Şimdi Ara

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
17.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler... Halo: The Master Chief Collection satın aldım.

Konu içeriğinden vpn den bahsedilmiş. Ben bütün işlemleri Chrome web browser üzerinden vpn kullanmadan yaptım.
    Oyunu indirme işleminde mi vpn kullanılacak.
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Gift Card almadan direk oyunu almak isterseniz VPN kullanılacak. Gift Card alırsanız VPN kullanımına ihtiyacınız yok
  • FunYouFools kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... Gift kart ile aldım.
  • Vaay VPN rusya da çalışıyosa iyi o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konsolu açıp..direk rusya stora girip sanal kartla almam mümkün mü?hiç pc den falam başka bişeyle ugrasmadan sadece konsol üzerinden alım oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonatKayahan

Arkadaşlar konsolu açıp..direk rusya stora girip sanal kartla almam mümkün mü?hiç pc den falam başka bişeyle ugrasmadan sadece konsol üzerinden alım oluyor mu?

ip den dolayı alamazssınız.
  • SonatKayahan S kullanıcısına yanıt
    Konsoldan almak daha zor direk web üzerinden alsanıza.
  • daha onceden forza horizon 2 almıştım rus storeden.şimdide halo mcc alacam ama 12 de 2000 lik ruble aldım saat 5 olacak hala kodum gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

daha onceden forza horizon 2 almıştım rus storeden.şimdide halo mcc alacam ama 12 de 2000 lik ruble aldım saat 5 olacak hala kodum gelmedi.

tarayıcının geçmişinden alış sayfasını bulun, oraya girin. öyle bakın satın alınan kodlar bölümüne.

bana da 24 saatte mail gelmedi, anca böyle bulabildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda yeniyim arkadaslar affiniza sığınarak sormak istiyorum Rusya stordan gift card aldıktan sonra gelen kodu rus stordan mi oyunu alicam yoksa tr stordan mi yani ondan sonra izlenecek yolu özet gecerseniz sevinirim tesekkurler.

• kod geldikten sonrahttps://store.xbox.com/ru-RU ( türkçe açılırsa en aşağıda bölgeyi rusya (Pоссия) yapın ) buradan oturumunu açıp kodu yazıyorsun.daha sonra yine rusya storeden ( web üzerinden ) beğendiğin oyunu alıyorsun.

bunları yaptıktan sonra cihazı açıyoruz cihazın dilini ve bölgesini rusça yapıp oyunlar ve uygulamalarıma girince indirilebilir içerik olarak oyunu görüyoruz.sonra download ediyoruz bu kadar.
  • elbiskuha kullanıcısına yanıt
    Oyun yüklendikten sonra tekrar bölge ve dili değiştirme şansımız oluyor mu peki?
  • Tabii ki.Oyunun full yüklenmesini bile beklemenize gerek yok.Kuyruğa attıktan sonra dili ve bölgeyi değiştirebilirsiniz.
  • 2000 lik rublem hala gelmedi.Dijital içerik (https://www.microsoftstore.com/store/msru/ru_RU/DisplayDownloadHistoryPage/ ) kısmına bakıyorum daha sonradan aldığım 500 rublem var ve kullandım ama 2000 lik rublemden ses soluk yok.Microsoftstore desteği ile yazışınca bana şöyle dedi ;

quote:

Seda: at 12:50:00
    Türksye Online magazamizda sadece isletim sistemleri ve office programlari satilmaktadir.
    Seda: at 12:50:31
    Aldiginiz magaza hangi ülkeye ait ise onlarla iletisime geçmeniz gerekir.

Geçim geçmesine fakat benim Rusçam yok

Paramda çekildi hatta mail bile geldi işlemi yaptığıma dair.Ama rublem ortalıkta yok.Ne yapmam gerekir?Türkiye destek bakmıyor ilgilenmiyorda ?

• dostum illa ruça yazmana gerek yok ingilizce yaz,mutlaka ingilizce bilen biri vardır,problemin çözülürse burdan bilgilendirirsen,ilerde aynı problemi yaşayanlar olursa yardımı olur.

• resident evil revelations 2 rus mağazasında 999 ruble 39 tl ye geliyo,aldık bakalım,hd remaster dan sonra kötü gelicek ama deniyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

2000 lik rublem hala gelmedi.Dijital içerik (https://www.microsoftstore.com/store/msru/ru_RU/DisplayDownloadHistoryPage/ ) kısmına bakıyorum daha sonradan aldığım 500 rublem var ve kullandım ama 2000 lik rublemden ses soluk yok.Microsoftstore desteği ile yazışınca bana şöyle dedi ;

quote:

Seda: at 12:50:00
    Türksye Online magazamizda sadece isletim sistemleri ve office programlari satilmaktadir.
    Seda: at 12:50:31
    Aldiginiz magaza hangi ülkeye ait ise onlarla iletisime geçmeniz gerekir.

Geçim geçmesine fakat benim Rusçam yok

Paramda çekildi hatta mail bile geldi işlemi yaptığıma dair.Ama rublem ortalıkta yok.Ne yapmam gerekir?Türkiye destek bakmıyor ilgilenmiyorda ?
    dostum aynı durumdayız 2000 rble aldım, xbox sup' yazdım adam dedı kı bız xbox supportuz microsoft sup'a yazcaksın ordan microsoft sup'a yazdım. dedım böyle böyle kendı ülkemden aldım dedım. oranın supportu ıle haberles dedı oranın lıve chat'ını bulamadım. bulabılen arkadaş lınk verebilir mi ya ? birde nerdeyse 2 gun olucak hala kod gelmedı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relox -- 26 Şubat 2015; 12:50:49 >

• bana gece yarısı 05:00 te gelmiş bulunmakta kod.pazartesi 12:00 da almıştım perşembe sabah geldi diyebiliriz.bence 2000 lik rublelerde böyle oluyor hep.500 lük falanda almıştım hemen gönderiyorlar onları.senide baya bekletçekler sanırım
  • ben hep 1000 ve 500 lük olarak aldım,ödemeyi yaptıktan sonra anında ekrana geldi kod,hiç mail falan beklemedim,artık benim şansımamı bilemiyorum.

• Arkadaşlar hala alınıyorsa alıcam lütfen bilgi verirmisiniz ?
    Bide ban olayı varmış doğrumudur ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.