Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elmekoz
    arkadasım cok teşekkürler.cevaplayan birini bulmusken devam :)

yuzde 90 cıkar diye düşünüyorum haksızmıyım sizce.ayrıca sınava girerken annesinin yanında kalıyordu ve adresi orasıydı ve osym de adresi halen daha orası.ama şuan 5-6 aydır dedesinin yanında ve adresini de nufustan değiştirmiş durumda.şimdi başvuruda ne yapacagız kafam cok karıstı bu yuzden 22.de kalabilir.sizin bilme ihtimaliniz zor ama gene de bir sorayım dedım.

ayrıca osys ye basuvruken kredı ıstıyormusunuz sorusuna cevabı hatırlamıyor farkedıyor mu dersınız.burs kredi basvurusunda sorun cıkarmı dersiniz.

Haklısınız çok büyük ihtimal çıkar.İkametgah adresi gideceği ilde değil sanırım öyleyse sorun çıkmaz.

Ayrıca ösys ye başvururken kredi istiyormusunuz sorusu.. kısmını anlamadım öyle birşey yok diye biliyorum?

• ben başvuruyu yaptım erkenden burs ve öğrenim kredisini seçtim yurttan da öncelikle yüksek ücretli yurdu seçtim. istanbul hukuk iö geldi bana. gelir durumu normal ama ev sıkıntı. toplam 3 tane ev var annemle babamın üstüne. bu şansımı azaltır mı ? gelir mi sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankbjk

ben başvuruyu yaptım erkenden burs ve öğrenim kredisini seçtim yurttan da öncelikle yüksek ücretli yurdu seçtim. istanbul hukuk iö geldi bana. gelir durumu normal ama ev sıkıntı. toplam 3 tane ev var annemle babamın üstüne. bu şansımı azaltır mı ? gelir mi sizce ?

Gelir durumu normal ve 3 tanede ev varsa gelme şansı düşük(burs) normal şartlarda ama olay şansa da bakıyor düşük gelir olan alamıyor yüksek olan alıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 18 Ağustos 2012; 2:05:19 >
  • bi de belki biliyosundur tercih bursu diye bi şey varmış ilk 5 tercihe veriliyomuş ben birinci tercihimde kazandım
    öyle bi şey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: olalala

bi de belki biliyosundur tercih bursu diye bi şey varmış ilk 5 tercihe veriliyomuş ben birinci tercihimde kazandım
    öyle bi şey varmı

O konularda bilgim yok ama google dan rahatlıkla bulunabilir sanıyorum üniversite ismi+tercih bursu yazınca(gerçi aramışsınızdır da genede belirteyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

arkadasım cok teşekkürler.cevaplayan birini bulmusken devam :)

yuzde 90 cıkar diye düşünüyorum haksızmıyım sizce.ayrıca sınava girerken annesinin yanında kalıyordu ve adresi orasıydı ve osym de adresi halen daha orası.ama şuan 5-6 aydır dedesinin yanında ve adresini de nufustan değiştirmiş durumda.şimdi başvuruda ne yapacagız kafam cok karıstı bu yuzden 22.de kalabilir.sizin bilme ihtimaliniz zor ama gene de bir sorayım dedım.

ayrıca osys ye basuvruken kredı ıstıyormusunuz sorusuna cevabı hatırlamıyor farkedıyor mu dersınız.burs kredi basvurusunda sorun cıkarmı dersiniz.

Haklısınız çok büyük ihtimal çıkar.İkametgah adresi gideceği ilde değil sanırım öyleyse sorun çıkmaz.

Ayrıca ösys ye başvururken kredi istiyormusunuz sorusu.. kısmını anlamadım öyle birşey yok diye biliyorum?

hayır değil.ben en iyisi kredi yurtlar kurumunu arayayım.zaten güncelleme yapılabiliyormuş.

ayrıca özel durumu olanlar için not kısmı veya başka alternatif yok.resmi varisi annesi ve annesi ev hanımı.ama suan dedesinde kalıyor bu tip bir durumu secebılecegınız bir secenek yok.memlekette de emın ol anne baba ayrı ve dedesinde kalan bir dunya ınsanda vardır emınım.gelır durumuna annesi için 0 diyeceksiniz ama dedesinin gelirini belirtecekmısnız veya ailenin diğer geliri kısmında mı belirteceksınız veya başka bir ifadeyle cocugun annesinide yanında kalmadıgını veya babasını ömrü hayatında bir kere bile gormedıgını vs vs hiç bir şey belirtemiyorsunuz.
    başbakanlık bursuda cıkmazsa gercekten yazık olacak.doldurulan formdan gordugum kadarıyla ssteme giriyorsunuz ve her bir secenege yazdıkalrınız puanlandırılmıs veya buna benzer bır secenek var.tamamen otamaık sıstem tarafından verilen bir burs gibi duruyor.çünkü forum yazılarındada okudugum kadrıyla yok 3000 tl gelırı olanada cıkıyor muhabbetlerı de buradan gelse gerek.

sayın suat kılıça yazmak laızm bur durumu belki el atar.en azında ozel durum lanların derdini anlatabileceği bir not yazılabilcek bir ekran olmalı.yok mıllet nota boğar derlerse de en azından oncelıgı olanlara ozel durmu ıle ılgılı acıklama geregı duydugu konuları yazabılecegı bır yer olmalı ve ona gore degerlendırılmelı.

