oyunu yükledim 5 bölüm ilerleyebildim :) gerisi gelmiyo saglam ingilizce gerekiyo çok iyi oldu bu haber umarım kısa sürede cıkar daha zevkli olucagı kesin
Altyazı yama çalışması iyi düşünülmüş. Malum hem ingilizceyi iyi bilmek hemde dedektif gibi düşünmek kolay olmuyor.
bence oyun gayet kolay, tüm soruları doğru şekilde bulup yalan söylendiğinde delili çat diye yapıştırıyorum. ara konuşmlarına fln çok iyi dikkat edin. bide delilleri çok iyi aklınızda tutun. hatta ben böyle bişey bu delille ıspatlarım diye düşünüyorum henüz olay yerine gitmeden bile.
Sonunda oynayabilicem. Sabaha yüklerim artık. Çok merak ediyorum şu oyunu, PS3'e Türkçe çıkarsalar aynı gün gidip alıcam ama nerdeee ! Kısmet PCye artık. Çevirenlere kolay gelsin.
Bu oyunun sonu nasıl? Spoiler şeklinde yazarmısınız. Bende depo baskınında bitti. Netde The End diye arayınca farklı bir son gördüm. Bu netdeki ps3 için mi o son? Yoksa yanlış mı yaptım?
quote:
Orijinalden alıntı: sawyer87
Bu oyunun sonu nasıl? Spoiler şeklinde yazarmısınız. Bende depo baskınında bitti. Netde The End diye arayınca farklı bir son gördüm. Bu netdeki ps3 için mi o son? Yoksa yanlış mı yaptım?
yok ya aman kimse sonunu fln yazmasın, bu konuyla ilgilenen yönetici bi garip 2-3 gün önce çok güzel oyun şudur budur diye mesaj attım uyarı puanı vermişler. yazıklar olsun yahu cevap bile vermediler.
Yeri burası mı bilmiyorum ama yinede sorayım yanlış yer ise kusura bakmayın... Gülmeyin ama sorgulamanın nasıl yapılacağını bulamadım questions bölümü var ama nerdeyse klavyedeki her tuşa bastım ama sorgulamaya başlayamadım yardımcı olursanız sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: BayTea
Yeri burası mı bilmiyorum ama yinede sorayım yanlış yer ise kusura bakmayın... Gülmeyin ama sorgulamanın nasıl yapılacağını bulamadım questions bölümü var ama nerdeyse klavyedeki her tuşa bastım ama sorgulamaya başlayamadım yardımcı olursanız sevinirim :)
ben xboxta oynadığımdan tuşlarla ilgili fln yardımcı olamam ancak sorgulama otamatik oluyo ztn. konuşma tuşuna basın, o tuş klavyede hangisiyse.
Oyun bi yerden sonra baydı.Ben de bitirmeden sildim.Oynayacak başka oyunlar var Allahtan.
yok ya ben çok sevdim, ingilizceni çok iyi değilse sıkılabilirsiniz ama dedektiflik ipuçları dizilerini çok severim oyunu olunca daha fazla sevdim kendim çözdüğüm için.
ingilizce bilmeyen birisinin bile yüz mimiklerini inceleyerek yalan söyleyip söylemediğini anlayacağı bir oyun. helal valla
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88
quote:
Orijinalden alıntı: BayTea
ben xboxta oynadığımdan tuşlarla ilgili fln yardımcı olamam ancak sorgulama otamatik oluyo ztn. konuşma tuşuna basın, o tuş klavyede hangisiyse.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim hallettim sorunu
Böyle rezil bir optimizasyon görmedim.Rockstar Games Pc'de oyun yapamıyor.Orjinal alacaktım iyiki almamışım.
En düşük ayarda berbat grafiklerde bir oyun kasar mı?
oyunun türkçe altyazı yaması ne zamn çıkacak haberi olan var mı?
böyle güzle bir oyunu anlamadan oynamak çok sıkıcı...
quote:
Orijinalden alıntı: gogopeto58
oyunun türkçe altyazı yaması ne zamn çıkacak haberi olan var mı?
böyle güzle bir oyunu anlamadan oynamak çok sıkıcı...