Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5770+x4 955 ile..inanasım gelmedi..yama yok ..kidrow sürümü
  • Sistem özelliklerim
    AMD hd6990 4GB
    İ7 2600K 3.4ghz
    16gb ram
    win7 64bit professional
    anakart:gibayte z68ma-d2h-b3
    1920X1080 HERŞEY FULL DE kasıyor düşünün artık (herşey güncel) bu nasıl bir oyundur böle hiç çıkarmasaydılar daha iyi olurdu.birde herşeyi low yaptığımda 25-30 fps alıyorum
    high de 15-30fps arası çok kötü bir durum ???
  • Oyunu bitirmek üzereyim çok az kaldı. Çok farklı ve bir o kadar keyifli bir oyun. Herkesin oynamasını tavsiye ederim. İnsan kendisini polisiye bir filmin içindeymiş gibi hissediyor. Oyundaki karakterleri ABD'li oyuncular canlandırmış ve seslendirmelerini de kendileri yapmışlar.

Türkçe yamanın çıkması uzun sürecektir 72 dava var. Bu davaların satır sayıları yaklaşık 20.000 satır. Dava dosyaları bittikten sonra oynanış ve görevlere etki eden ana dosya çevirisi de 5000 satır civarında!! En az 4-5 ay sürer bence.. Kalabalık bir ekip çeviri yaparsa daha kısa sürede biter.

Grafikle ilgili sorun yaşamıyorum. Yeni değil, NX260 ekran kartım var full ayarlarda oyunu oynuyorum ciddi bir problem yaşamadım. Bazen arabayı çok hızlı kullanırken bir saniye takıldığı oluyor o kadar. Oyundan kaynaklanan grafik hataları var bu hataların bizimle alakası yok. Render hatasından kaynaklanıyor. Yansımalar, yaklaşırken bozulan grafikler oyundan kaynaklanıyor bence.

• Arkadaşlar 60 Fps olayını deneyen oldumu. Bende L.A.Noire.v1.1.2406. bu update yüklü yamayı bunu üstüne kurdum olmadı bir hata veri yabancı forumlarda baktıgımda yeniden yükleyin düzelir demiş ,deniyenlerde düzelmiş ama bende hala aynı.Daha sonra sildim hiç update yapmadan yeniden silip kurdum oyunu bu seferde exe hatası verip oyundan atıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-LA_Noirein_30_Fps_Limitini_Ka

Dosyayı buradan edindim.
  • Bu oyunda bir Cases var birde normal ilerleyen senaryo var..
    Ben normalde gidiyorken case leri merak ettim bir kaç tanesinide bitirdim..
    Şimdi normal ilerleyen senaryoya nasıl dönecem..
  • Beyler oyunu önerir misiniz ?

Denemekten zarar gelmez gerçi ama
  • selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum üye olmamın sebebi de bu oyun diyebilirim.XP kullanıyorum.oyunu büyük uğraşlar sonucu yükledim skidrow crack'ini falan yaptım her şey tamam oyuna girerken rockstar reklamı falan geçiyo tam oyuna girecek siyah ekranda donuyor ses geliyr fakat ekran öylce donup kalıyor.Araştırdım baya options bölümündeki commnd line kısmna -npd -nonv yazarak çözünürlüğü falan düşürerek girdim oyuna açıldı social club üyelik falan oyunu oynadım baya ilerledim kapattım tekrardan açtığımda oyun açılamdı yine aynı hata farklı sekilerde karşıma cıktı ''loading''yazıyor l.a noire yazısı cıkıyor orda donuyor bi kere daha girdim oyuna baya deneyerek oynadım yine cıktım tekrar girdim yine aynı hata yine aynı hata bütün herşeyin güncellemesini yaptım oyunun update ini falan yaptım ama bir türlü olmuyor.2 gün önce oynadığım oyun neden tekrardan açınca oynayamıyorum anlamadım gitti.Abilerim,kardeşlerim eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Beyler oyunu önerir misiniz ?

Denemekten zarar gelmez gerçi ama

ingilizce bilmek şart oyunun yüzde doksanı diyalog olarak geçiyor çatışmalarda var ama genel olarak anlamak için bilmen lazım yoksa sıkıcı gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

ingilizce bilmeden, bu oyunu oynayacak adam oyuna yazık eder.

türkçe yamayı sabırla bekleyeceğim.

Oyunu indirdim,kurdum.Yama'yı bekliyorum
  • Böyle bir oyunda ilk defa oynuyorum. Hoş olmuş, kısa bir sürede sarıyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

arkadaşlar forumu başından beri hiç takip edemedim benim bu aldığım hatayı alan falan oldu mu çözümü yapıldı mı onu da bilmiyorum..

bu hatayı alan çözümünü bilen var mı acaba ??

Hatada adı geçen fmolex.dll yi sitesinden indirip oyunun kurulu olduğu yere atmayı deneyin

hocam bilgisayar konusunda o kadar da gabi değilim yaa yapma
    o dll yi eğer oyunun içinden alırsam dll bulunamadı hatası geliiyo..ama o dll yi atınca oyunun içine bu hata geliyo anlamadım sebebini bilen yok mudur ??

• Beyler synchronization geçmiyor bir türlü çözümü var mıdır bunun
  • Bugün bir mağazada görDüğüm oyunların fiyatlarıNı paylaşmak istedim, teRsine döndü dünya sanki, şaka gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Manchester City

Beyler synchronization geçmiyor bir türlü çözümü var mıdır bunun

aynı sorun bende var anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Bugün bir mağazada görDüğüm oyunların fiyatlarıNı paylaşmak istedim, teRsine döndü dünya sanki, şaka gibi...

149 değil 14,9 bile vermem bu optimizasyon özürlüsü oyuna.
  • Arkadaşar oyunda bütün ayarları en düşüğe alsam bile kasıyor ama yere bakınca oyun hızlanıyor. Bunun bir çözümü var mıdır patch falan da yükledim command line'a malum kodları yazdım işe yaramadı.
  • Oyunu 1280x1024 cozunurlugunde oynuyorum fakat ekranin alt ve ust taraflari siyah,hd film izler gibi.Bunu duzeltmenin yolu var mi ?
  • bu oyunun optimizasyonu gta 4 gibi çok mu kötü ?
  • şu aktivasyon isteme olayını nasıl hallettiniz acaba ? crakla olmadı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.