• Arkadaşlar yüksek ücretlilerin çıkma ihtimali nedir acaba? Bir de ege üniverstesinni yurdunu bilen var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olalala

bi de belki biliyosundur tercih bursu diye bi şey varmış ilk 5 tercihe veriliyomuş ben birinci tercihimde kazandım
    öyle bi şey varmı

O konularda bilgim yok ama google dan rahatlıkla bulunabilir sanıyorum üniversite ismi+tercih bursu yazınca(gerçi aramışsınızdır da genede belirteyim)

tamam bakarım sağ ol yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: sCorpionss.

Arkadaşlar yüksek ücretlilerin çıkma ihtimali nedir acaba? Bir de ege üniverstesinni yurdunu bilen var mı

Gelir-üniversitenin bulunduğu il dışından gelmenize vs. bağlı olarak asil olarak yerleşirsiniz yada yedek sırası alırsınız.Yedek sıranız gelirsede asil kaydınızı yaparsınız.Direk çıkar yada çıkmaz diyemeyiz.
    ayrıca yurt hakkında şuraya bakmanızı öneririm
    http://www.egeuni.com/default.asp
  • arkadaslar sadece bursa basvuramıyor muyuz? burs ve kredi diyor ben kredi istemiyorum napıcam???
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykız208

arkadaslar sadece bursa basvuramıyor muyuz? burs ve kredi diyor ben kredi istemiyorum napıcam???

Sadece burs başvurusu olmuyor ama içinde burs geçen bir seçeneği seçseniz yeter.Gerekli işlemleri yapmayınca kredi otomatik olarak iptal oluyor zaten
  • quote:

arkadaslar sadece bursa basvuramıyor muyuz? burs ve kredi diyor ben kredi istemiyorum napıcam???

onuda ben cevaplıyayı bıldıgım kadarıyla burs gelmeyıp sadece ogrenım kredısı cıkarsa ıstersenız almayabılıyormussunuz.zaten ogrenım herkese otamatık cıkıyor.

mitokondiri de masallah hıza bak.senin gibi sayfa acıpta ılgılenen gormedım cok teşekkürler emğine sağlk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 18 Ağustos 2012; 2:26:27 >
  • quote:

ikisine mecbur başvuracaksın.kredi gelse de gidip almazsan birşey olmuyor.
    bu arada geçen sene bana kredi geldi iki yıllık okuyordum.4 yıllık kazandım aynı üniversitede bu yıl.tekrar kyk ya mı başvurayım mı.yoksa 2 yıllık bölümden kaydımı sildirip öyle mi yapayım
  • yalova iktisat iö geldi arkadaşlar. Sakarya gelseydi iyiydi..
  • quote:

mitokondiri de masallah hıza bak.senin gibi sayfa acıpta ılgılenen gormedım cok teşekkürler emğine sağlk.

TeşekkürlerGeçen sene bu bölümdeki arkadaşların çok yardımı dokunmuştu bu konuda bana bende bu senekilere bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 18 Ağustos 2012; 2:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

ikisine mecbur başvuracaksın.kredi gelse de gidip almazsan birşey olmuyor.
    bu arada geçen sene bana kredi geldi iki yıllık okuyordum.4 yıllık kazandım aynı üniversitede bu yıl.tekrar kyk ya mı başvurayım mı.yoksa 2 yıllık bölümden kaydımı sildirip öyle mi yapayım

tesekkür ederm cevap için rahatladım :) sizin sorunuzun cevabını bilmiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

İnternetten biraz araştırdımda dilekçe ile kykya bildirilmesi gerekiyor falan deniyor
  • katkı kredisi ne oluyor bilen birisi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gcem

katkı kredisi ne oluyor bilen birisi var mı acaba?

Katkı kredisi alırsanız verilen harçların çok büyük kısmını devlet otomatik olarak karşılıyor(üni bitince geri almak üzere tabiki)

Ama harçlar kalkacak falan deniyordu bu katkı kredileri ne olur bilemem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sCorpionss.

Arkadaşlar yüksek ücretlilerin çıkma ihtimali nedir acaba? Bir de ege üniverstesinni yurdunu bilen var mı

Gelir-üniversitenin bulunduğu il dışından gelmenize vs. bağlı olarak asil olarak yerleşirsiniz yada yedek sırası alırsınız.Yedek sıranız gelirsede asil kaydınızı yaparsınız.Direk çıkar yada çıkmaz diyemeyiz.
    ayrıca yurt hakkında şuraya bakmanızı öneririm
    http://www.egeuni.com/default.asp

Anladım hocam. Peki burs çıkma ihtimali nedir. Üstümüze araba,ev felan yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.