Abicim H.q ya.. Ben arasıra bakıyodum eski konularından geldin mi die(Orda yazıyor)... Şununla da gördüm kü döndün: quote:Orjinalden alıntı: L.J Mod adına topic açmak yassah Belki bu arada "Günaydın" diyenler olcaktır. Sizi Seviyorum.
Dün buraya bir topic açmıştım ara sıra bakıcam diye bi slm verim dedim sildiler sanırım pek istenmiyorum ondan pek bakmam heralde kolay gelsin herkese
quote:Orjinalden alıntı: L.J Dün buraya bir topic açmıştım ara sıra bakıcam diye bi slm verim dedim sildiler sanırım pek istenmiyorum ondan pek bakmam heralde kolay gelsin herkese kaliteli insan olduğun için her zaman dh de seni görmek isterim
quote:Orjinalden alıntı: desing by quote:Orjinalden alıntı: L.J Dün buraya bir topic açmıştım ara sıra bakıcam diye bi slm verim dedim sildiler sanırım pek istenmiyorum ondan pek bakmam heralde kolay gelsin herkese kaliteli insan olduğun için her zaman dh de seni görmek isterim +1 bu arada num@n neden sinirli
quote:Orjinalden alıntı: Full#Throttle quote:Orjinalden alıntı: desing by quote:Orjinalden alıntı: L.J Dün buraya bir topic açmıştım ara sıra bakıcam diye bi slm verim dedim sildiler sanırım pek istenmiyorum ondan pek bakmam heralde kolay gelsin herkese kaliteli insan olduğun için her zaman dh de seni görmek isterim +1 bu arada num@n neden sinirli Kendi forumlarını kurmuşlar Black_pearl filan
quote:Orjinalden alıntı: TheGu4rdian quote:Orjinalden alıntı: Full#Throttle quote:Orjinalden alıntı: desing by quote:Orjinalden alıntı: L.J Dün buraya bir topic açmıştım ara sıra bakıcam diye bi slm verim dedim sildiler sanırım pek istenmiyorum ondan pek bakmam heralde kolay gelsin herkese kaliteli insan olduğun için her zaman dh de seni görmek isterim +1 bu arada num@n neden sinirli Kendi forumlarını kurmuşlar Black_pearl filan ben numanı döverim bende 17 yaşındayım korkma sen L.J sen benden büyüksün gerçi ikimiz döveriz ( uzaklaştırma çanları çalıyo )
quote:Orjinalden alıntı: L.J Dün buraya bir topic açmıştım ara sıra bakıcam diye bi slm verim dedim sildiler sanırım pek istenmiyorum ondan pek bakmam heralde kolay gelsin herkese tam ben yaz geldi DHye dvm diyodum sen gittin ya olmadı böyle ama ara sırada olsa uğraman çok ii