Şimdi Ara

KYK YURTLARINA KAYIT SIRAN GELENE KADAR MİSAFİR OLARAK KALMA SORUNSALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
52.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konuyla alakasız ancak haftasonu kyk yurt kaydı yapılabiliyormu ? acil lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SepticFlash

arkadaşlar konuyla alakasız ancak haftasonu kyk yurt kaydı yapılabiliyormu ? acil lazım.

sanmıyorum çünkü ayın 16 sında bittigine göre kayıtlar yani hafta sonu kayıt yok demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmenserkan_30

quote:

Orijinalden alıntı: SepticFlash

arkadaşlar konuyla alakasız ancak haftasonu kyk yurt kaydı yapılabiliyormu ? acil lazım.

sanmıyorum çünkü ayın 16 sında bittigine göre kayıtlar yani hafta sonu kayıt yok demektir

bu haftasonu vardır bence :) 10-11 eylülde.
  • aaa dostlarrrrrr ilk yedekler ne zaman açıklanır yaaaa? yüksek ücrtilerde 810. yedeğim.19 eylül de açıklanmazm ı ????
  • ben de istanbulda yedeklerde 2500lerdeyim.dün kyk istanbul bölge müdürlüğüne gittim bilgi almak için.sıra gelir mi gelmez mi bişe diyemeyiz dediler.ben de misafirhane için başvurmak istiyorum dedim.şu an böyle bi uygulamamız yok dedi görevli bay:S başından savmak için mi dedi doğru mu dedi anlamadım:/
  • ben de bugun vali muammer güler yurdunu aradım misafirhannizde kalabilirmiyiz diye fakat bayan bölge müdürlüğüne başvurun dedi böle bşy yok şuanda dedi bide ztn hiç boş yer yok dedi :O bnde yüksek ücretlilerde 810. yedeğim. yedek listeleri ne zaman açklanıo bilio musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: elielif

ben de bugun vali muammer güler yurdunu aradım misafirhannizde kalabilirmiyiz diye fakat bayan bölge müdürlüğüne başvurun dedi böle bşy yok şuanda dedi bide ztn hiç boş yer yok dedi :O bnde yüksek ücretlilerde 810. yedeğim. yedek listeleri ne zaman açklanıo bilio musunuz

Asil kayitlar bittikten 2 hafta sonra falan sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teltoka

ben de istanbulda yedeklerde 2500lerdeyim.dün kyk istanbul bölge müdürlüğüne gittim bilgi almak için.sıra gelir mi gelmez mi bişe diyemeyiz dediler.ben de misafirhane için başvurmak istiyorum dedim.şu an böyle bi uygulamamız yok dedi görevli bay:S başından savmak için mi dedi doğru mu dedi anlamadım:/

Bunu ben de birkaç kişiden daha duydum. Bu yıl erkek öğrenciler için KYK misafirhaneleri açık değilmiş.

Sana da genel yurtlarda en kötü 1,5 ay içinde sıra gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 9 Eylül 2011; 10:56:10 >
  • Bende yedekteydim üniversite kayıdı için gittiğimizde kyk yurduna da uğradık misafirhanede kalma işi ne olacak bilgi alalım diye. Oraya gittiğimizde adam bi kağıt verdi yedek sıramızı ad-soyadı falan yazıp ordaki görevliye teslim ettik. Ayrıca oraya gitmeden misafirhanede yer olup olmadığını öğrenmek için telefon nosu aldım gitmeden arayıp soracaz yer varmı misafirhanede diye..

O kağıt her yurtta varmı yada gerekli birşey mi bilmiyorum ama fırsatı olanlar gidip yada arayıp sorsunlar..

edit: şimdi üstte gördümde erkek öğrenciler açık değilmiş misafirhane gibi birşey denmiş bana demediler öyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 9 Eylül 2011; 11:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği

Bende yedekteydim üniversite kayıdı için gittiğimizde kyk yurduna da uğradık misafirhanede kalma işi ne olacak bilgi alalım diye. Oraya gittiğimizde adam bi kağıt verdi yedek sıramızı ad-soyadı falan yazıp ordaki görevliye teslim ettik. Ayrıca oraya gitmeden misafirhanede yer olup olmadığını öğrenmek için telefon nosu aldım gitmeden arayıp soracaz yer varmı misafirhanede diye..

O kağıt her yurtta varmı yada gerekli birşey mi bilmiyorum ama fırsatı olanlar gidip yada arayıp sorsunlar..

edit: şimdi üstte gördümde erkek öğrenciler açık değilmiş misafirhane gibi birşey denmiş bana demediler öyle birşey

Hangi sehir oldugu da onemli.

• quote:

Bende yedekteydim üniversite kayıdı için gittiğimizde kyk yurduna da uğradık misafirhanede kalma işi ne olacak bilgi alalım diye. Oraya gittiğimizde adam bi kağıt verdi yedek sıramızı ad-soyadı falan yazıp ordaki görevliye teslim ettik. Ayrıca oraya gitmeden misafirhanede yer olup olmadığını öğrenmek için telefon nosu aldım gitmeden arayıp soracaz yer varmı misafirhanede diye..

Bizim bahsettiğimiz İstanbul.

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Bizim bahsettiğimiz İstanbul.

yanlışlık oldu o zamn kusura bakmayın

• oofff ama çook saçma asiller bittikten 2 hafta sonra ilk yedeklerin açıklanması yaa :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

benim farklı bir sorum var yedekteyim yurt çıksa gitmesem, sene sonu ya da gelecek sene gidebilir miyim.net bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Cevap yokmu
  • ist kyk yı aradım ilk yedekler 19 unda belli olcakmış
  • quote:

ist kyk yı aradım ilk yedekler 19 unda belli olcakmış

Çok sağol aklımızda bulunsun ;)
  • Yedekler 19unda aciklanir, ve bu liste her pazartesi guncellenir arkadaslar. Listeyi kyk sitesinden(site guncelleniyorsa tabi bilmiyorum), yurtlardan, kyk mudurlugunden takip edebilirsiniz.
  • öyleymiş biraz bilgin olduğunu görünce sence bana yüksek ücretli yurtta 810. yedeğim kaç ayda sıra gelir :( istanbul
  • Yurtlarin kapasitesine bagli. Kapasite azsa, yuksek ucretli ve kiz yurdu oldugunuda dusunursek uzun zaman alir. Yurt kapasitelerini ogrenebilirsen daha saglikli bisey soyleyebilirim.
  • quote:

öyleymiş biraz bilgin olduğunu görünce sence bana yüksek ücretli yurtta 810. yedeğim kaç ayda sıra gelir :( istanbul

Yuksek ucretlide sira yavas ilerler bence... Konfor yuksek cunku.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.