Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tur.gut

mychevy, sert derken süspansiyonlardan bahsediliyordur diye tahmin ediyorum.Bazı araçlar sportif ruhundan dolayı daha sert süspansiyon tercih ediliyor..
    Güvenlik testinin 2005 yılında olması normal, çünkü bu araç, bu kasa, o tarihten beri satışta.. Sadece ufak çapta makyaj geçirdi..

### L E O N Kulübü ###

katılıyorum

araç da süper maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Menage, Astra, Corolla, baz donanım Golf gibi araçlar şirketler tarafından filo satışıyla yüzlerce satılıyor. Bu yüzden Leon'dan fazla görüyorsunuz. Ama siz gerçek kullanıcısınız. Leon'u genelde şirketler tercih etmezler, çünkü mesela Renault filo satışında çok acayip indirim yapıyor. Satış rakamlarını hiç ciddiye almam, çünkü gerçek kullanıcıyı yansıtmıyor. Ben her arabayı birebir gider kendim test ederim, kim kaç adet satmış diye asla düşünmem.

Şuan Golf, Astra, Leon, Megane arasında kalsam, en son alacağım Megane olurdu, param yetiyorsa ilk alacağım Comfortline Golf 1.6 TDI olurdu sonra Leon 1.6 TDI olurdu... Astra'nın 1.3 motoru verem eder aman diyim...

yaklaşık 15 gündür 32.000 TL ye imzama tıklayın resim mevcut (2010 beyaz + sunroof tsi 19.000km) 1 değişen 1 boya mevcut satamadım seat rezalet kitlesi çok az bir daha seat alırmıyım asla ..... görmeye bile gelen olmadı aracı

• Araca daha binmeden satmayı düşünüyorsanız neden Leon gibi 2. eli Golf kadar iyi olmayan bir araç aldınız ki o zaman? 1.4 TSI Style sunrooflu araca 40.000 vereceğinize, aynı parayla bomboş bir Golf alıp satılığa çıkardığınızın ertesi gün satabilirdiniz.

Seat, Alfa Romeo, Lancia gibi markalar genelde belirli bir kitleye hitap eder. Ruhu olan markalar diğerleri gibi ilan verdiği gün satamaz. Şuan param olsa arabanıza taliptim ama durum müsait değil. ilan linkinizi atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Araca daha binmeden satmayı düşünüyorsanız neden Leon gibi 2. eli Golf kadar iyi olmayan bir araç aldınız ki o zaman? 1.4 TSI Style sunrooflu araca 40.000 vereceğinize, aynı parayla bomboş bir Golf alıp satılığa çıkardığınızın ertesi gün satabilirdiniz.

Seat, Alfa Romeo, Lancia gibi markalar genelde belirli bir kitleye hitap eder. Ruhu olan markalar diğerleri gibi ilan verdiği gün satamaz. Şuan param olsa arabanıza taliptim ama durum müsait değil. ilan linkinizi atabilir misiniz?

pm atın özelden size reklam olur atarım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:25:30 >
  • Uzun arayışlar sonucunda bende seat leonda karar kıldım. 1.6 tdi dsg siyah renk düsünüyorum. forumda 45.500 e sunroofla alan arkadas vardı. Bakalım aracı kaca bırakıcaklar. İnşallah ellerinde arac vardır cok beklemem. Son zamanlarda bu aracı alan bayi fiyatını bilen var mı ? Yarın gidiyorum almaya
  • Leonun yeni kasası şu olamaz deil mi???
    Buysa almam beklerim vallahii

http://www.auto-car-shop.com/16746/2013-seat-leon-iii-recreation-and-new-data/
  • eksozları iki yana ayırsalarmış daha iyi olurmuş
  • arkadaşlar sanırım bugün yeni biş şey fark ettim. dikiz aynamızın tam altında hafif bir çıkıntı var. onu ileri geri oynatabiliyoruz böylece ayna da aşağı yukarı oynuyor. şimdi o çıkıntı yukarıdayken ve aynanız kendinize göre ayarlıyken akşamları o çıkıntıyı tam aşağı itin yani ileri doğru bastırın iyice ve ayna birden kapkara oluyor benim aracım 1.4 tsi style teknoloji paketi falan yok fakat bu olay resmen karartmalı dikiz aynası. lütfen sizler de deneyip tecrübelerinizi aktarır mısınız bu konuda? bu arada gündüz hiç denemedim gündüz de deneyecem.

