Şimdi Ara

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
17.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Maalesef giden gider

Peki ana hesabımın Bölgesi'ni Rusya olarak değiştirsem kullanabilir miyim rubleleri ?

Tabi siteye girin sol alttan geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migros'ta filan satılan paypal kartları Amazon'da çalışıyor mu?
  • arkadaşlar oyun kardeşliği vs yapan varsa olabilirim özelden yazabilirsiniz..
  • Merhaba, RUS store üzerinden gold üyelik alıp TR hesapta kullanabiliyor muyuz farklı bir mail açmadan?
  • sahi ne durumda bu yontem . hala alan var mi bu yontemi kullanarak

• Evet kullanilabiliyor. Gold uyelikte aldiginiz yer farketmiyor.

@highmetin

Hala alisveris yapilabiliyor.

• FunYouFools kullanıcısına yanıt
    Yakalamışken soriyimşimdi kardeşlikle almak için ayrı bi hesap açtıkya o hesaptaki oyunu hesabı sildikten sonra ana hesapta nası oynayabilirim.bende başka bi hesap daha var ana hesapla oyuna girmeye çalışırken oyun sana ait deil diyo.biraz karışık oldu ama umarım anlamışsındır.

• Hesaptan hesaba oyun geçirmek diye birşey yok. Hesabı konsolda açıp kendi hesabınıza geri dönerek oynayabilirsiniz sadece. O hesap açık olduğu sürece yani :)
  • garanti sanal kart ve finansbank kredi kartı ile chrome browser üzerinden hola eklentisi ile başarılı bir şekilde oyun alınabılıyor arkadaşlar.

garantı sanal kart ile rahatca almıştım bu sefer cardfinansla ori and the blind forest almayı denedim.kartımdan 699 ruble yaklasık 30.20 tl çekildi.oyunu sorunsuz bir şekilde satın aldım..oynuyorum

• lyldz kullanıcısına yanıt
    Vpn ile rahatlikla oyun aliniyor. Indirimden tomb raideri aldim bende 60 ruble icin 500 ruble gift card cekmek istemedim oyunun fiyati 560 ruble. 2 dakikada aldim hola eklentisi ile ancak iskillendim biraz. Oyunu aldiktan 1 gun sonra Microsoft hesabinizda duzensizlik belirledik diye e mail atti.

• quote:

Orijinalden alıntı: FunYouFools

Hesaptan hesaba oyun geçirmek diye birşey yok. Hesabı konsolda açıp kendi hesabınıza geri dönerek oynayabilirsiniz sadece. O hesap açık olduğu sürece yani :)

Oyunun olduğu hesabı silemezmiyim ?

• Silersiniz ancak oyunu acamazsiniz. Oyun bosa gider.

• bende ses soluk yok bakalım fazla kıllandırmamak lazım microsoftu
  • FunYouFools kullanıcısına yanıt
    Yasin Vpn de sıkıntı yoksa bende kullanabilirim de. Mail falan sakata gelmeyelim sonra ne diyosun sence?

• profxxx kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum. Ben sınırları biraz fazla zorladım. Onunla alakası olabilir. Önce Tr girdim. Sonra Vpn amerikada açıkken amerikada girdim sonra rusya sonra tekrar Tr üzerine farklı bir makinadan ( telefondan ödemeyi kontrol etmek için girdim ) girince hesabında sıra dışı oturum açma etkinliği uyarısı yaptı Microsoft. Kaşındım yani .
  • Vpn ile rusya üzerinden alırkenki girmemiz gereken bilgiler hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim . Posta kodu adres ve doğru girilmesi gereken ne varsa :)

Birde son bir soru , hola eklentisiyle vpn i rusya yapmayı bir türlü bulamadım . Çok şey istedim ancak bilen biri yardımcı olursa müthiş olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 16 Mart 2015; 20:30:14 >
  • Konsol üzerinden rusya store dan nası alışveriş yapabilirim.hangi vpni indirmem gerek nası ayarlıycam ?

• Hocam konsol uzerinden yapamiyoruz diye biliyorum . bugun kurcaladim biraz cok kolaymis hola ile bolgeyi rusya ayarlamak . Birtek adres bilgilerini ve posta kodu bolumune ne yazmaliyiz onun cevabini bekliyorum bilen birinden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Hocam konsol uzerinden yapamiyoruz diye biliyorum . bugun kurcaladim biraz cok kolaymis hola ile bolgeyi rusya ayarlamak . Birtek adres bilgilerini ve posta kodu bolumune ne yazmaliyiz onun cevabini bekliyorum bilen birinden :)

Ben Hola kullanmama rağmen direk kredi kartıyla alamadım, gift card yöntemini uyguladık.
  • highmetin kullanıcısına yanıt
    Girilmesi gereken bilgilerin hepsi ilk mesajda fotoğraflarda var. Adres bilgileri posta kodu vs. Hola eklentisini kurduktan sonra sağ yukarda üstüne tıklayıp yükselt seçeneğine basın. Yönlendirdiği sayfada ki google chrome uygulamasını indirip chrome u kapatıp açın. O zaman Gelmiş olucak bölge seçme.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.