quote:

quote:

"Hemen gelir" diye birşey sadece öncelikleriniz varsa(ilk mesajda yazdım) diyebiliriz diğer türlü gelir durumu-uzaktan gelmenize vs. bakılarak asil yada yedek olarak yerleştirilirsiniz.

Diğer sorunuza gelirsek "sadece genel yurt" seçerseniz sadece ona asil-yedek olarak yerleştilirsiniz "öncelikle xxx" seçerseniz diğerindende yedek sırası falan verilir

bende bişey sormak istiyorum. vakıf üniversitesinde hazırlık okuycam bu yıl. öğrenim kredisi alabiliyor muyum??

• ilk 100 bursu için de başvuruyor muyuz
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.