*tekrar anlatıyorum durumu. dikiz aynanızın altındaki ufak çıkıntıyı kendinize doğru sonuna kadar çekin.
    *aynanızı kendinize göre ayalayın.
    *akşam hava kararınca trafiğe çıkın
    *şimdi dikiz aynasının altındaki çubuğu ileri itin sonuna kadar korkmayın. ve işte size manuel karartmalı dikiz aynası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 6 Aralık 2010; 18:09:09 >

• Bunu bin yıldır kulaanıyoruz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

Bunu bin yıldır kulaanıyoruz zaten

bundan önceki aracımda otomatik kararan dikiz aynaları old. için hiç kullanmadım böyle manuel ayna valla hocam ben bugün fark ettim bu olayı bilmiyodum. ayrıca bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp kullanım klavuzunda da rastlamadım bilmeyenler olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua
    Uzun arayışlar sonucunda bende seat leonda karar kıldım. 1.6 tdi dsg siyah renk düsünüyorum. forumda 45.500 e sunroofla alan arkadas vardı. Bakalım aracı kaca bırakıcaklar. İnşallah ellerinde arac vardır cok beklemem. Son zamanlarda bu aracı alan bayi fiyatını bilen var mı ? Yarın gidiyorum almaya

o fiyata tdi dsg alman mumkun degil.
    46 bin opak opsiyonsuzun fiyati hocam...
  • 1.2 TSI opak beyaz düşünüyorum arkadaşlar. 35.300 fiyat aldım bugün. benim aracımı ne kadara sayacaklarını yarın söyleyecekler.

leon konusunda en çok ikinci el satışını ve servis ücretlerini düşünüyorum. bu konuda Leon kullanıcıları olarak beni aydınlatırsanız çok ama çok sevinirim. bi de aracınızın en olumsuz yönleri nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

bundan önceki aracımda otomatik kararan dikiz aynaları old. için hiç kullanmadım böyle manuel ayna valla hocam ben bugün fark ettim bu olayı bilmiyodum. ayrıca bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp kullanım klavuzunda da rastlamadım bilmeyenler olabilir.

Takıldım sadece
    Kararan aynaların altında da bir düğme bulunur bu düğmede karartmayı açıp kapatmak içindir.

• quote:

quote:

quote:

Takıldım sadece
    Kararan aynaların altında da bir düğme bulunur bu düğmede karartmayı açıp kapatmak içindir.

dostum düğme değil bu yha. anam babam dikiz aynası. otomatik kararan ayna özelliği yok yani. o yüzden buna rağmen böyle bir şeyin olması dikkatimi çekti. mübarekler kimse denemedi mi yahu bir şey söyleyin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 7 Aralık 2010; 12:14:52 >

• ben de aynayı aşağı yukarı hareket ettiren birşey keşfettin sandım=)))
    bu şahine kadar tüm arabalarda mevcut olup çok kullanışlı birşeydir..
    öyle bide güzel anlatmışsın ki ileri it geri çek falan aha Leon'a bak neler yapmış adamlar diyordum ki şok ettin benii

quote:

quote:

quote:

quote:

Takıldım sadece

dostum düğme değil bu yha. anam babam dikiz aynası. otomatik kararan ayna özelliği yok yani. o yüzden buna rağmen böyle bir şeyin olması dikkatimi çekti. mübarekler kimse denemedi mi yahu bir şey söyleyin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Can..

ben de aynayı aşağı yukarı hareket ettiren birşey keşfettin sandım=)))
    bu şahine kadar tüm arabalarda mevcut olup çok kullanışlı birşeydir..
    öyle bide güzel anlatmışsın ki ileri it geri çek falan aha Leon'a bak neler yapmış adamlar diyordum ki şok ettin benii

valla bilmioyrdum ben dostum. dediğim gibi önceki arabamda otomatik olduğu için böyle bir şey olduğunu bilmiyordum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:25:10 >
  • Gecen gun aynı konuyu ben de bir Seat bayisiyle konuştum ve vergilerini Aralık'ta yatırırız ama plakayı Ocak ayının ilk haftasında çıkartırız o zaman Ocak vergisini ödemek zorunda kalmazsınız dediler.
  • selamlar
    dün kaporasını verdim.1.6 tdi dsg otomatik full.sunrooflu beyaz renk 49,000tl sigorta dahil mtv hariç.cuma teslim aksilik olmassa.birçok araba deneyimim oldu bugüne kadar.bu aracı arkadaşım tavsiye etti diye aldım.otomatik dizel ihtiyacım vardı.kaporayı yatırdıktan sonra test edip inceleme fırsatım oldu bugünde forumları okudum:)otonatik dizel farkı 4,000 tl.çok falza.en ful modeli olsun dedim ancak kararan dikiz aynası park far yağmur sendörü olmayacağını hiç düşünemedim:)park sensörü hediye edin dedim nazlandılar hayır deselerdi vazgeçicektim.dün akşam saatlerinde istanbulda herhangi bir bayi aradım.48,700 fiat aldım.aldım bayiye söylediğimde onda kusur falan olabilir dediler fazlada üstelemedim.formda çok az sayfa var.katılım çok az.aynı sekmentteki araçlarla kıyasladığımda citroen c4 yeni kasayada aklım gitti ancak ikinci aracım citroen picasso olduğu için bu değişik olsun istedim.zamanı geldikçe paylaşımlarım olucak.tşkler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.