Şimdi Ara

L.J ( lancerjack ) in ::bLaCk_PearL:: e Yaptıgı Kötü Oyun..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar öncelikle sizi rahatsız ettigim için çok özür diliyorum

Cok Uzun zamandan Beri giremedim Çünkü Forumdaki :::bLaCk_PearL::: Adlı Kullanıcı Banlıydı Ve Hala Banlıdır.

l.j nin bana yapmış oldugu cok kotu bir oyunu size göstermek için yeni üyelik açtım ( fake yani fakat bunu yapmak zorundaydım cunku ortalarda dolasan yalan yannıs seyleri düzeltmem gerekiyordu )

Öncelikle L.J nın bana yapmış oldugu video nun linkini veriyiorum

>>>>>http://www.youtube.com/watch?v=cIADyKpx9C8

aslında bu video yu yapmasına rağmen ben ona güzellikle soledim genede kaldırmadı fakat ardından bana durduk yere küfür etmeler gelmeye baslayınca l.j nin rezaletini size göstermek için onu kendi silahı ile

yani video yaparak vurdum

Video yu upload edip youtube a ekleyeceğim nasip olursa

ve adminler banımı acarsa aranıza geri donmekten cok memnun olurum zaten cok kotu anımda ban yemiştim cok üzülmüştüm

Şimdi bana durduk yere küfür etmesi (( BU OLAYIN BASINDAN BERI AZIMDAN TEK BIR KUFUR CIKMAMISTIR ))
    bkz. yorumlar
    http://www.youtube.com/watch?v=N_yjNF62gDI

şimdilik bu kadar soyluorum degerli adminlerle goruseceğim şimdi
    inşallah banımı acarlar ve güzel bi forum olma yolunda ilerleris :)

(( FAKE ADRES ACTIGIM İÇİN ADMINLERDEN COK ÖZÜR DİLİYORUM ))

• Özledim hocam senide sen black pearl ı satmamismiydin
  • yok hala bende duruyor

bende sizi ozledim inş aranıza donerim

adminlerin kararını bekliyorum şu an
  • Youtube'a yazdığım yorumun aynısını burayada yazıyorum

l.j kankym küfür etmen kötü olmuş neden böle yaptınız 2niz eski bir forum sitesinde'de çok güzel hepbirlikte anlaşırdık 2niz'de ayıp ettinz abiler :(
  • black ben clan arkadasın DarKJoY bu olanlardan hiç bahsetmedin .....
  • Lancer 59 asasla kesmedi. Videoda da yazıyor zaten warriorla girdi diye o warriorda bana ait. O zaman charda olan ben değildim fakat aynı anda başka bir charla oyundaydım ve olan herşeyden haberim var.
    Vahite charına veya itemine tam bilmiyorum vs teklif etmişsin.
    Bizde Vahitle oturmuş sohbet ediyorduk ki söyledi. Bende o anda charda online olan Önder abiyi çağırdım. Sen en başından warriorla vs yapacağını biliyordun... Hatta keseceğinden baya da emindin. Imper partyden çıksana arenaya gidelim dediğini hatırlıyorum.

Ayrıca Önder abi'de ne kadar fazla lag olduğu video vs ye geç başlamasından anlaşılabilir galiba.

Asıl önemli nokta senin kesilip kesilmemen değildi bizim clandaki çoğu arkadaştanda duydum senden "lol , ezik" vs laflarını duyduklarını bak Vahit ne güzel demiş
    quote:

Ben sana bunu sebepsiz yapmadim eski dostum kendine gelmen icin yaptim fazla havalanmazsin bir daha artik videodada yaziyor.

Video nun altına yazılanlarda kopardı beni zaten biri Beyluce ki hemşerimdir galiba tanımamış.
    Diğeride CraMe sanki serverde tek 80 varda o da kendi arkadaşıymış :) Sanki bizde 80 arkadaş yok...

Bkz: VaTaN

• Hadi yol al biz de banlandık banı açılsaymış bi nedeni var demekki ban yedin dilenme yeri ddeğil bura artistlik yapıyo video koymuş bide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackpearlxigenonnn
    Şimdi bana durduk yere küfür etmesi (( BU OLAYIN BASINDAN BERI AZIMDAN TEK BIR KUFUR CIKMAMISTIR ))
    bkz. yorumlar
    http://www.youtube.com/watch?v=N_yjNF62gDI

