Şimdi Ara

L.J ( lancerjack ) in ::bLaCk_PearL:: e Yaptıgı Kötü Oyun..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lev@

quote:

Orjinalden alıntı: blackpearlxigenonnn

eger banımı acmazlarsa artık yapılabilicek bişi yok ben bütün içtenliklerimle butun dusumcelerimi en içten geldigi kadar soledim

gene kabul edilmesse artık uzaktan takip etmek düşer bizede :(

amacın forumla birlikteolmak deilmi bi konu açarsın ben blackim die olur biter eğer amacın zaten rütbeyse nie forumla olmak istiyosun anlamadım ne yaptıını neyse daha fazla karışmiim ben ei akşamlar millet

benim için hiç fark etmes

fake üyelik açmak ban sebebi ondan dedim

bkz > bu bir fake dir

__________________________________ ayrıca

video yu youtube a ekledim vermeye karar verdim

l.j nin bana bi yeri kalktı ve küfür etmesi üzerine ona kendimce kıskanclık olarak nitelendirdim baskalarına gore haklı olabilir ama bana gore böyle
    http://www.youtube.com/watch?v=uYL9ZW1UnPc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearlxigenonnn -- 23 Aralık 2007; 20:58:06 >

• hımmm herkesın ikinci bi şansa hakkı vardır.
  • Özür dilemek
    dileyebilmek dahada büyüklüktür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackpearlxigenonnn

quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

foyaları yawaş yawaş ortaya çıkıyor bakalım artık bu kadar güvenecekmisiniz..

offf ben boyle olucagını biliyordum ilk video yu cıkarttıında dediim gibi hiç bi nefretim yoktu

şimdi o küfürleri gorunce bi video hazırladım onun linkini vermesemmi acaba diye düşünüorum şu an çünkü kimseyi kırmak incitmek deildir amacım

video da kırıcı bişey yok gerci ama..

verirsen herkes ortak bir kanıya varacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: osandinho

quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

üye kendisi ban yemek istediyse geri açtırabiliyor bildiğim kadarı ile .

Malum Şahıs'a gelince geçen günkü yaptıklarından sonra Herşeyi beklerim .

naptıki geçen gün:S

Euhehehe Eternal ne komik $eysin sen ya.No ss no guven demeyi biliosun ama ;)))

@Kerian
    Ben tam olarak black yapti demedim ztn o forumda ki uyeler dedim hatirladigim kadariyla o konuda 2-3 gun durmu$Tu forumda baya ki$i yazmi$ti dh hakkinda kotu $eyler.

fake kardeş ,
    Ne oldu sonuç ? Yalan yere açılan konuda L.J Gereksiz Yere Düşman edindi . çok kindar biri değilim ama durmadan devam etti laf atmaya .

• http://www.youtube.com/watch?v=uYL9ZW1UnPc

buyrun arkadaşlar video ..
  • @Eternal_Fox

inanki bende senin kadar rahatsız oldum kimseye bole bişey yapmam ben

bak bu video nun ekleniş tarihine ??

taa ne zamandan beri azımı açmadım fakat bundan

5 gün once l.j arkadasımız benim pk movie part 1 ime küfür etmesi üzerine

dayanamayıp yapmak zorunda kaldım

ARKADAŞLAR GERCEKTEN AMA GERCEKTEN TUM ICTENLIKLERIMLE SOYLUORUM AMACIM KIMSEYI KIRMAK INCITMEK UZMEK KUCUK DUSURMEK DEILDIR

sadece foruma geri dönüp kaldıgım yerden devam edebilmek için son bir şans daha istiorum yaptıgım en ufak bir hatada ban yemeye razıyım..

