evet gelmiş yiyde oyunu oynamıyordum yine fırset doğdu devam etmeye.. de oyun bitmiyor kardşeim
dx 11 yamasını sadece steamde mi var acaba ? skidrowlu oyuna yama yokmudur ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: frodo1one
dx 11 yamasını sadece steamde mi var acaba ? skidrowlu oyuna yama yokmudur ki ?
daha yok bekleyeceğik
çıktıı
quote:
1.L.A. Noire v1.2.2610 Update info: 2. 3. 4. 5.- DirectX 11 support added for improved performance on many Windows Vista and Windows 7 setups using DX11 graphics cards 6. 7.- Option added to game launcher allowing switching between DirectX 9 and 11 renderers 8. 9.- Additional checks added that make sure a selected video resolution is fully compatible with L.A. Noire 10. 11.- Fix to prevent mouse cursor from turning on when using -str command line to improve performance 12. 13.- Render state optimizations to improve performance 14. 15.- Single-threaded renderer option added to game launcher to improve graphics performance on certain setups 16. 17.- Crash when exiting the game is now fixed
Arkadaşlar, bende Skidrow sürüm yüklü son yamayı (1.2.2610) yükledim, fakat ne diyalog sesleri var ne de cutscene, ara sahneler var. Diğer arkaplan sesleri sorunsuz. Kasma problemi yaşamadım. Bu sorunu yaşayan var mı? Google'ladım ama PC için böyle bir sorun görmedim. Bunu nasıl düzeltebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: prooof
Arkadaşlar, bende Skidrow sürüm yüklü son yamayı (1.2.2610) yükledim, fakat ne diyalog sesleri var ne de cutscene, ara sahneler var. Diğer arkaplan sesleri sorunsuz. Kasma problemi yaşamadım. Bu sorunu yaşayan var mı? Google'ladım ama PC için böyle bir sorun görmedim. Bunu nasıl düzeltebilirim?
bugün oynacağım dün akşam updatei yapmıştım... haberdar ederim seni
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
bende haberdar edilmek isterim
quote:
Orijinalden alıntı: frodo1one
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
bende haberdar edilmek isterim
hiçbir problem yok bikaç saat oynadım. arson desk e geçtim hatta.. kaç bölüm kaldı aceba beyler ?
Arkadaşlar oyunı kurdum crack filanda yaptım oyuna tıklıyorum social club activate diyor nedir bu social club bana biraz açıklayabilirmisiniz birde araştırdım nette ama ko filan bulamadım bu oyunu oynamayı çok istiyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ReKi
Arkadaşlar oyunı kurdum crack filanda yaptım oyuna tıklıyorum social club activate diyor nedir bu social club bana biraz açıklayabilirmisiniz birde araştırdım nette ama ko filan bulamadım bu oyunu oynamayı çok istiyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler
öncelikle social clup die senin önüne pencere geliorsa gta IV deki gibi yapcam skip login/play/ok gibisinden bisi olabilir.öyle bisi olması lazım ve social clup rockstar gamesin bundan sonra çıkartacagı oyunların sponsoru gibi bisi yani rockstar ne oyun çıkartırsa social kulp dan açılacak.buna üyelik geremio oynatır sen meraklanma.
tüm ayarlar düşükte. hatta ekran çözünürlüğünü düşürmeme rağmen hd4850 ile en fazla 35-40 fps alıyorum normal mi bu? işlemcim phenom ii x2+bir çekirdek açtım.
quote:
Orijinalden alıntı: KemaL34gameR
öncelikle social clup die senin önüne pencere geliorsa gta IV deki gibi yapcam skip login/play/ok gibisinden bisi olabilir.öyle bisi olması lazım ve social clup rockstar gamesin bundan sonra çıkartacagı oyunların sponsoru gibi bisi yani rockstar ne oyun çıkartırsa social kulp dan açılacak.buna üyelik geremio oynatır sen meraklanma.
skip filan yok dostum sadece home filan var join sign filan var onlara tıklıyorum bişey açılmıyor
arson desk kaç bölüm ?
İyi günler arkadaşlar, oyuna DirectX 11 desteği getiren patch den sonra 30fps limitini kaldırmamız hala mümkün mü? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
tüm yeni yamaları yükledim ama yok ultara 1920x1080 en fazle 26 en az 22 fps alıyorum(45 fps alıyorum felan diyenler yalandır oyunda 30fps kilidi var) bunu yapanında **********........... düşünün hd6990 donuyor işlemcim i2600k 4.10ghz
quote:
Orijinalden alıntı: rarbe321
tüm yeni yamaları yükledim ama yok ultara 1920x1080 en fazle 26 en az 22 fps alıyorum(45 fps alıyorum felan diyenler yalandır oyunda 30fps kilidi var) bunu yapanında **********........... düşünün hd6990 donuyor işlemcim i2600k 4.10ghz
Oyunun 30 FPS kilidi çoktan kırıldı, yalan falan değil yani.
olabilir en son geçmiş versiyonlar için kırılmıştı sorun o değil sorun optimizasyon
dostlar şu aktivasyon ekranını nasıl aşcaz.?? biri yardımcı olsun lütfen 1 aydır oyun yüklü ama hiç oynayamadım daha
quote:
Orijinalden alıntı: musAKka
quote:
Orijinalden alıntı: rarbe321
Oyunun 30 FPS kilidi çoktan kırıldı, yalan falan değil yani.