Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

quote:

leon 2011 de yenisi cıkacak diyorlar doğrumu

Daha bu sene başında mini bir operasyon geçirdi zaten,yeni kasa için 2011 çok erken.

Yeni kasa 2011'in sonunda 2012 model olarak çıkacak.

kaynak neresi dostum?

Seat Club Turkey forumuna üyeyim,orada öyle bahsediliyordu.

yabancı sitelerde hep 2013 diyorlar ama.

Olabilir,yanılıyo olabilirim.Zaten ortada kesin bir tarih yok.

• LEONUDA ÇOK SEVEN BİRİ OLARAK VE BİRDE CRUZE SEVEN BİRİ OLARAK CRUZE BAŞLIĞI ALTINDA BİR YAZI YAZDIM RİCA ETSEM OKURSANIZ VE BENİ BİLGİLENDİRİSENİZ SEVİNİRİM LEONU TEST ETME FIRSATIM OLMADI AMA LEON 1.4 TSİ ESP - SUNROUF- CUPRA JANT - ÖN TAMPON - VE YAY İSTİYORUM BUNLARI SİTESİNDE AKSESUAR OLARAK GÖRDÜM BANA KAÇA MAL OLUR BEYAZ RENK OLUCAK TABİİ NAPMAM LAZIM AMA ALTTAKİ YAZIMI MUTLAKA OKUYUN HOLÇAKALIN

CRUZE

HERKESE TEKRAR MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN KARDEŞİMLE ESKİŞEHİR ALPATAYA GİTTİK VE CRUZE DENEDİK LPG Lİ MODİFİYELİ SUNROUF LU SİYAH BİR ARAÇ EXNON FAR EXNON SİS farları ARAÇ MÜKEMMEL BEN HAYATIMDA DIŞ GÖRÜNÜŞ OLARAK BU KADAR GÜZEL BİR ARAÇ GÖRMEDİM ARKADAŞIMDA VARDI YANIMIZDA ONUN YENİ MAZDA 3 İLE GİTTİK ODA ALALI BİR HAFTA FALAN OLDU 44 BİN LİRAYA ALDI FULL AMA NE YALAN SÖYLİYİM O BİLE KISKANDI ARACI, DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE HAYRAN KALDI VE HEMEN SALAMAYA BAŞLADI MALZEME KÖTÜ İŞÇİLİK KÖTÜ İÇİ KÖTÜ TEST ETTİK ARACI LPG Lİ BİLE ARAÇ BENZİNLİDEN HİÇBİR FARKI YOK BASTIDA BASTI KARDEŞİM 180 ÇIKTIK VE HİÇ GİDİYOMUŞ GİBİ GÖRÜNTÜ VERMEDİ BANA ARAÇ ARKASI MÜKEMMEL FERAH 1.85 BOYUNDA İRİ BİRİYİM DİZLERİM ÖN KOLTUĞA DEYMEDİ BİLE ARADA BİR KARIŞ BOŞLUK BİLE VARDI ...AMA CİDDEN ARAÇ HANTAL ZOR KALKIYOR AMA KARDEŞİM ÇOK İİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ LPGLİ OLMASINA RAHMEN AYNI BENZİNLİ GİBİ KULLANDIĞINI SÖYLEDİ BİZDE GİRDİK BAYİ İLE ANLAŞTIK 43 BİNE EN FUL DONANIM ARTI SUNROUF EXNON FAR EXNON SİS FARI BODY KİT VE 17 İNÇ YANILMIYOSAM GOLF GTİ JANTINA BENZEYEN BİR JANT FULLERDE OLUYOR GALİBA AMA JANT HARİKA VE BEYAZ RENK NASIL HA BU ARADA UNUTMADAN SÖYLİYİM ADINI SÖYLEDİ AMA LADENCER MI NE ÖLE BİR LPG İLE BERABER GARANTİLİ ARAÇ GARANTİ VERİYORLAR ALIYIMMI YOKSA BİRDE SEAT LEON 1.4 TSİ İYİME BAKALIM NE DERSİNİZ YADA ÇOK İSTTEİDİĞİM YILLARDAN BERİ HAYALİNİ KURDUĞUM İKİNCİ EL BİR A3 MÜ ALSAM HEPİNİZDEN YARDIM BEKLİYORUM NE YAPMAM LAZIM AMA HAYATIMDA CRUZE KADAR ŞEKİL BİR ALET GÖRMEDİM AMA BİRDE MAZDA 3 CÜLER ÖLE KÖTÜLEMİŞLERKİ ARABAYI SOĞUTTULAR BENİ YARDIM EDİN ARKADAŞLAR CRUZE HAKKINDA BİLGİLENDİRİN BENİ BENİDE SİZLER GİBİ BİR CRUZE CU YAPIN VE HOÇAKALIN :)

