Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: someoneme

Oyunda FPS ölçümünü nasıl yapıyorsunuz? Fraps bu oyunda çalışmıyor.
    Battlefield 3' ü oynatan PC' nin, bu oyunda bu kadar kötü performans göstermesini anlamadım.

esas FRAPS çalşışıyor bunda afterburnar çalışmıyor
  • Evlere gidip didik didik dedektif gibi araştırma yapmak, soruşturma yapmak cidden çok keyifli.
    Araya sıkıştırılan kovalamaca ve çatışma sahneleri ile oyunun dengesini çok harika oturtmuşlar.
  • Daha önce bu tarz bir oyun varmıydı bilmiyorum ama 2 gündür beni acayip sarmış durumda.Çok güzel yapılmış keşe fps sorunlarıda olmasaydı.
  • http://wwwmega*uploadcom/?d=ZG9T6DR9

yukarıdaki linki indirin oyu ndosyalrına atın yapıştırın ve 30 FPS kalksın

nvidia inspector AA Flag değişti bu arada..

L.A. Noire (2011) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Kasım 2011; 23:56:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

http://wwwmega*uploadcom/?d=ZG9T6DR9

yukarıdaki linki indirin oyu ndosyalrına atın yapıştırın ve 30 FPS kalksın

nvidia inspector AA Flag değişti bu arada..

L.A. Noire (2011) [ANA KONU]

Nvidia falan demişsin kafam karıştı.Ati lerde çalışıyormu bu işlem.

• quote:

quote:

Battlefield 3' ü oynatan PC' nin, bu oyunda bu kadar kötü performans göstermesini anlamadım.

Fraps bu oyunda bendede çalışmıyor malesef nasıl düzeltebiliriz acaba
  • Arkadaşlar herşey tamam da donma sorunu nasıl ortadan kalkacaka ya :( ben yapmıştım bi kod yapıştırdım olmuştu . Oyunu tekrar yükledim şimdi bulamıyorum kodu nasıl bulabilirim ?
  • Altyazıları kaçıranlar Menuden tekrar okuyabilir.
    İpucu bulma da sorun yok, fakat sorguda çok kötüyüm be arkadaş. Adamın yalan söylediğini anlıyorum fakat kanıtlayamıyorum, gidip yanlış şeyler seçiyorum. Fakat güzel yapmışlar oyunu gazeteler olsun, ek göreler olsun, lisanslı arabalar olsun vs.

Size bir taktik vereyim.

Oyun normalde de konuşma yaptırmadan önce çevreye göz attırıyor, fakat arada yapmayınca sakın kaçırmayın, bunu ilk görev verildikten sonra bölgeyi terk ederken de yapın. En basit örnek bir görevde olmuştu. Onu diğer spoiler'da yazıcam. Bakmadan o alanı bölgeyi terk etmeyin derim. Ve sorgularda mimiklere çok dikkat edin.

Bu alttak, taktik değildir, bir görevin spoler'ını verdim, oyunda ilerlememiş olanların bakmamasını isterim. Sonra pişman olursunuz

Adama araba çarpıyordu, fakat sonradan otopside hem bıçaklanıp hem araba çarptığı söyleniyordu. O bıçak da cafenin yanındaki çöp kutusunun içindeydi :)

• @X-FI

Link için teşekkürler hemen deniyorum.
  • quote:

quote:

bende afterburner çalışıyordu oyunda
  • Oyun bir tek bende mi kasmıyor yahu.25-30 fpsde teklemeden oynuyorum.Ne patch yukledım ne baska bırsey.Sımdı 30 fps limitini kaldıran dosyayı kullanacagım.Oyun gayet guzel.

Bu arada yayalara çarpabılen var mı ? Normalde carpılmıyor ama ben guc bela bıtanesını ındırdım yere
  • arkadaşlar oyuna 285 mb lık patchi kurdum kasma sorunu çözüldü bu sefer mouse sürekli tepeye kalkıyor bi türlü çözemedim varmı bilen ???
  • mükemmel bi oyun gerçekten. sorguda adamları tongaya düşürcem diye resmen ders çalışıyorum önceden.

ben xboxta oynuyorum ama orda konuda kimse yok o yüzden aranıza katıldım. yalan söylüyosun ulan deyip çaaat diye delili yapıştırınca ranking çok artıyo. xboxta 3 dvd, ben ilk dvd yi bitirdim 2. ye geçtim, homeland (içişleri) departmanına kadar yükseldim. oyun harika sadece harita canımı sıktı, yolları fln çok karışık yapmışlar haritaya bakınca kendimi zor görüyorum.
  • aşırı bir kasma var bende ya. shogundan tutun, mw3'e kadar 1440/900 çözünürlükte oynuyordum bunda 800/600 bile kesmiyo
  • beyler yanı başladım bende.. Şuan ayakkabı mağazasının ölen patronunu araştırıyorum ama hep kadına kayışlıyor bizim eleman :(( restart mı yapmak lazım birisinin üstü çizildiğinde ne yapmak lazım
  • quote:

Ciudad de México
    beyler yanı başladım bende.. Şuan ayakkabı mağazasının ölen patronunu araştırıyorum ama hep kadına kayışlıyor bizim eleman :(( restart mı yapmak lazım birisinin üstü çizildiğinde ne yapmak lazım

Hocam restart yap ve

Önce çöp kutusu var ayakkabı mağazasının önünde görürsün zaten . Onun içinde Silah var , sonra yerden mermileri bul ve görgü tanıklarıyla konuş , en son kadınla konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: khefren

quote:

Ciudad de México
    beyler yanı başladım bende.. Şuan ayakkabı mağazasının ölen patronunu araştırıyorum ama hep kadına kayışlıyor bizim eleman :(( restart mı yapmak lazım birisinin üstü çizildiğinde ne yapmak lazım

Hocam restart yap ve

Önce çöp kutusu var ayakkabı mağazasının önünde görürsün zaten . Onun içinde Silah var , sonra yerden mermileri bul ve görgü tanıklarıyla konuş , en son kadınla konuş

oldu valla teşekkürler şimdi geçtim bölümü :)

• quote:

Ciudad de México
    oldu valla teşekkürler şimdi geçtim bölümü :)

Rica ederim hocam görevimiz
  • Optimizasyon berbat yahu. Bir yüzlerle, çözünürlüğü yüksek yaptım gerisi low anca böyle akıcı oynanıyor. Ayrıca soruşturmalar da çok tekrar ediyor, ipuçları yetersiz kalıyor bazen ve baştan başlıyorsun tekrar tekrar dinliyorsun sıkıcı oluyor biraz.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.