Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can..

teşekkür ederim cevaplarınız için..
    kumandadan katlanması çok güzel.. peki camlar da otomatik olarak kapanıyor mu denediniz mi yoksa sonradan mı taktırılması gerekiyor?
    ses sistemi yine çok başarılı mı? 2005 ibizam vardı binen ne taktırdın diye soruyordu?
    tekrar tşk ederim

evet 4 cam da aynalarla birlikte kapanıyor. ses olarak çok başarılı evet arkadaşlar subwoofer taktım sandılar ama abartıyorlar bence :) çok derin bass isteyenlere yetmeyecektir ama ben henüz son ses açacak cesareti kendimde bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar.. Bugün 2006 Model bir leon 1.6 Stylance aldım. Araçla ilgili genel bilgi sahibiyim ancak ne nerde nasıl kullanılır henüz acemiyim.. Zamanla öğrenicem sanırım.. İlk deneyim güzel.. Yakıt tüketiminden dolayı LPG taktırmayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz bir marka, uyum açısından, var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden..
  • arkadaşlar aracımı bugün teslim aldım.

ilk izlenimler.
    çok iyi maşallah...

hızlanması,dsg vites geçişlerinin hissedilmemesi, dizel motorun sesi 30 km hıza ulaştıktan sonra kesiliyor,konsolun geçişi çok hoş sade duruyor fakat vites topuzunun sevimliliği ortamı çok sıcak kılıyor.

vites geçişlerini hissetmek için vitesi s moduna alıp arabanın keyfine varıyorsunuz.

kötü yönü şimdilik yok gibi sadece arabanın eşya gözleri çok az sanırım kol dayama taktırıp içini kullanmak.
    torpidosu çok küçük çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirateş

Merhaba arkadaşlar.. Bugün 2006 Model bir leon 1.6 Stylance aldım. Araçla ilgili genel bilgi sahibiyim ancak ne nerde nasıl kullanılır henüz acemiyim.. Zamanla öğrenicem sanırım.. İlk deneyim güzel.. Yakıt tüketiminden dolayı LPG taktırmayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz bir marka, uyum açısından, var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden..

hayırlı olsun aracın, 1.6'ya lpg şart gibi evet prins, landi renzo, brc gibi markalar bilindik kaliteli markalardır. ancak markanın iyiliğinden daha önemli bir unsur işçilik, daha önce methini duyduğunuz bir ustaya taktırın. bir dostum omvl marka taktırdı aracına o da 8 valve gayet olumlu sonuç aldı, kısacası ustan sağlamsa dert yok.

quote:

Orijinalden alıntı: survivor34

arkadaşlar aracımı bugün teslim aldım.

ilk izlenimler.
    çok iyi maşallah...

hızlanması,dsg vites geçişlerinin hissedilmemesi, dizel motorun sesi 30 km hıza ulaştıktan sonra kesiliyor,konsolun geçişi çok hoş sade duruyor fakat vites topuzunun sevimliliği ortamı çok sıcak kılıyor.

vites geçişlerini hissetmek için vitesi s moduna alıp arabanın keyfine varıyorsunuz.

kötü yönü şimdilik yok gibi sadece arabanın eşya gözleri çok az sanırım kol dayama taktırıp içini kullanmak.

hayırlı olsun, memnun kalmana sevindim. evet torpidoya mendil bile zor sığıyor :) ben dsg alsaydım eğer heralde vites topuzunu değiştirirdim hiç hoşuma gitmiyor :)

• kimiferhat teşekkür ederim tavsiyen için. Bir de araçta dikkatimi çeken bişey var bir arkadaş bu durumu yaşadı mı ya da bilgisi olur mu acaba. Kontak çevirdikten sonra yani çalıştırmadan önce (yarı kontak halindeyken) çoksessiz bir ortamda duyulabilen ve tahminen torpido ve civarlarınjdan gelen inceden bir tık tık tık tık tık sesi mevcut.. sık aralıklarla tık tık ediyor. Çalıştıktan sonra geliormu duyulmuyor motorun sesinden dolayı. kontak takmadan da gelmiyor ses. Sadece yarı kontak vaziyetinde duyulabilen bir ses.
  • quote:

kimiferhat teşekkür ederim tavsiyen için. Bir de araçta dikkatimi çeken bişey var bir arkadaş bu durumu yaşadı mı ya da bilgisi olur mu acaba. Kontak çevirdikten sonra yani çalıştırmadan önce (yarı kontak halindeyken) çoksessiz bir ortamda duyulabilen ve tahminen torpido ve civarlarınjdan gelen inceden bir tık tık tık tık tık sesi mevcut.. sık aralıklarla tık tık ediyor. Çalıştıktan sonra geliormu duyulmuyor motorun sesinden dolayı. kontak takmadan da gelmiyor ses. Sadece yarı kontak vaziyetinde duyulabilen bir ses.

benim aracım rolantideyken göstergelerin o civardan her zaman değil ama bazen o şekilde tak tak tak diye bir ses geliyor sanki ya da ben gaipten duyuyorum bilmiyorum sizlerde var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 25 Kasım 2010; 9:58:12 >

• kazasız belasız iyi günlerde kullanın..
    kol dayama olmazsa olmaz bence bir araba için hem ekstradan eşya gözü hem de uzun yolda hatta şehir içinde bile çok büyük rahatlık sağlıyor ben kendimi eksik hissediyoum olmazsa eğer :)
    ilerleyen günlerde yorumlarını bekliyoruz olumlu-olumsuz.. olumsuz ağırlıklı olrsa sevinirim ki iyi yönleri aldığımızda süpriz olsun :)

quote:

ilk izlenimler.
    çok iyi maşallah...