• cemuzer dostum üstteki mesajına da cevap verdim aynı şeyi burada da söyleyim, tsi araç benzinli araçtır şimdilik lpg takılamıyor. lpg düşünüyorsan tsi unut, cruze de güzel araç. ama kendin kullan test et ondan sonra seç. fiyat tsi leon söylediğin özellikler tahminim 44 bin lirayı bulur ama servise sorman en iyisi. bu kadar para çıkmışken neden dizel düşünmüyorsun anlamadım. 1.6 tdi leon öneririm. hele bir de dsg alırsan tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 17 Ağustos 2010; 11:59:31 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu haftabaşı yeni Leon 14 tsı aracımla ilgili bir talihsizlik yaşadım. 600 km.yi yeni geçmişti ki, ESP lambası yandı,korna çalmadı,yol bilgisayarı ve direksiyon kumanda tuşları çalışmadı.Hemen servise götürdüm, bu kadar araç sattık,sıfır araçta dahi ilk kez yaşıyoruz dediler, direksiyonda ki kumandaların beyni arızalanmış,parça değişecekmiş,
    ,peki ya ESP ne alaka dedim? cruise kontrol de direksiyonda ki o beyine bağlı olduğu için ESP arızası gibi veriyor dediler. İşin ilginç yanı,bu parça Doğuş'ta yokmuş ve 7-9 gün verdiler tamiri için. Kornasız dolaşıyorum ve moralim çok bozuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHAKANK

ARKADAŞLAR UZUN ARAŞTIRMALARDAN SONRA GEÇEN HAFTA LEON 1,6 TDİ - ŞEKER BEYAZI - ESP PAKETLİSİNİ ALDIM.

ARAÇ BİR KERE ÇOK GÜÇLÜ SANIRIM TORK'TAN DOLAYI.

YOL TUTUŞU ÇOK İYİ VE İÇERİYE MOTOR SESİNİ ALMIYOR GİBİ.

ŞU AN ARAÇ 2500 KM DE VE ORTALAM 5,1 LT GÖSTERİYOR.

DÜN İZMİRE GİTTİM GELDİM .UZUN YOLDA 0,155 TL YAKTI. PERFORMANSI GAYET İYİ.
    SADECE COMING HOME FONKSİYONUNU ÇALIŞTIRAMADIM OKADAR.

HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

GOLF İÇİN KASIM ARALIĞA GÜN VERİYORLAR. BEN BUNU ALDIĞIMA HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM. NİYETİNİZ VARSA DÜŞÜNMEDEN ALIN DERİM.

BURADANDA KONU İLE İLGİLİ OLARAK BİLGİ SAHİBİ VEREN ÜYE ARKADAŞLARA BİRBİRLERİNE GÖSTERDİKLERİ ANLAYIŞ VE VERDİKLERİ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM.

BENDE SENİN GİBİ ARAŞTIRMA YAPIYORUM FİYATI NEDİR ACABA MALİYET HESAPLAMAM LAZIM !

• quote:

Orijinalden alıntı: EHAKANK

ARKADAŞLAR UZUN ARAŞTIRMALARDAN SONRA GEÇEN HAFTA LEON 1,6 TDİ - ŞEKER BEYAZI - ESP PAKETLİSİNİ ALDIM.