Gerçekten böyle bir şey yapmışsa yazık ... L.J.'nin konu hakkında açıklama yapmasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 23 Aralık 2007; 20:26:30 >
  • Black bir hata yapmış olabilir tmm ama oda haklı değil mi tmm banını açında demiorm ama...
    bu arada L.J'de ayıp etmiş ßlack'te 2side haklı değil bence
  • l.j yi incitmek yada kırmak yada kimseye kötülemek istemedigim için kimseye bassetmedim fakat demin kendi video ma bakarken

l.j nin olay üstünden belli bir süre sora küfürlü sataşma nedeni ile uzıycağını anladım ve bunları durdurmam gerektigine karar verdim

kişisel birşey deil kuzenime yani ( KnightTemple ) Xigenondaki charı

bi tek ona söledim bide reelden tanıstıım bi kac kişiye diğerleri kendi bulmuş youtube dan videoları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abivurmapls

Hadi yol al biz de banlandık banı açılsaymış bi nedeni var demekki ban yedin dilenme yeri ddeğil bura artistlik yapıyo video koymuş bide

• num@n sen öyle diyosunda bak burda ne yazıor, demekki tüm suç vs teklif edende değil oyunu bu kadar ciddiye alırsa bi insan olacağı bu adam gibi tanıdğımız kişilerde böylelikle iç yüzünü gösteriyor

lancerjack(5daysago)

quote:

ezik Lan bu Piç lv 59 asas bile Kesti Bunu aq

he birde bence yaptığı çocukluk bu yüzden de ben oyundan soğudum kim kimi vs de alırsa hemen video çekio youtubeye koyuyo son dönemlerde moda oldu buda
  • num@n ;

yannıslarım yok demiyorum haklı oldugu kısımlar var tabi

fakat

-) bana küfür etmesi
    -) bi yerlerimin kalktını idda etmesi

bide ben o olayı tamamen şakasına demiştim gel arenaya dediginde o olay tamamen aklımdan cıkmıs vaziyetteydi yani hala inanamıorm onu ciddiye aldıgına

video da 59 asas kesti beni demiyiorum ben

öyle süsü verilmiş bide pk movie part 1 e bakarmısn l.j nin yorumuna ?

onun üstüne bişeyler yapmaya karar verdim
  • Kendi forumu kurarken bu forumun ne kadar kotu oldugundan tum aptallarin bu foruma toplandigindan beni sinirsiz banlayin diyen sen degil miydin ;) $imdi noldu o senin actigin forumuna?Yine niye buraya geldin?
  • Yorumsuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Kendi forumu kurarken bu forumun ne kadar kotu oldugundan tum aptallarin bu foruma toplandigindan beni sinirsiz banlayin diyen sen degil miydin ;) $imdi noldu o senin actigin forumuna?Yine niye buraya geldin?

sınırsız banlayın beni fln gibi bişey azımdan cıkmadı bi kac kişiye pm attım yüzünden ban yedim

yaptıgım şey yannısdı sanırım 1 seneden beri fazla banlı kaldım

affedilmeyi hak etmiyormuyum

ayrıca onu kurarken düşman deil dost forumlar olmayı umutlamıstım fakat dusman olunca iş cıgrfından cıkıverdi

• sonuc olarak hepinizin affınıza sığınıyorum arkadaslar..

affeterseniz herseye bastan baslayabilirim die dusunuorm fakat tabiki affetmeyedebilirsiniz

ama su an bunu tartısmıyalım

gercekten üzgünüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackpearlxigenonnn

quote:

Kendi forumu kurarken bu forumun ne kadar kotu oldugundan tum aptallarin bu foruma toplandigindan beni sinirsiz banlayin diyen sen degil miydin ;) $imdi noldu o senin actigin forumuna?Yine niye buraya geldin?

sınırsız banlayın beni fln gibi bişey azımdan cıkmadı bi kac kişiye pm attım yüzünden ban yedim

yaptıgım şey yannısdı sanırım 1 seneden beri fazla banlı kaldım

affedilmeyi hak etmiyormuyum

ayrıca onu kurarken düşman deil dost forumlar olmayı umutlamıstım fakat dusman olunca iş cıgrfından cıkıverdi

ya yalakalık gibi olmasın ama

bencede hakediyor affedilmeyi herkes affedilmelidr ama o aralar'da haklıydı çünkü forum'un cıvığı çıkmıştı ve herkes bunalmıştı forum -10 yaş doluydu
    ve başka bi foruma ihtiyac duyuluyordu ama Adminler çok çalışıp forumu tekrar düzene soktuklarında iş işten geçmiş ßlack banlanmıştı
    geri dönmek istiyor ve bence affedilmeli

• Euhehe dost olmak mi?Dhye du$man forum diyodunuz.

Tabi en iyisini yine yoneticiler bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 23 Aralık 2007; 20:38:04 >
  • quote:

Euhehe dost olmak mi?Dhye du$man forum diyodunuz.

Tabi en iyisini yine yoneticiler bilir.

o soylentileri ben cıkarmadım olaylar kendiliginden gelişmiştir. =(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.