Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirim yapmayan tek yer ankara galiba, izmirden 1000 tl indirim almıştım telefonda pazarlıkta.
  • leon a veda ediyorum araçtan benzin birazda donanım fakirliği yüzünden ayrılmak durumundayım nasip olursa megane almayı düşünüyorum dizel ama iyi ama kötü yakıt çok önemli heleki donanım herkeze kazasız sürüşler iyi günlerde tadını çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaP

leon a veda ediyorum araçtan benzin birazda donanım fakirliği yüzünden ayrılmak durumundayım nasip olursa megane almayı düşünüyorum dizel ama iyi ama kötü yakıt çok önemli heleki donanım herkeze kazasız sürüşler iyi günlerde tadını çıkarın

işallah pişman olmazsın ne deyim ki şimdi
  • merhaba opak rengi 42 ye kadar alabilirsin.

ben alırken 43.500 liste fiyatından 42.000 tl ye kadar veriyorlar.

ben çok tavsiye ederim. 1.6 tdi dsg var ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: survivor34

merhaba opak rengi 42 ye kadar alabilirsin.

ben alırken 43.500 liste fiyatından 42.000 tl ye kadar veriyorlar.

ben çok tavsiye ederim. 1.6 tdi dsg var ben de

yakıtını ölçtün mü?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edbilir

1 aydır ben de araştırıp duruyorum ne alsam diye..
    Elimde 2005 1.3 GLS Hyundai Getz var onunla takas edeceğim arabaya bir türlü karar veremedim (:
    Renault Fluence 1.5DCi denedim, Skoda Octavia 1.6 TDI Ambiante modelini denedim, Peugeot 308 HDI Comfortline modelini denedim..
    Renault iç malzeme kalitesi, Skoda'nın fiyatı, Peugeot'un da iç dizaynı sebebiyle hiç içime sinmedi.. Ayrıca Peugeot'nun kullanımı da hiç rahat değildi ve araç Leon'dan nerdeyse 100 kg kadar daha ağır ve 240 tork üretiyor...
    Bugün Opel'e gittim ve 1.3 Dizel Astra Enjoy Plus pakete baktım. Donanım olarak enjoy plus paket çok şey sunuyor. Yağmur sensörü, far sensörü, ESP vs. Ama misal Otomatik dual klima yok ve bu Leon'da var.. Ayrıca Astra 1.3 motor 180 tork, Leon 1.6 250 tork.. Ve Astra 1.250 TL daha yüksek..
    Yakıt olarak Leon ve Astra'nın fabrika verileri aynı nerdeyse ama tabi Leon'un 1.6 olduğunu düşünürsek bence bu Leon'u öne geçiren bir avantaj..
    Fakat konu iç tasarıma gelince Astra'yla yarışması malesef mümkün değil Leon'un (: Harika tasarlamışlar hakkaten..
    Dün bütün akşam bu başlığı okudum, yazılanları, kullananların yazdığı verileri.. Tam aklıma yattı derken Astra girdi bu seferde araya..
    Bayinin elinde araç olmadığı için deneyemedim Astra'yı.. 44 milyara yakın para verirken de sadece internet araştırmasıyla tatmin olmak mümkün değil tabiki.. Hiç Astra test etmiş olan varsa fikirlerini rica edebilir miyim? (:
    Bir de Leon 1.6 TDI düz vites ile şehiriçi ve şehirdışı kullanımda bir depo benzinle kaç km yol gittiğini kimse net olarak yazamamış.. Bunun da sebebi tabi en eski aracın bile daha 3-4 aylık olması büyük ihtimalle..
    Bu arada Konya'da da 1.6 TDI Leon fiyatı 42.500 + Ses ikazlı park sensörü hediye diyorlar.. 100 TL'lik birşey o da (:

yukarıda anlattıklarınızdan seçimlerim hb araç alsaydım bu yine leon olurdu:) eğer sedan araç almak istesem skoda sıcak gelirdi, fakat sakın diyeceğim tek olay yeni kasa astra dizel kesinlikle parasını hakeden bir araba değil o kadar para ver gitmesin olacak şey değil, daha sonra aklınızda kalmaması açısından bir de şu arabalara bakmanızı tavisye ederim.