ARAÇ BİR KERE ÇOK GÜÇLÜ SANIRIM TORK'TAN DOLAYI.

YOL TUTUŞU ÇOK İYİ VE İÇERİYE MOTOR SESİNİ ALMIYOR GİBİ.

ŞU AN ARAÇ 2500 KM DE VE ORTALAM 5,1 LT GÖSTERİYOR.

DÜN İZMİRE GİTTİM GELDİM .UZUN YOLDA 0,155 TL YAKTI. PERFORMANSI GAYET İYİ.
    SADECE COMING HOME FONKSİYONUNU ÇALIŞTIRAMADIM OKADAR.

HERKESE ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

GOLF İÇİN KASIM ARALIĞA GÜN VERİYORLAR. BEN BUNU ALDIĞIMA HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM. NİYETİNİZ VARSA DÜŞÜNMEDEN ALIN DERİM.

BURADANDA KONU İLE İLGİLİ OLARAK BİLGİ SAHİBİ VEREN ÜYE ARKADAŞLARA BİRBİRLERİNE GÖSTERDİKLERİ ANLAYIŞ VE VERDİKLERİ BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Bu bahsettğiniz 5,1 lt yakıt performanslı kullanımda mı yoksa sakin kullanımda mı?Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: E_F_E_C_A_N

Merhaba arkadaşlar,

Bu haftabaşı yeni Leon 14 tsı aracımla ilgili bir talihsizlik yaşadım. 600 km.yi yeni geçmişti ki, ESP lambası yandı,korna çalmadı,yol bilgisayarı ve direksiyon kumanda tuşları çalışmadı.Hemen servise götürdüm, bu kadar araç sattık,sıfır araçta dahi ilk kez yaşıyoruz dediler, direksiyonda ki kumandaların beyni arızalanmış,parça değişecekmiş,
    ,peki ya ESP ne alaka dedim? cruise kontrol de direksiyonda ki o beyine bağlı olduğu için ESP arızası gibi veriyor dediler. İşin ilginç yanı,bu parça Doğuş'ta yokmuş ve 7-9 gün verdiler tamiri için. Kornasız dolaşıyorum ve moralim çok bozuk...

gerçekten büyük talihsizlik geçmiş olsun, benim başıma gelse kafayı yerdim heralde, gelişmeleri yazarsanız sevinirim.

• merhabalar hayırlı ramazanlar
    ben de 1.4tsi leon alma düşüncesindeyim. ilk başta 1.2 düşündüm aslında ama 1.4tsi de karar kıldım.
    sahip olduğum 2009 golfV 1.6 prime için 29000 veriyorlar, leon için aldığım fiyat ise 37.300. hatırı sayılır bir fark çıkıyor yani..
    şu anki aracımla ilgili "golf V" bir problemim yok aslında ama motor ve donanım hiç tatmin etmiyor.

Düşünceleriniz nedir golften leona geçi hakkında.. ayrıca yeni kasa leon ile ilgili tereddütlerim de var, şu an bu aracı alsak çok mu aceleci davranmış oluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 22 Ağustos 2010; 0:45:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

merhabalar hayırlı ramazanlar
    ben de 1.4tsi leon alma düşüncesindeyim. ilk başta 1.2 düşündüm aslında ama 1.4tsi de karar kıldım.
    sahip olduğum 2009 golfV 1.6 prime için 29000 veriyorlar, leon için aldığım fiyat ise 37.300. hatırı sayılır bir fark çıkıyor yani..
    şu anki aracımla ilgili "golf V" bir problemim yok aslında ama motor ve donanım hiç tatmin etmiyor.

