Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
332.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper.06

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

arkadaşlar arabada 5 kişi ( herkesin kilosunu sordum tam 350 kg ) 625 km şehir dışı yol yaptım (ankara-kayseri)

gidiş 160 sabit ara ara 180 200 leri görerek ortalama 8 lt
    dönüş 110 km sabit ara ara 140 160 ları görerek ortalama 7 lt

aynı veya benzer koşullarda siz ne kadar yakıyorsunuz? araba 5500 km de bu arada.

Kardeş benim araç daha 1500 km de Ankara şehir içi ortalama 9.0 larde seyrediyor benim ortalama nasıl yüksekmi yoksa km si geçtikçe düşermi acaba senin 1500 km lerde yakıt nasıldı acaba

yakıt normal gibi görünüyor, hele ki kısa mesafede kullanıyorsanız çoğunlukla. benim aldığımdan beri yakıt düşmedi, şehir içi ortalaması kullanıma bağlı 8- 8.5 arası geziniyor ikinci veri; ama ekonomi kasmıyorum. geçen ay bi ekonomi kasayım dedim 25 km şehir turu tabi sıkışık trafik değil 90 civarında sürdüm 1-2 ışığa yakalandım. garaja 5.9 la girdim inanılmaz az yakabiliyor araç istendiğinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tur.gut

kimi, Beyaz Leon'da karın altında bir ayrı çıkmış..

tripodum yok, o yüzden uzun pozlama yapamadım, flaşla çekmek zorunda kaldım usta idare et artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alper.06

quote:

arkadaşlar arabada 5 kişi ( herkesin kilosunu sordum tam 350 kg ) 625 km şehir dışı yol yaptım (ankara-kayseri)

gidiş 160 sabit ara ara 180 200 leri görerek ortalama 8 lt
    dönüş 110 km sabit ara ara 140 160 ları görerek ortalama 7 lt

aynı veya benzer koşullarda siz ne kadar yakıyorsunuz? araba 5500 km de bu arada.

Kardeş benim araç daha 1500 km de Ankara şehir içi ortalama 9.0 larde seyrediyor benim ortalama nasıl yüksekmi yoksa km si geçtikçe düşermi acaba senin 1500 km lerde yakıt nasıldı acaba

yakıt normal gibi görünüyor, hele ki kısa mesafede kullanıyorsanız çoğunlukla. benim aldığımdan beri yakıt düşmedi, şehir içi ortalaması kullanıma bağlı 8- 8.5 arası geziniyor ikinci veri; ama ekonomi kasmıyorum. geçen ay bi ekonomi kasayım dedim 25 km şehir turu tabi sıkışık trafik değil 90 civarında sürdüm 1-2 ışığa yakalandım. garaja 5.9 la girdim inanılmaz az yakabiliyor araç istendiğinde.

Kardeş Ankara içi yani elvankent günlük 10-15 km felan yapıyorum işallah biraz düşürürüm

• araçta hiçbir sorun yoktur eğer b una canını sıkıyorsan. arabaya tam olarak alışınca, gaza ani basmazsan 7-7.5 civarı oluyor tüketim. etimesgut bahçelievler arası kullanıyorum ben de genelde. yakınız
  • 4 senedir 1,6 stylance kullanıyorum başka arabalar da düşündüm ancak model yükseltmek de aklıda o yüzden 125 bg ile 105 bg araçlar arasında sürüş ve donanım farkı nedir acaba söylermisiniz. Bir de aklımdaki konu yeni kasa geliyor galiba yakında acaba beklesem mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motig

4 senedir 1,6 stylance kullanıyorum başka arabalar da düşündüm ancak model yükseltmek de aklıda o yüzden 125 bg ile 105 bg araçlar arasında sürüş ve donanım farkı nedir acaba söylermisiniz. Bir de aklımdaki konu yeni kasa geliyor galiba yakında acaba beklesem mi?

125 ile 102 sürüş keyfi olarak çok farklı araçlar torkun tamamı 1500 devirde elinizin altında. 2500 devri geçme gereği duymuyorsunuz ayrıca geniş tork bandıyla 80 ile 220 arası sürüş 6. viteste gerçekleşebiliyor, sık vites değiştirmediğiniz için sürüş çok konforlu. daha iyi performansla daha az yakıt tüketimi var. donanım olarak sizin aracınızdan eksikleri var, yağmur far sensörleri, esp, lastik basıncı gibi donanımlar opsiyonel makyajlıda. elimde 1.6 leon olsa ve sıfır araç almayı düşünsem kesinlikle iki sene daha beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 13 Aralık 2010; 13:27:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: motig

4 senedir 1,6 stylance kullanıyorum başka arabalar da düşündüm ancak model yükseltmek de aklıda o yüzden 125 bg ile 105 bg araçlar arasında sürüş ve donanım farkı nedir acaba söylermisiniz. Bir de aklımdaki konu yeni kasa geliyor galiba yakında acaba beklesem mi?