alfa romeo giulietta, fiat bravo, hyundai i30, leon, golf,okti, astra, test sürüşü yap aklında bir kaç araç kalacaktır zaten, seçimin daha kolay ve daha doğru olacaktır.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:26:03 >
  • haziranda geliyormuymuş yeni kasa fokus?
  • henüz yakıtı ölçemedim daha herşey çok yeni. depoyu doldurup şu an 300 km yi geçti bilgisayar 450 gösteriyor. ve de bu veriler devirli (ilk testler :)) o yüzden net birbilgi olmaz. ama şehir içi ortalama 6 lt ye oturur gibi geliyor...
  • Merhabalar,
    Seat Leon'un 2011 yılı ortasında yeni kasasını çıkaracağı bilgisi doğru mudur? Yoksa 2013'e kadar mevcut Leon devam edecek midir? Bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim...
  • arkadaşlar 1.4 tsi 2011 modellerde göstergede menü ayarları varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper.06

arkadaşlar 1.4 tsi 2011 modellerde göstergede menü ayarları varmı acaba

menü ayarları derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz? yani göstergeden yol bilgisayarını görebiliyorsunuz ve yönlendirebiliyorsunuz tabiki ama sizin tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: alper.06

arkadaşlar 1.4 tsi 2011 modellerde göstergede menü ayarları varmı acaba

menü ayarları derken tam olarak neyi kast ediyorsunuz? yani göstergeden yol bilgisayarını görebiliyorsunuz ve yönlendirebiliyorsunuz tabiki ama sizin tam olarak neyi sorduğunuzu anlamadım?

Ya benim demek istediğim yol bilgisayarını gördüğümüz yerde herhangi bir ayar felan yapabiliyormuyuz golflerde felan var yol bilgisayarının dilini felan değiştirebiliyoruz bundada herhangi bir ayar felan varmı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur.gut

Teşekkürler..
    Arkadaşlar bu Seat başlığının neden bu kadar hareketsiz olduğu konusunda bilgisi olan var mı..

Bu arada aracıma tamponu taktırıyorum ve fotoğraflarını ekleyecem..

Aracım şuan 4000 km de..
    Hafta sonu yalnız olarak Polatlı-Eskişehir-Kocaeli yaptım..
    375km, cruise control ile 90km sabit,75km/h ortalama ile klimasız olarak 3.8lt/100km değerini elde ettim..
    Bilgisayar verisi.. (bir abartı değildir)

Bu arada bu sayfa sayesinde birbirimizi zamanla daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum..

edbilir, bu 1. sayfadan bir alıntıdır.
    Yakıt sarfiyatını karışık olarak düşündüğümüzde şimdilik benim hesabım 6-6.5 lt, bu arada aracım 12000km'de..
    İlk sayfada da bahsettiğim gibi 2.5 yıl Corsa 1.3 CDTI Enjoy kullandım..
    Bu aracın da aynı yerdeki karışık sarfiyatı 5-5.5 lt ve sattığımda da km'si 90000'di.. Fakat şehirler arası hiçbir zaman ortalamada 4.5lt'yi elde edemedim..

• Arkadaşlar bugün Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret AŞ.'den telefonuma gelen bir mesajı paylaşmak istiyorum..

Aracınızın bakım aralıkları 15000km veya 1 yıl olarak güncellenmiştir.Bilgi için: 0212 335 04 35..
  • quote:

Arkadaşlar bugün Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret AŞ.'den telefonuma gelen bir mesajı paylaşmak istiyorum..

Aracınızın bakım aralıkları 15000km veya 1 yıl olarak güncellenmiştir.Bilgi için: 0212 335 04 35..

ohoho çok iyiymiş, bunları duydukça kendime kızıyorum dizel almadığım için, artı mtv yenilenecek emisyona göre dizel araçlar çok avantajlı duruma geçecek, hala kızıyorum kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

Arkadaşlar bugün Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret AŞ.'den telefonuma gelen bir mesajı paylaşmak istiyorum..

ohoho çok iyiymiş, bunları duydukça kendime kızıyorum dizel almadığım için, artı mtv yenilenecek emisyona göre dizel araçlar çok avantajlı duruma geçecek, hala kızıyorum kendime

Dostum takma, hepsinin tadı ayrı..

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:25:40 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.