Düşünceleriniz nedir golften leona geçi hakkında.. ayrıca yeni kasa leon ile ilgili tereddütlerim de var, şu an bu aracı alsak çok mu aceleci davranmış oluruz?

valla hocam farkı bilmem de 37.300 iyi fiyat bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

merhabalar hayırlı ramazanlar

golfe benzinli biniyorsanız değer ama lpg düşünüyorsanız bence golfle devam edin.
  • s.a arkadaşlar ben SEAT LEON 1.2 TSİ alıcagım bana lütfen yardımcı olurmusunuz benim icin az yakması önemli ve bayide bana 1.6 kadar iyi cekişli oldugunu söylediler 2011 model bilgisi olan lütfen yardım etsin şimdiden tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: masum34

s.a arkadaşlar ben SEAT LEON 1.2 TSİ alıcagım bana lütfen yardımcı olurmusunuz benim icin az yakması önemli ve bayide bana 1.6 kadar iyi cekişli oldugunu söylediler 2011 model bilgisi olan lütfen yardım etsin şimdiden tşk ederim

Şehir İçi (lt / 100 km) 7,1
    Şehir Dışı (lt / 100 km) 4,9
    Karışık (lt / 100 km) 5,7

fabrika verileri bunlar üzerlerine 1 lt daha eklersen yaklaşık yakıtı bulabilirsin. burada kimse test etmedi 1.2 aracı ama. 1.4 kullanıcısı olarak diyebilirim ki 1.6 dan daha iyidir. çünkü 105 beygir güç üretiyor araç. 175 tork ve max torka 1550 devirde ulaşıyor. tercih edilebilir bir araç.
  • Seat Leon 1.6 TDI şu anda o kadar aklımı meşgul ediyor ki, hatun kızmasa, gidip bir tane alıcam hemen. Leon'un dizaynına ezelden hayranım. Peugeot kullanıcısı olarak, yabancı olmadığım bir tasarım. Ancak 1.6 TDI motorun çok yaktığına dair söylentiler dolanıyor. Kağıt üzerindeki veriler oldukça güzel oysa. 2. elde de 1.9 TDI mevcut bol miktarda, yine 105 beygir. Böyle bir motor seçeneğinden haberdar değildim.
    Leon'un 1.6 TDI (manuel) motoru hakkında ne söyleyebilirsiniz arkadaşlar? 105 beygir ve 250 NM yeterli mi acaba bu araç için? Peugeot'un HDI motorlarını sevmiyorum, Leon'a geçiş yapmak istiyorum.
    Leon başlığı altında da pek hareket yok, acaba doğru bir tercihde mi bulunuyorum?

Bu arada Leon TDI motor ömrü için ne söyleyebilirsiniz? Babamın Multijet motorlu doblo'sunun motoru için, iyi bir bakımla bikaç milyon km kullanılır diyorlar. trigeri de zincirli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla -- 12 Eylül 2010; 1:04:53 >
  • servis fiyatları nasıl Seatların ?
    Ankaradaki servisinden memnunmu ankaralı arkadaşlar ?

Opel Corsa var bende ve belki değiştirmeyi düşünüyorum. Leon 1.2 TSI hoşuma gitti ama servis vs kısmı nasıldır onu merak ediyorum
    VW ler malum, epey pahalı oluyor servisleri, Seatlar nasıl ?
  • Tüm leon cu arkadaslara selam. 2010 model renault laguna III 1.5 dci kullanıyorum. Bugun doğuş bayiine gitim ve 2011 model Leon FR 170 HP dsg li leon baktım.Bayii cok iyi bir fiyat verdi. 56.500 TL. Şu andakı aracım konfor olarak gayet iyi ama 1500 kg yakın ağırlığı ve tuketımi ile performansı yuzunden aracımı değiştirmeyı düşünüyorum. Laguna ile leon tamam kıyaslanmaz ama benım için performans ve yol tutuş artı yakıt önemli.Bu 2.0 170 hp leon FR hakkında sizlerden görüş rica ediyorum. Servisi, yakıt tuketımı, performansına zaten diyecek sözüm yok, artı ve eksileri neler olabilir. herkes lagunadan inilipte leona binilirmi dio ama FR olunca bence her turlu binilir.Bu aractan kullanan ya da test surusu yapan varmı aranızda. Şimdiden tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenson button

