Şimdi Ara

Kymco hakkındaki düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motordelisine üye varsa belki tanırısnız nickim _10_ur_
    Kymco Like serisine takıldım bu sıralar kısmetse elimdeki motoru 3e 5 e bakmadan verip yeni bi makina almak istiyorum.

Kymco like 200 çok hoşuma gidiyo 4995 lira fiyatı peşin fiyatına 12 taksit diyolar motor çok güzel ama fiyat biraz çok geldi.
    Kullananlar varsa servisi-kalitesi hakkında bilgi verebilirmi ?

• kymco kalitelidir , sıkıntısızdır ama malesef biraz parça sıkıntısı yaşatabilir .
  • Valla şu zamana kadar kanuni kullandım
    Hiçbir parça sorunu yaşamadım
    3 senelik kanuni hayatımda motorum bi kere bozulmadı bi kere parça değiştirmedim ( Kaza hariç )
    O yüzden ben pek parçaya takılmıyorum.
    Benim için önemli olan servsisin kalitesi ve fiyatları onun dışında bilemiyorum parça lazım olurmu bana çünkü çok yavaş kullanıyorum belkide ondan kanuni bile bozulmadı 40'ı geçmem pek geçersemde max 50 dir benim için.
    Kymco alırsam eğer bu en fazla 70 olur
    Birazda kıl kullanıcıyım en ufak şeyde ararım serivisi yada gider yüzyüze konuşurum.
    Bu yüzden biraz servis fiyatına ve servis güleryüzlülüğüne önem veriyorum.
  • 200cc olduğu için fiyatı yüksektir. Ayrıca çanta da dahil. Benim çevremde çok fazla kullanan var parça dahil hiçbir sıkıntıları yok.
  • Ben 2 yıl kadar mondial kullkandım.Boyle dandık motor olunca parca onemlı oluyor.Ama arastırdıgım kadarıyla Kymco kalıte olarak cın malları ıle karsılastırılmayacak kadar ıyı.Fiyatları bıraz yuksektır ama en azından aldıgına pısman etmez.
  • Kymco Like 125 kullandım. Yaklaşık 5-6 ay kadar.

Genel hatlarıyla güzel bir makina diyebilirim. Özellikle frenleme konusunda oldukça iyiydi. Ancak Agility 125 kadar seri değildi. Aslında ikisinde de aynı motor var, fakat Agility 125 Like'a göre daha atak bir makina. Bunun dışında görüntüsüyle tam bir retro, son derece başarılı.

Son olarak Kymco'da ben (3 modelini kullandım) asla yedek parça sıkıntısı çekmedim. Hatta en bulunmaz diye düşündüğüm parçayı ertesi gün gönderdi Silkar. ama forumlarda falan sıkça okuyorum, son zamanlarda bir takım sıkıntılar varmış servisler ve parça konusunda.

Parça fiyatları çok pahalı gelmesin size. Kymco kullanıcılarının çoğu çin malından Kymco'ya geçtiği için böyle düşünmeleri gayet normal. Ama bir Kawasaki - Honda kadar asla pahalı değil. Ne servisleri nede yedek parçaları..

• R1 ler havada uçuşuyordu ne oldu yahu kanuniler kymcolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

R1 ler havada uçuşuyordu ne oldu yahu kanuniler kymcolar :D

Aa, bu o arkadaş dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: HighVoltage

R1 ler havada uçuşuyordu ne oldu yahu kanuniler kymcolar :D

Aa, bu o arkadaş dimi?

:D
  • r1 ler havada uçuşuyor derken?
  • Be geçenlerde kymco kiraladım 125 cc lik.motor gayet iyi ( idi ).Biraz bozuk yola girince dağıldı.Bozuktan kastım bayağı bozuk yoldu.
    125 lik olanı düz yolda 90 zorlasam 100 ü görürdü 75 kiloyum )
    Orta eğimli yolda 60 70

Marmariste zaten komple kymco var kiralık olarak.Sanırım kaliteli.Alınabilir.
  • Kymco SSH Yedek Parça :

Parça sıkıntısı çekmezsiniz..En olmadık durumlarda dahi ihtiyacınız olan parça anında ups ile tedarik ediliyor.

Herşeye rağmen elbette her marka için bir takım sıkıntılar yaşayan müşteriler mevcuttur...
    Sonuç olarak,kalite konusunda tereddüte yer vermeyen bir markadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 22 Eylül 2010; 16:58:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.