125 ile 102 sürüş keyfi olarak çok farklı araçlar torkun tamamı 1500 devirde elinizin altında. 2500 devri geçme gereği duymuyorsunuz ayrıca geniş tork bandıyla 80 ile 220 arası sürüş 6. viteste gerçekleşebiliyor, sık vites değiştirmediğiniz için sürüş çok konforlu. daha iyi performansla daha az yakıt tüketimi var. donanım olarak sizin aracınızdan eksikleri var, yağmur far sensörleri, esp, lastik basıncı gibi donanımlar opsiyonel makyajlıda. elimde 1.6 leon olsa ve sıfır araç almayı düşünsem kesinlikle iki sene daha beklerdim.

Cevap için teşekkür ederim.

• bu leonun dsg lisi gelmiycekmi benzinli olanlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

bu leonun dsg lisi gelmiycekmi benzinli olanlarına

gelmeyecek hocam. ben de çok bekledim ama nafile. çünkü adamlar benzinliye de dsg koyarsa golf hiç satmayacak bu sefer
  • arkadaşlar aracımı ilk aldığımda komple film çektirmiştim fakat arka camın arka kısmında kelebek camı gibi ufak bir bölüm var. arka kapıların açılma yerinde, böyle içerden bombeli. işte oraya film çekilmediğini fark ettim bugün. acaba bombeli olduğu için olmuyor mu oraya? film çektiren diğer arkadaşlarda durum ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

gelmeyecek hocam. ben de çok bekledim ama nafile. çünkü adamlar benzinliye de dsg koyarsa golf hiç satmayacak bu sefer

vw harbi manyak nerden biliyor belki başka marka alacak olan müşterilerin aklını celcek
    birde 2011 de yeni leonmu cıkacak öyle resimler varda bilgin varmıydı
  • quote:

quote:

quote:

vw harbi manyak nerden biliyor belki başka marka alacak olan müşterilerin aklını celcek
    birde 2011 de yeni leonmu cıkacak öyle resimler varda bilgin varmıydı

arkadaslar selam bisey siracam;

leonlarin usb girisini bluetooth baglantisi icin kullanmak mumkun oluyor mu? Mesela bluetooth parca baglayip telefonuda bletootha baglayipp handsfree kullanmak gibi ??

Belki de vardir da ben uzak kalmisimdir ;)

• selamlar 49,000 tl verererek
    13,12,2010 tarihinde seat leon marka sıfır otomobilimizi gecikmeli de olsa teslim almak için ankaranın tek satıcı olan ata otomative gittim.sıfır araç malum teslim alırken titizlikle bakmak incelemek gerekiyor.noröalde sıfır araç teslim yerinde ışıklandırılmış alanda bir teslimat olması gerekir.ata otomativde sıfır araç teslim yeri garajın çıkışındaki karanlık bir yer.buradamı teslim olucak dediğimde servise indiriyim sizi orası daha aydınlık denildi.malum kış şartları yerler çamur teslimden önce nedense tanıtım yapan arkadaş çamurlu yollarda beni gezdirip bilgilendirdi.daha sonra incelemek için servis bölümüne indik.araba çamur içinde olduğu için gözle bakabildiğim kadar baktım yetersiz olan ışıkta.ve teslim alıp hemen cepa avm deki oto boya koruma yetkilisine lastik taktırıp boya koruma yapmak için yola çıktım.saat akşam 18,00 de çıktım bayiden.boya korumacı otoyu gördüğünde inanamadı.sıfırmı abi bu dedi.araba fırçayla yıkandığından heryeri çizik içindeydi.ayrıca arabanın marşbiyerinde 4 cm uzunluğunda bir göçük oluşmuş boyasıda kalkmıştı.saat geç olduğundan bayiyi arıyamadım.hayal kırıklığıydı.söz verdikleri gün arabayı teslim edemediklerinde satıştan vaz geçmek istedim ancak fatura kesildiği için mümkün olmadığı söylendi.üstüne bunları yaşayınca şok oldum.bu sabah ilk iş bayiyi aradım.marşbiyerdeki çizik hiç önemsenmedi.benim yaptığım düşünüldü sanırım.komple fırça ile yıknadığı için oluşan çizikleri satış elemanına sorduğumda araçların fırça ile yıkandığını bunların normal olduğu bilgisini verdi:)
    10 gün önce arkadaşım opel araç satın aldı sıfır.yanımızda kauçuk süngerlerle yıkandı araç.ata otomativ ve başkent ankaradaki tüm seat alıcılarına tek adres olarak orayı gösteren mecbur bırakan seat türkiye distribütörü çok yazıkkk !!

