Şimdi Ara

KYK YURTLARINA KAYIT SIRAN GELENE KADAR MİSAFİR OLARAK KALMA SORUNSALI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
52.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi yaaa işte bi torpilimiz olsaydı böyle streslere gerek kalmıcaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elielif

hadi yaaa işte bi torpilimiz olsaydı böyle streslere gerek kalmıcaktı

akraban falan vardır hiç olmazsa :) benim o da yok.
  • bugün istanbul kyk bölge müdürlüğüne(çapa'ya) gittim. İlk önce misafir olarak kalma olayını kaldırmışlar bu sene. Yani umurlarında bile değilsin. BEnim kalacak yerim yok dedim, adam resmen beni ilgilendirmez dedi. Özel yurtlar zaten adam gibi olanı yedi bin lira yıllık. Sana bir ay bilemedin iki ayda sıra gelir dedi. Bu iki ay ne yapacağım bilmiyorum. Teyzemde kalacağım bu süre içinde mecburen. yaş oldu kaç hala bu saçma sapan işlerle uğraşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessPowerr -- 10 Eylül 2011; 14:29:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

bugün istanbul kyk bölge müdürlüğüne(çapa'ya) gittim. İlk önce misafir olarak kalma olayını kaldırmışlar bu sene. Yani umurlarında bile değilsin. BEnim kalacak yerim yok dedim, adam resmen beni ilgilendirmez dedi. Özel yurtlar zaten adam gibi olanı yedi bin lira yıllık. Sana bir ay bilemedin iki ayda sıra gelir dedi. Bu iki ay ne yapacağım bilmiyorum. Teyzemde kalacağım bu süre içinde mecburen. yaş oldu kaç hala bu saçma sapan işlerle uğraşıyoruz

üni. açacaklarına yurt açsalar böyle olmaz ama...
  • senin sıran kaçtı ?
  • quote:

senin sıran kaçtı ?

2820 genel

1600 yüksek ücretli

senin kaç?
  • bnmde 1206 genel , 810 yüksek ücretli
  • quote:

bnmde 1206 genel , 810 yüksek ücretli

sen o zaman kasımın ortasına doğru yerleşirsin belki de başında. he bir de adamın dediği şu;

http://www.istyurtkur.gov.tr/ bu siteyi takip et, ayın 19'undan itibaren yedek listlerini buradan açıklayacağız, haberin olsun
  • evet takip edecem inşşş ilkinde çıkar yaaa :S bide ztn anadolu yakasında 1-2 tane yüksek ücretli yurt var
  • quote:

evet takip edecem inşşş ilkinde çıkar yaaa :S bide ztn anadolu yakasında 1-2 tane yüksek ücretli yurt var

çıkar çıkar canını sıkma. Herkes bir sevdayla devlet yurdu yerine özele gider olmadı ev tutar sen de rahatlıkla yerleşirsin, kafana takmana bile değmez. Sana çıkmazsa zaten ben gidip sokakta yatayım
  • yok okadar da değil ya :) ama okul ztn 19 unda açılıyo önmli olan o zaman çkmas
  • quote:

yok okadar da değil ya :) ama okul ztn 19 unda açılıyo önmli olan o zaman çkmas

ama kayıtın son günü zaten 19'u değil mi? Sen direkt ilk listede görmek istiyorsun sanırım kendini. Bakarsın yerleşirsin hiç belli olmaz,ama sen yine de buraya tamamen bel bağlama,ne olacağını kestirmek güç.Gerçi, sen zaten bunları düşünmüşsündür, dokuz gün kaldı
  • son kayıt 16 eylül cuma , 19 eylül de de ilk liste açıklanıyo işte :) bel bağlamadım zaten. sende mi istanbul dan bekliyosn yedeği ?
  • quote:

son kayıt 16 eylül cuma , 19 eylül de de ilk liste açıklanıyo işte :) bel bağlamadım zaten. sende mi istanbul dan bekliyosn yedeği ?

Aynen ben de senin gibi dört gözle bekliyorum Ama bana sıra gelmesi baya uzun sürecek gibi. Sen artık yurdunun kurdu olduğun zamanlarda ben çömez olarak yerleşmiş olurum devlet yurduna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessPowerr -- 10 Eylül 2011; 20:59:09 >
  • yok yaa anadolu daysan sana yurt sorucaktm ama sen 1. sınıf mısın blir misin bilmiom :D
  • quote:

yok yaa anadolu daysan sana yurt sorucaktm ama sen 1. sınıf mısın blir misin bilmiom :D

ben bir sene istte okudum bu sene tekrar sınava girdim bölüm değiştirdim. Ama işte anadolu yakası değil de avrupayı bilirim. Yurtlara yine o siteden bakabilirsin liste halinde var
  • evet var ama hiç bir açıklaması yok malesef doğru düzgün.. vali muammer güler yurdu varmış güzel falan diolardı bilir miin die sormuştum neyse ozaman :)
  • quote:

evet var ama hiç bir açıklaması yok malesef doğru düzgün.. vali muammer güler yurdu varmış güzel falan diolardı bilir miin die sormuştum neyse ozaman :)

ayıp ettin ya baktım biraz internetten okuyanlar memnun olduklarını söylemişler sen de artık seneye insanlara memnun olduğunu söylersin

Yüksek ücretliyse zaten kesin rahattır, en azından devlet yurdunun bunlara rakip bile olmayacağı kesin.Şimdiden hayırlı olsun
  • yaaaa nasıl baktın linkini göndersene bnde bakayım :) google den araştırıyorum pek bişey bulamadım.. ama marmara üni ye kaç saat uzak bide onu bulabilir misin :)) ama çok teşekkür ederim
  • quote:

yaaaa nasıl baktın linkini göndersene bnde bakayım :) google den araştırıyorum pek bişey bulamadım.. ama marmara üni ye kaç saat uzak bide onu bulabilir misin :)) ama çok teşekkür ederim

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:b5KA58zJf3YJ:www.zekirdek.com/forum/arsiv/t-84932.html+vali+muammer+g%C3%BCler+%C3%B6%C4%9Frenci+yurdu+nas%C4%B1l&cd=9&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

orada aşağılara bak, orada var yurt hakkında yorumlar.

uzaklığına gelince

http://maps.google.com/maps?hl=tr&gs_upl=3991l3991l0l6484l1l1l0l0l0l0l227l227l2-1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=922&bih=568&wrapid=tlif131567940149611&um=1&ie=UTF-8&q=vali+muammer+g%C3%BCler+%C3%B6%C4%9Frenci+yurdu&fb=1&gl=tr&hq=vali+muammer+g%C3%BCler+%C3%B6%C4%9Frenci+yurdu&hnear=0x14cb46784cccf12b:0x1dd831f785c4436,Izmit/Kocaeli&cid=0,0,853018841566035203&ei=kqxrTvn6OPCP4gTAvMDbBA&sa=X&oi=local_result&ct=image&ved=0CAQQ_BI

Buradan da haritaya bakınca uzaklığı maksimum 45 dakika gibi duruyor, Ataşehirde yurt anadolu yakasını sen biliyorsun alacağı zamanı sen bilirsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.