ARKADAŞLAR PAZAR BUG YAPICAKTIK BOŞLUK BIRAKIP İD YAZMIŞIM KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM İTEMLER GİTTİ ACABA TİCKET ATSAM 1 YARARI OLURMU CHAR AÇMAYI DENEDİK OLMADI :( NASI LCAK BİLGİSİ OLAN VAR MI ?
Kendi aklınıza göre bug veya düpe yapmaya calısmayın sonra itemleriniz siliniyor.Gereksiz topicler acıyosunuz.En güzeli legal oynamak
cok sevindim sen bug yapmaya devam et insalla gelmez biktik artık adamlar pazara hb +8 koyo bugla benim en sinir oldum sey
quote:Orjinalden alıntı: dark_criminal geçmiş olsun eğer geri gelmiycekse soğuk suyu tavsiye ederim traji komiks
soğuk su varsa sakın içme direk başından aşşa dök quote:Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_ quote:Orjinalden alıntı: dark_criminal geçmiş olsun eğer geri gelmiycekse soğuk suyu tavsiye ederim traji komiks
arkdaşlar ben salladığını zannetmiyorum daha önce bi charını görmüştüm çünkü.O yüzden sadece geçmiş olsun diyorum gerisini allah bilir
quote:Orjinalden alıntı: justlikeme arkadaşlar 1 hafta içinde sahibe geri geliyormuş açılmassa doğrumu acaba? hayr benim 3 aydır letterda 350 pot duruyo almaya str yetmiyo geri gittiği felan yok :D