• Geçmiş olsun
    sıfır araç alırken mutlaka boya ve motor ustanızla beraber gidin.
  • Form bu tür vakalarla tıka basa dolmuş durumda bir de şikayetim var sitelerinde de tonla şikayet yaşanıyor.
    Araçlar gelirken tır devriliyor araçlar tamir edlip öyle satılabiliyor.
    Çok büyük bir terbiyesizlik. İnsanlar 0 araba almak isterken pert araba alabiliyorlar.
  • bende atadan aldım aracımı, teslimatta çok sıkıntı yaşadım bende bir sonraki aracım kesin seat olacak fakat gidip izmirden alacağım, boya ustanızla bile gitseniz burası değişmiş almam ben bunu deseniz. ruhsatı çıkarttık artık diyebilecek potansiyele sahip bir yer. tanıdık vasıtasıyla aldım ben ona rağmen ufak tefek prüzlerle uğraştım. ancak servistekiler çok sıcak kanlı ve iyi insanlar.
  • yahu arkadaşlar aracı alalı 4-5 ay olmasına rağmen anahtarda hemen deformasyon başladı. uzun vadede çok çabuk eskiyip bozulmasından korkuyorum. acaba bizim anatarlara uyumlu böyle silikon kılıf falan gibi bir şey var mı bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar bende Ankarada oturuyorum ama Ankaradan almadım Gittim Adapazarından aldım hiç de sorun çıkmadı çok şükür hemde Ankarada bana 40.250 fiyat çektiler sunroof lu adapazarından 39.000 a aldım ve bütün masraflar ordan

Bu Ankaradakileri anlamak mümkün deyil
  • quote:

Orijinalden alıntı: davuut06

selamlar 49,000 tl verererek
    13,12,2010 tarihinde seat leon marka sıfır otomobilimizi gecikmeli de olsa teslim almak için ankaranın tek satıcı olan ata otomative gittim.sıfır araç malum teslim alırken titizlikle bakmak incelemek gerekiyor.noröalde sıfır araç teslim yerinde ışıklandırılmış alanda bir teslimat olması gerekir.ata otomativde sıfır araç teslim yeri garajın çıkışındaki karanlık bir yer.buradamı teslim olucak dediğimde servise indiriyim sizi orası daha aydınlık denildi.malum kış şartları yerler çamur teslimden önce nedense tanıtım yapan arkadaş çamurlu yollarda beni gezdirip bilgilendirdi.daha sonra incelemek için servis bölümüne indik.araba çamur içinde olduğu için gözle bakabildiğim kadar baktım yetersiz olan ışıkta.ve teslim alıp hemen cepa avm deki oto boya koruma yetkilisine lastik taktırıp boya koruma yapmak için yola çıktım.saat akşam 18,00 de çıktım bayiden.boya korumacı otoyu gördüğünde inanamadı.sıfırmı abi bu dedi.araba fırçayla yıkandığından heryeri çizik içindeydi.ayrıca arabanın marşbiyerinde 4 cm uzunluğunda bir göçük oluşmuş boyasıda kalkmıştı.saat geç olduğundan bayiyi arıyamadım.hayal kırıklığıydı.söz verdikleri gün arabayı teslim edemediklerinde satıştan vaz geçmek istedim ancak fatura kesildiği için mümkün olmadığı söylendi.üstüne bunları yaşayınca şok oldum.bu sabah ilk iş bayiyi aradım.marşbiyerdeki çizik hiç önemsenmedi.benim yaptığım düşünüldü sanırım.komple fırça ile yıknadığı için oluşan çizikleri satış elemanına sorduğumda araçların fırça ile yıkandığını bunların normal olduğu bilgisini verdi:)
    10 gün önce arkadaşım opel araç satın aldı sıfır.yanımızda kauçuk süngerlerle yıkandı araç.ata otomativ ve başkent ankaradaki tüm seat alıcılarına tek adres olarak orayı gösteren mecbur bırakan seat türkiye distribütörü çok yazıkkk !!

bu arada marşbiyelinizdeki o ufak göçük hemen hemen bütün araçlarda var. zannediyorum araçlar taşınırken indirilirken ya da serviste kaldırma sistemine oturtulurken falan yaşanıyor. ben benimkini şuna bağlıyorum; servisten orjinal yay taktırmıştım o yüzden marjbiyellerinde yuvarlak kestane büyüklüğünde ezilme var ama çok dikkatli gözler fark edebilir. zannediyorum birçoğumuzun leonu böyle ???

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: davuut06

selamlar 49,000 tl verererek

bu arada marşbiyelinizdeki o ufak göçük hemen hemen bütün araçlarda var. zannediyorum araçlar taşınırken indirilirken ya da serviste kaldırma sistemine oturtulurken falan yaşanıyor. ben benimkini şuna bağlıyorum; servisten orjinal yay taktırmıştım o yüzden marjbiyellerinde yuvarlak kestane büyüklüğünde ezilme var ama çok dikkatli gözler fark edebilir. zannediyorum birçoğumuzun leonu böyle ???

benim araçtada sağ ve sol marşpiyelin ön ve arka lastiğe yakın olan kısımlarında toplam 4 taneyuva gibi bi eziklik var. ama fabrikasyonmu yoksa sonradan oluşmuş birşeymi kestiremiyorum. fakat çok düzgün ve birbirlerinin aynı boyutlarda eziklikler bunlar fabrikasyondur sanırım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.