1 senden fazla oldu sanırım banlıyım ve hala geri donmek istiorum aranıza geri gelmek istiorum

Edit :

Konuya yalan yere demişsin

l.j nin youtube daki nickini herkes biliyor ben sadece olanları koydum oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearlxigenonnn -- 23 Aralık 2007; 21:06:09 >
  • size göre ben doğru dürüst biri değilim değilmi ?_
  • Bende bLack'ın actıgı sitedeydim gecemmin nedeni ise o dönem dh'nin harbiden bebek yuvası gibi oLmasıydı..Bize durmadan saLak site musakka ve benzeri adminLerimize saLak maLak iLeri geri konusuyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: One Step CLoser

Bende bLack'ın actıgı sitedeydim gecemmin nedeni ise o dönem dh'nin harbiden bebek yuvası gibi oLmasıydı..Bize durmadan saLak site musakka ve benzeri adminLerimize saLak maLak iLeri geri konusuyordu...

Katılıyorum.

O dönemlerde her gün en az 5 tane Dupe Yöntemi,Koxp,%100 Upgrade Yöntemi konuları açılıyordu. Adminlere,yöneticilere edilen küfürleri saymıyorum bile. İnsana bıkkınlık gelmişti o zamanlarda.
  • @E_F
    Zaten bir tek o laf etti sen orda oturdun onu izledin zaten.Linki bulamiyorum orda show yapar gibi alayina no ss no guven turu $eyler yazman da bu masumlugunun kanitidir ztn.
  • blackıma laf yok en iyi kişi black dır bende xgenonda oynuyorum perahimlerdenim hem o asasa yani asas değil warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyosun -- 24 Aralık 2007; 18:10:10 >
  • Dedigim gibi arkadslar altını çize çize tekrar tekrar söyluorum

yaptıgım şeyden çok pişmanım 2. bir şans istiorum aranıza donebilmek istiorum ozellikle dh iyileşmişken daha da iileştirmek istiorum

beni affetmeyenler elbet olucaktır saygı duyarım

ama inanki en içten şekilde buraya geri donersem cok sevineceğim ve asla yannıs seyler yapmıyacagım

benim tek yannısım o hiç yapmamam gereken pm ler yüzündendi cok cok pişmanım
  • Acıkcası ben sahsıma konusayım...AdminLer yerinde oLsam beni 1 kere kazıkLamıs kuLLanıcıyı acmam...AcsaLar biLe forum'dan cogu kisi seninLe muhattab oLmayacakdır...
  • Ben ikisinide tanimiyorum olayida bilmiyorum ama L.J soyle yapmaz L.J boyle yapmaz deyip duruyor herkes birakinda adam aciklasin olayi aksi taktirde benim aklima baska seyler geliyor ve konuyu acan arkadasa hak vermeye basliyorum.
  • quote:

Acıkcası ben sahsıma konusayım...AdminLer yerinde oLsam beni 1 kere kazıkLamıs kuLLanıcıyı acmam...AcsaLar biLe forum'dan cogu kisi seninLe muhattab oLmayacakdır...

(Bkz : aSibey )
  • ben herşeye yeni baştan başlayabiliceğime inanıyorum

elimden geldigince herkese yardım etmeye calısan biriyim

artık son sözü adminlere bırakıorum içimden gelen tüm şeyleri solemiş bulunmaktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

Acıkcası ben sahsıma konusayım...AdminLer yerinde oLsam beni 1 kere kazıkLamıs kuLLanıcıyı acmam...AcsaLar biLe forum'dan cogu kisi seninLe muhattab oLmayacakdır...

+1 aynı duruma duser tahmınımce
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

evet ßen aSibey ßir Sorunmu var Wele....??
  • Cogunuz asibeyi ya da gercek adiyla Bilali tanimadan konu$uyorsunuz. 3-5 ki$i atlayip boyle boyle diyor herkes pe$inden asibey boyle yok boyle $oyle.Cabuk sinirlenen birisi kufur ediyor fln filan ama du$unun bakalim insan hic yokken kufur eder mi?Birileri bi$ey yapiyor ki sinirleniyor.Msnde fln konu$saniz gercekten cok iyi birisi olaylari da anlatiyor gelen gecen hic bi$ey yokken laf edip duruyor diyor.Kim olsa sinirlenir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.