Şimdi Ara

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
17.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: edizfbc

hangi vpni kullandınız.
    ben holayı kullanmaya çalışıyorum
    ne zaman almak istediğim oyuna gitsem tr mağazasına yönlenditiyor.
    Sanal kartla almak istiyorum ama rusya markette bir türlü ödeme ekranına geçemedim.
    Bu arada pc de yapmaya çalışıyorum işlemleri.

Aynısı bende de oluyo.direk us store a atıyo pcdepcde.çözümü bilen varsa yazabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de eaaccess ayde 12 tl diyor ,
    65 tl ye nasıl alacağız
  • quote:

hangi vpni kullandınız.
    ben holayı kullanmaya çalışıyorum
    ne zaman almak istediğim oyuna gitsem tr mağazasına yönlenditiyor.
    Sanal kartla almak istiyorum ama rusya markette bir türlü ödeme ekranına geçemedim.
    Bu arada pc de yapmaya çalışıyorum işlemleri.

https://www.goldenfrog.com/TR/vyprvpn

Ben buradan 3 günlük deneme sürümü aldım. Kart soruyor ama sorun değil, sanal kart girdim ve 2 gün sonra iptal ettim. Para çekmedi. Hatta ilk önce bağlanamadım, online chat vardı yardımcı oldular.

Ama sizin sürekli olarak bir store'a atılmanız çerezler ile alakalı olabilir. Tarayıcısı "gizli modda" açın ve öyle deneyin, yani eski çerezler devredışı kalsın. Veya sıfırdan hiç kullanmadığınız bir tarayıcı ile deneyin. Ben de Rusya için uğraştım uğraştım hem TR store'a atıyordu, gizli modda yapabilidim.

Ama %100 garanti edemiyorum, biraz karışık. Zaten yaptığımız şey de normal, kuralına göre birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 19 Mart 2015; 10:35:56 >

• quote:

bir de eaaccess ayde 12 tl diyor ,
    65 tl ye nasıl alacağız

Aylık 4.99 Usd
    Yıllık 29.90 Usd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Chrome Halo Better eklentısı ıle xbox.com Rusya sayfasından kredi kartımı ekleyerek istediğim oyunu satın alabiliyorum sorunsuz şekilde dolar uçtu gitti artık US store birmiştir TR market bile daha ucuz artık.

Puanla niye almıyon Pinky ? Rahat olsun diyemi öyle yaptın ? Kredi kartın hangi banka ?

Evt rahat olsun diye öyle alıyorum puana fılan gerek yok kart Garanti Bonus.

• Benim hesabımın Rusya bölgesi kilitlenmiş durumda dün itibariyle, Rusya bölgesini gösterdiğimde "Hesabınız kilitli." uyarısını alıyorum ve kart ekleme-alışveriş gibi işlemlerin hiçbirini yapamıyorum. Destek ile iletişime geçtiğimde Rusya'da yaşamadığım tespit edildiği için kilitlendiği söylendi, artık başka hesap açıp kardeşlikle alırım, Rusya'sız olmaz.

Yani dikkat edin arkadaşlar, sanırım hesaptaki kartlardan vs. anladılar.

Edit: Ben de VPN kullanarak direkt alıyordum oyunlarımı, kod kullanmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 19 Mart 2015; 11:53:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Benim hesabımın Rusya bölgesi kilitlenmiş durumda dün itibariyle, Rusya bölgesini gösterdiğimde "Hesabınız kilitli." uyarısını alıyorum ve kart ekleme-alışveriş gibi işlemlerin hiçbirini yapamıyorum. Destek ile iletişime geçtiğimde Rusya'da yaşamadığım tespit edildiği için kilitlendiği söylendi, artık başka hesap açıp kardeşlikle alırım, Rusya'sız olmaz.

Yani dikkat edin arkadaşlar, sanırım hesaptaki kartlardan vs. anladılar.

O zaman puanla almak lazımmı diyoruz
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta kodu da yine Microsoft üzerinden alıyoruz, hesabımıza kart ekleyerek. Bence anlaşılıyorsa her türlü anlaşılıyor, başka yerden kod almadan tam bir çözümü yok gibi duruyor. Yakalanırsanız kilitliyorlar yani

Sadece Rusya'ya yönelik bir politika da olabilir bu arada, çünkü ne zamandur US de kullanıyorum ona birşey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 19 Mart 2015; 11:55:57 >
  • xbox one japan store'dan oyun alsak oyun dili japonca mı oluyor. yoksa regionu değiştirince ingilizce oynayabiliyor muyuz? Çünkü store da oyun dilleriyle alakalı hiçbir bilgi verilmemiş.
    psn'de farklı storelarda oyun dili hakkında bilgi oluyor genelde. bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Hocam sonuçta kodu da yine Microsoft üzerinden alıyoruz, hesabımıza kart ekleyerek. Bence anlaşılıyorsa her türlü anlaşılıyor, başka yerden kod almadan tam bir çözümü yok gibi duruyor. Yakalanırsanız kilitliyorlar yani

Sadece Rusya'ya yönelik bir politika da olabilir bu arada, çünkü ne zamandur US de kullanıyorum ona birşey olmadı.

Aldığın oyun çalışıyormu peki ?
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor onda bir sıkıntı yok, hesabımda kodla yaptığım yüklemelerden kalan rubleyi de harcayabiliyorum fakat hiçbir şekilde yeni kart ekleme-ekli karttan alışveriş işlemi yapamıyorum.
  • Konsol üzerinden rusya storedan alışveriş yapabiliyomuyuz.veya hong kong

• Demekki yontemde yalan oldu . Olmasa bile kullanan herkesin bigun basina gelecek bunu ogrenmis olduk :) su tr store ucuzlasa keske bizde hindistan hong kong rusya store kovalamasak artik .

• Yaw şu vpn ile alışveriş yaparken hangi adresi posta kodunu vs.kullanıyorsunuz?

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Konuda yazanları kullanabilirsiniz
  • Rusya store patladı sanırım. Mortal kombat premium alacaktım. Vpn ile almayı demedim Yapıkredi play ile birde Vakıfbank platinum ile denedim. İkiside başarısız. Sonra dedim gift card alıp o şekilde alayım. Baktım gift card ile alma seçeneği kalkmış. Geçmiş olsun. Us storu u kullanırken bir şey yok diğer marketler yasak. Orrrr... Neyse bir şey demeyecem bunlara.

Mesajınızı okur okumaz her zaman aldığım paypal kart ile deneme yaptım. Sorun yok. Oyun alabiliyoruz hala.

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunYouFools -- 21 Mart 2015; 14:24:01 >
  • FunYouFools kullanıcısına yanıt
    Yaw şerefsizler ya bayıldık 80$ ı premiuma. Ben mortal kombat ı almayı denedim de onda sadece kredi kartı seçeneği açıktı.Ne paypal vardı nede gift card seçeneği

• Başka oyun almayı deneyeyim seçeneklerde gift card çıkacak mı diye baktım yine çıkmadı. Acaba rus store dan aforoz mu ettiler beni anlamadım. Mortal kombat ta gift card seçeneği çıkan söylesin.

Kredi kartı gibi paypal kartınızı kullanıyorsunuz zaten. Çıkan kredi kartı seçeneğini seçip paypal kartınızın bilgilerini girip oyunu alıcaktınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunYouFools -- 21 Mart 2015; 16:07:27 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.