Şimdi Ara

L.J ( lancerjack ) in ::bLaCk_PearL:: e Yaptıgı Kötü Oyun..! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazi ki$iler (her ne kadar ki$ilik sahibi olmasalar da.) foruma eglence icin giriyorlar.Kieran,Eternal vs vs ya da herhangi biri.Birisiyle sorununuz varsa blocklayin o ki$iyi.Laf edip laf yemek ho$unuza mi gidiyor?Provoke etmek ho$unuza mi gidiyor.Siz birine bi$ey yapmazsaniz o ki$i durup dururken size gelip niye bir$ey yapsin.Siz alttan alttan vurun sonra bi$ey oldu mu hemen arkanizi donun ortada kalan ki$iye ne olursa olsun.Baya bir suredir de ortada kalan ki$i Bilal.Ayrica Bilal'in accountlarinin cogu kufur sebebiyle degil "fake" kapsamina girdigi icin banlandi.Agzinizda bir kufur kufur tutturmu$sunuz gidiyor.Ko bolumunde 3-5 tane adam var kendilerini forumunun yetkilisi fln saniyorlar heralde.Milletin aciklarini cikarmak,rezil etmek ho$larina gidiyor.Show yapiyorlar i$te.Buyrun sahne sizin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bazi ki$iler (her ne kadar ki$ilik sahibi olmasalar da.) foruma eglence icin giriyorlar.Kieran,Eternal vs vs ya da herhangi biri.Birisiyle sorununuz varsa blocklayin o ki$iyi.Laf edip laf yemek ho$unuza mi gidiyor?Provoke etmek ho$unuza mi gidiyor.Siz birine bi$ey yapmazsaniz o ki$i durup dururken size gelip niye bir$ey yapsin.Siz alttan alttan vurun sonra bi$ey oldu mu hemen arkanizi donun ortada kalan ki$iye ne olursa olsun.Baya bir suredir de ortada kalan ki$i Bilal.Ayrica Bilal'in accountlarinin cogu kufur sebebiyle degil "fake" kapsamina girdigi icin banlandi.Agzinizda bir kufur kufur tutturmu$sunuz gidiyor.Ko bolumunde 3-5 tane adam var kendilerini forumunun yetkilisi fln saniyorlar heralde.Milletin aciklarini cikarmak,rezil etmek ho$larina gidiyor.Show yapiyorlar i$te.Buyrun sahne sizin.

yiğit dostum hiç ağzını yormana gerek yok sen ve senın gibi dostların mesajları yetıyor bana.
    Allah hepinizden razı olsun
    biz boyle devam edelim bakalım kim karlı çıkıcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~ZoRRo~ -- 23 Aralık 2007; 22:04:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bazi ki$iler (her ne kadar ki$ilik sahibi olmasalar da.) foruma eglence icin giriyorlar.Kieran,Eternal vs vs ya da herhangi biri.Birisiyle sorununuz varsa blocklayin o ki$iyi.Laf edip laf yemek ho$unuza mi gidiyor?Provoke etmek ho$unuza mi gidiyor.Siz birine bi$ey yapmazsaniz o ki$i durup dururken size gelip niye bir$ey yapsin.Siz alttan alttan vurun sonra bi$ey oldu mu hemen arkanizi donun ortada kalan ki$iye ne olursa olsun.Baya bir suredir de ortada kalan ki$i Bilal.Ayrica Bilal'in accountlarinin cogu kufur sebebiyle degil "fake" kapsamina girdigi icin banlandi.Agzinizda bir kufur kufur tutturmu$sunuz gidiyor.Ko bolumunde 3-5 tane adam var kendilerini forumunun yetkilisi fln saniyorlar heralde.Milletin aciklarini cikarmak,rezil etmek ho$larina gidiyor.Show yapiyorlar i$te.Buyrun sahne sizin.

"Beni banlayan kişilerin elleri kırılsın" dediği konuyu aramaya başlıyım ben...

• l.j nin forumda olmaması ve şuan cevap hakkı olmadığı için konuyu kapatıyorum

özel mesaj pm yolu ile halledebilirsiniz sanırım ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.