• quote:

Merhaba arkadaşlar.. Bugün 2006 Model bir leon 1.6 Stylance aldım. Araçla ilgili genel bilgi sahibiyim ancak ne nerde nasıl kullanılır henüz acemiyim.. Zamanla öğrenicem sanırım.. İlk deneyim güzel.. Yakıt tüketiminden dolayı LPG taktırmayı düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz bir marka, uyum açısından, var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden..

Ben landi-renzo taktırdım.24bin km dir lpgli kullanıyorum.Çok şükür bir sorun çıkarmadı.Zaten lpgsiz binilmez çünkü fazla yakıyor.lpgnin markasında ziyade takan kişinin ustalığı önemli.Bu anlamda iyi bir servise götürüp taktırmanız çok iyi olur.Son olarak lpg li tüketimlerimi vereyim:
    1-Şehirlerarası yolda 105 km sabit hız 30lt lpg 340 km gitti.
    2-Şehirlerarası yolda 120 km sabit hız 30lt lpg 305 km gitti.
    3-Şehirlerarası yolda 130 km sabit hız 30lt lpg 285 km gitti.
    Umarım faydalı olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzhz

quote:

Ben landi-renzo taktırdım.24bin km dir lpgli kullanıyorum.Çok şükür bir sorun çıkarmadı.Zaten lpgsiz binilmez çünkü fazla yakıyor.lpgnin markasında ziyade takan kişinin ustalığı önemli.Bu anlamda iyi bir servise götürüp taktırmanız çok iyi olur.Son olarak lpg li tüketimlerimi vereyim:
    1-Şehirlerarası yolda 105 km sabit hız 30lt lpg 340 km gitti.
    2-Şehirlerarası yolda 120 km sabit hız 30lt lpg 305 km gitti.
    3-Şehirlerarası yolda 130 km sabit hız 30lt lpg 285 km gitti.
    Umarım faydalı olmuştur.

Teşekkür ederim, bende benzer şeyler öğrenmiştim usta önemli diyor herkes. yalnız bursadayım ben, geçen bir arkadaş %10 az yakan bir sistemden bahsetti. onu bi araştırcam bakalım..

• iyi dilekleriniz için teşekkürler çok sağolun.
    valla bugün bi göz daha buldum koltuğun altında kol dayamayı erteledim :)

valla 2. gününde de herşey çok iyi çok tatlı hızlanıp yavaşlıyor, yolu tutarken koltuğun da sizi bırakmaması extra bir güven veriyor. farlar auto dayken kilitleri açıp kapatınca ışığı yanıyor vb...

müzik sistemi çok başarılı...

kötü birşey bugün yok... :)

Allah kimseye kaza bela vermesin...
  • Arabaya herhangi bir paket eklettirdiniz mi?
    Bir kaç tanede foto ekleseniz iyi olur
  • quote:

ilk izlenimler.
    çok iyi maşallah...

Allah nazardan korusun, güle güle binmek nasip olsun..
  • Arkadaşlar bugün bayide sıfır beyaz bir leon ile karşılaştım ve fotoğrafını çektim..
    Araçta sunroof, 17' jant, xenon far var..
    Nasıl göründüğünü düşünenler için faydası olur diye düşünüyorum..

### L E O N Kulübü ###  ### L E O N Kulübü ###

### L E O N Kulübü ###  ### L E O N Kulübü ###

• nasipse bu rengin tsi 1.2 sini alcam aralık ortaları..darısı olmayanlara
  • test ettiniz mi peki aracı?
    1.2 tsi?
  • test etmedim...aygüve sordum test aracı yokmus..fakat kullananlar memnun su ana dek sorduklarım..105 beygir ve 175 tork bence yeterli diye düsünüyorum..
  • Arkadaşlar bir aydır deli gibi araştırıyorum. Ama sanırım Leon 1.6 Dizel düz viteste karar kıldım. 42.500 fiyat verdiler. Sizce daha uygun fiyat alınabilir mi yoksa bu fiyat iyi midir?
  • ben de aynısından düşünüyorum..
    izmirde sordum 1 ay önce hiç düşmediler kampanyada zaten dediler..
    siz hangi ilden aldınız fiyat acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: hussoloji

Arkadaşlar bir aydır deli gibi araştırıyorum. Ama sanırım Leon 1.6 Dizel düz viteste karar kıldım. 42.500 fiyat verdiler. Sizce daha uygun fiyat alınabilir mi yoksa bu fiyat iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussoloji

Arkadaşlar bir aydır deli gibi araştırıyorum. Ama sanırım Leon 1.6 Dizel düz viteste karar kıldım. 42.500 fiyat verdiler. Sizce daha uygun fiyat alınabilir mi yoksa bu fiyat iyi midir?

bence pahalı bayileri arastır aygüvden aracımı almadan önce 1.6 dizel sunroff + dsg fiyatı 44.500 yazıyordu ama satın almıslardı
  • Ben fiyatı istanbuldan aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.