Tüm leon cu arkadaslara selam. 2010 model renault laguna III 1.5 dci kullanıyorum. Bugun doğuş bayiine gitim ve 2011 model Leon FR 170 HP dsg li leon baktım.Bayii cok iyi bir fiyat verdi. 56.500 TL. Şu andakı aracım konfor olarak gayet iyi ama 1500 kg yakın ağırlığı ve tuketımi ile performansı yuzunden aracımı değiştirmeyı düşünüyorum. Laguna ile leon tamam kıyaslanmaz ama benım için performans ve yol tutuş artı yakıt önemli.Bu 2.0 170 hp leon FR hakkında sizlerden görüş rica ediyorum. Servisi, yakıt tuketımı, performansına zaten diyecek sözüm yok, artı ve eksileri neler olabilir. herkes lagunadan inilipte leona binilirmi dio ama FR olunca bence her turlu binilir.Bu aractan kullanan ya da test surusu yapan varmı aranızda. Şimdiden tesekkurler.

hocam eğer senin aracına takasta iyi para verirlerse alınabilir fr. yakıt tüketimini bilemem ama yol tutuşu ve performans olarak orgazma ulaştıracaktır seni. ben de 1 aylık leon kullanıcıyım. aracım 1.4 tsi espli. yol tutuşu maşallah çok çok iyi. fr de bildiğim kadarıyla 17'' jant var ona göre lastikte daha geniş olacaktır yani yol tutuşu üst düzey o aracın. yakıt tüketimiyle ilgili bilgim yok. bu arada emin ol 1.4 tsi araç bile senin şuan kullandığın araçtan daha iyi bir performans sergileyecek fr yi düşün bir de. üstelik tsi yakıt tüketimi dikkat edildiği taktirde harikalar yaratabilir.

bu arada bu 2 aracın kulvarları da çok farklı. birisi daha spor birisi daha bir makam aracı havasında. sportif bir sürüşe ve performansa düşkünseniz doğru seçim olacaktır gene.

ama bana kalırsa fr ye gerek bile yok 1.4 tsi çok yeterli bir araç 1.5 lagunadan sonra bile. ha yakıtı da çok tasarruflu olsun dersen 1.6 cdti sine bak hem dsg nin de ayrıcalığını yaşamış olursun.

• arkadaşlar auris üzerine yoğunlaşmışken ,tesadüfen 1,4 tsi style(2009) ın bütçeme uygun olduğunu gördüm aylık en fazla 4000 km yol yaparım , sizce iyi bir tercih mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

arkadaşlar auris üzerine yoğunlaşmışken ,tesadüfen 1,4 tsi style(2009) ın bütçeme uygun olduğunu gördüm aylık en fazla 4000 km yol yaparım , sizce iyi bir tercih mi?

hocam eğer gaz pedalına biraz dikkatli basar turboya da fazla yüklenmezsen harikalar yaratırsın yakıt tüketimi konusunda. bastı mı da gider ama doğru orantılı olarak yakıt tüketimi artar. yani yakıt tüketimi değerleri tamamen kullanıcıya bağlı eğer bunu kast ederek doğru bir tercih mi diye soruyorsan evet kullanmasını bilirsen doğru tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

quote:

Orijinalden alıntı: the_CRIMINAL

arkadaşlar auris üzerine yoğunlaşmışken ,tesadüfen 1,4 tsi style(2009) ın bütçeme uygun olduğunu gördüm aylık en fazla 4000 km yol yaparım , sizce iyi bir tercih mi?

hocam eğer gaz pedalına biraz dikkatli basar turboya da fazla yüklenmezsen harikalar yaratırsın yakıt tüketimi konusunda. bastı mı da gider ama doğru orantılı olarak yakıt tüketimi artar. yani yakıt tüketimi değerleri tamamen kullanıcıya bağlı eğer bunu kast ederek doğru bir tercih mi diye soruyorsan evet kullanmasını bilirsen doğru tercih.

bilgi için çk teşekkür ederim, evet yakıt tüketimi için sormuştum tam belirtmemişim ,hız tutkunu birisi değilim şehir içi 70-80 km/hız en fazla, sadece leon u çok
    beğeniyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.