Şimdi Ara

L 3 te 1. bölümü bitirmek ? çokmu erken ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben L3 sayısal öğrencisiyim .. Ve yarıyıl tatiline çok az bir süre kaldı .. ben bu bu tatilde 1. bölüm konularımı halledebildiğim kadar halletmeyi düşünüyordum(mat1 fen1) L 3 konularım gayet iyi seviyede şuanlık çünkü.. onlara tekrar çalışmam boş gibi geliyor tabi kısa tekrarlarla soru çözücem yine.. fakat bu hafta sonu dershanemde bir seminer yapıldı çok güvendiğim bi hocam birinci bölüm konularını şimdiden çalışmak yanlış ,seneye göreceğiniz konuları şimdiden öğrenmenin hiç bir mantığı yok dedi.. oysa ben tatille birlikte başlayıp yaz tatiline kadar 1. bölümü bitirmeyi düşünüyordum.. yaz tatilindede 1. bölümden bol soru çözüp L2 konularını halletmeyi planlıyordum(L 3 ünde kısa bir tekrarını yapıcaktım çünkü bu sene baya düzelttim derslerimi eksiksiz ilerlemeye gayret ediyorum böylece 12 ye L1,2,3 den eksiğim olmadan geçmeyi düşünüyordum..) ama hocamada güvendiğim için kafam karıştı sizce şuan 1. bölüm çalışmam yanlışmı? yardımcı olursanız sevinirim.. (bi şekilde çalışmaya başlamak istiyorum çünkü seneye dershane okul çok zor olucak ve seneye iyi bir birikimle girersem çok daha iyi olacağına inanıyorum..)

şimdiden teşekkürler

dipnot: L1-2 de pek önemsemedim dersleri o yüzden bi temel oluşturmak istiyorum 12 ye kadar
    sonradan çok panik olmak istemiyorumda

• bence en iyi olduğun dersi külliyen bitir.mesela mat ise eniyi onu tamamen bitir
  • hmm ama öyle olursa hep mat çözerim diğerlerine hiç önem vermem :D oks de hep sosyal çalışıyodum bu yüzden hepsini biliyodum çünkü test çözmek daha cazip geliyodu:D yani biliyorum kendimi bi derse yoğunlaşırsam diğer derslerim aksar:)
  • bence aksamaz çünkü bi ders bitince kitap felan daha iyi motive olup diğer dersine daha çok çalışabilirsin.şunu da sölim kitap bitirmek gerçekten çok faydalı en iyi olduğun derste bile bitir.gerçekten.
  • hmm tamam ozaman mat i bitirmeye çalışıyırm teşekkür ederim
  • ben yazın başında mat1in yüzde 90ını bitirdim çok nadir de olsa mat1 çözüyorum bu aralar hala hepsi aklımda ve ygs denemelerinde 30netten aşağı çıkmıyor bence şimdiden başlamanın faydası olabilir.(lise4üm)
  • Bitirirsen gayet rahat edersin. Ben öss dönemi mat1'e çalıştığımı hiç hatırlamıyorum. Eğer böyle devam edersen benim gibi öss dönemi 2-3 saat düzenli olarak çalışırsan tıp düzeyinde istediğin yere girersin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çalışmaktan kesinlikle zarar gelmez.ama bitirmek gibi bir durum da söz konusu olamaz.L4te yine onlara çalışırsın ama pratiğin olduğu için fazla zaman kaybetmezsin.geometriye de bak derim.
  • teşekkür ederim yorumlar için tabi bitirmek söz konusu değil yani mutlaka tekrar edicem bitirmek dediğim şimdiden çlışmak :) zaten şu sıralar boş geçirdiğim her saat vicdan azabı çektiriyor:D umarım seneyede böyle hissederimde çalışmayı bırakmam :D bugün program hazırladım 15 tatilden itibaren başlarsam rahat rahat soru çöze çöze ve okul derslerinide içine alarak 2,5 ayda 1. bölüm konularını tekrar etmiş olucam :) zaten bazılarını dershanedede gördük biraz alt yapım var yani :)

Tıbbiyeli Turk umarım dediğin gibi olur çünkü tıp değilde tıp düzeyinde bir yer istiyorum inşallah olur :)

geometriyi çok seviyorum ben zaten konu anlatıldıkça tümay geometri dünyamız setinden var ondan çözüyorum konum hallolmuş oluyo birde okuldaki hoca öss geometri kitabı bitittiricek ona göre sözlü notu vericek 2. dönem (10. sınıf ve 11. sınıftan işlediğimiz yerler yapılıcak ) zaten can sıkıntısına geometri çalışan biri olduğum için sorun yaşamıyorum çok şükür:D

umarım şu programa uyabilirim de konu tekrarımı yapmış olurum :) fazla sıkmadan günlük 2 3 saat kadar bir program hazırladım inş uyabilirim =)

• Haha :) Dur daha lise 3sün. O kadar kasmana gerek yok. Zaten istediğin gibi tıp fakültesi düzeyinde bir yer kazanırsan harcamaya boş vakit arayacaksın. Günde 2 saat ayırsan yeterli baktın 1 saat çalıştıktan sonra canın sıkıldı aç geo çöz. Sende benim gibi geoyu seviyormuşsun. Maksat bulmaca çözmek :) Umarım istediğin yeri kazanırsın...Ama tavsiyem tıp iyi hoş güzeldir ama sınavlar insanın ömründen ömür götürür. Her bir ayda insanın en az 3 yılı gider. Şimdi bende bu hafta kapanacam son dönem sınavı için. Dünyayla bağlarımı koparmaya hazırlanıyorum ama hiç başaramadım :) Uzun sözün kısası çalış, tıp düzeyinde bir müh. liğe gir. Değmez bu zahmete :)
  • mimarlık istiyorum işte mühendislikte olmaz değil tabi ama sağlık alanında bi yere girmeyi düşünmüyorum açıkcası :)
  • Ya benim de Fen1 netlerim hiç iyi gelmiyor . Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum
  • 1 seneyle hazırlanılcak bir sınav değil ki bu .Arkadaş 1 sene önceden başlıyor hazırlanmaya ve meslek lisesi değil sanırsam.Okulda da gördüğünden dolayı bu sene çok iyi pekiştirir konuları. Seneye de ver elini boğaziçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.