Şimdi Ara

L e v e l ci bynomagame gibi siteler riot points alımı için güvenilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Le v e lci gbi sitelerden riot points alımı yapan oldumu. Güvenlimidir?

• paypal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartım yok. parpaldan almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

paypal

Adamın kredi kartı olsa bu sitelerden niye bahsetsin? He eğer aynştaynlık yapıp "Paypal'da bakiye oluyo ya hani" dersen ben de sana "Paypal'daki bakiye yurtdışı alışverişlerine kullanılamıyor ya hani" derim.
  • 100lerce konu acildi evet guvenli
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

paypal

Adamın kredi kartı olsa bu sitelerden niye bahsetsin? He eğer aynştaynlık yapıp "Paypal'da bakiye oluyo ya hani" dersen ben de sana "Paypal'daki bakiye yurtdışı alışverişlerine kullanılamıyor ya hani" derim.

haha ergen tespit edildiayrica en uygun yol paypal demek istedim bedavalari falan da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

paypal

haha ergen tespit edildiayrica en uygun yol paypal demek istedim bedavalari falan da var

Ergen mi? Gel güzel kardeşim İstanbul/Başakşehir. Tanımadan ergen dediğin insanı görmüş olursun, tanıdıktan sonrası sana kalmış. Adam sana ARACI sitelerden bahsettiğine göre kendisi alamıyor kendi kredi kartı yok sen kalkmış yok uygun yok bedavalı diyorsun. Adamın böyle bir imkanı olsa bir aracı siteden 10 lira fazla para verip almaz. Bunu anlamak için kıtmık kadar beynin olsa yeter, umarım vücudun gelişmesini tamamladığında ona da sahip olursun. Hadi iyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

paypal

Ergen mi? Gel güzel kardeşim İstanbul/Başakşehir. Tanımadan ergen dediğin insanı görmüş olursun, tanıdıktan sonrası sana kalmış. Adam sana ARACI sitelerden bahsettiğine göre kendisi alamıyor kendi kredi kartı yok sen kalkmış yok uygun yok bedavalı diyorsun. Adamın böyle bir imkanı olsa bir aracı siteden 10 lira fazla para verip almaz. Bunu anlamak için kıtmık kadar beynin olsa yeter, umarım vücudun gelişmesini tamamladığında ona da sahip olursun. Hadi iyi günler.

Adam Deşmiş Konuşmayın Daha Fazla -.-

• quote:

Orijinalden alıntı: westparking

Arkadaşlar Le v e lci gbi sitelerden riot points alımı yapan oldumu. Güvenlimidir?

leweltr den al yüzde yüz güvenilir
  • Abi adamlar o kadar oyun koymuş siteyi bilen çok falan niye saçma salak konular açılır ki ? O kadar oyun satıyo adamlar neredeyse görmeyen yoktur o siteleri daha önce.
  • bynogame den yıllardır alışveriş yaparım hıc bı sorunum olmadı olucagınıda sanmam ****de aynı sekılde alısverıs yapmadım ama unlu sıteler bunlar bı sorun cıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: westparking

Arkadaşlar Le v e lci gbi sitelerden riot points alımı yapan oldumu. Güvenlimidir?

Güvenli fakat normalden daha pahalı , ama normal bir şey tabi , bedavaya hizmet verseler saçma olurdu.
  • xgametr.com

her bu tip başlığa bu siteyi yazıyorum, reklam diye banlıyıcaklar sonunda. Yıllardır alışveriş yapıyorum burdan, güvenilir.
  • "ByNoGame" güvenilirdir. Arkadaşlar oradan alıyorlar sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

xgametr.com

her bu tip başlığa bu siteyi yazıyorum, reklam diye banlıyıcaklar sonunda. Yıllardır alışveriş yapıyorum burdan, güvenilir.

+1 Aynen
  • Wallaa Bynome game den almak için canlı destekle irtibata geçmeye çalıştım bayaaa cvp veren olmadı. Cvp verdikten sonrada sorduğum soruya yaklaşık 5-6b dk cvp bekledm. L evelci . co m u gayet başarılılar. Hem ilgili arkadaşlar 2 dk. içinde yüklendi riot points im. Canlı destekteki arkadaşta gayet ilgili.
    Tabii herkesin tercihi farklı olabilir. Bana o anda öyle denk gelmiş olabilir.

L e v e lci . c om u Herkese de tavsiye ederim yinede ...
  • Kanki ben sana kredi kartı no mu veriyim para yatır ben sana alıyım daha ucuz hem sen bilirsin tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

Kanki ben sana kredi kartı no mu veriyim para yatır ben sana alıyım daha ucuz hem sen bilirsin tabi :D

:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.