Şimdi Ara

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
17.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodu alışveriş tamamlanınca direk veriyor zaten kaçırıyorsunuz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profxxx kullanıcısına yanıt
    Oyun Satın aldığınızda kod halinde mi veriyor yoksa o hesaba mı kayıt ediyor ?
  • IVastoLorde I kullanıcısına yanıt
    Oyun satın almıyoruz. Oyunun fiyatına denk gelecek kadar gift card alıyoruz. Bu gift cardlar kod olarak aldığımız sayfada gözüküyor. Kodları oyunu alacağımız hesaba giriyoruz. Ondan sonra oyunu satın alıp xbox one dan rusya store u bir kere açıp oyunu indiriyoruz. Oyun inerken eski kullandığınız dile - store a dönüş yapabiliyorsunuz. Oyunun inmesini beklemenize gerek yok.
  • Arkadaşlar biraz önce rus store dan direk kartımla Bf Hardline aldım. Hola better eklentisini chrome da açıp bölgeyi rus yapmak yeterli oluyor.

Kod almada sıkıntı çekenler için alternatif olabilir.
  • benim de kod bu sabah itibari ile geldi. 2 gun sonrasinda geldi en azindan gelmesi bile guzel bisi. benim aldigim 2000 rp nin gec gelme sebebi guvenlikmis arkadalar hesapdan daha once arka arkaya alisveris yapilmadigi icin boyle bir yola basvurulmus yani 2.aldigim gift beklemeye almislar. onu bekledim. ve bu sabah geldi simdi far cry 4 alicam :D

birde ilk aldigim 2000 ruble aninda geldi ikinci aldgim gec oldu
  • Kredi kartım yok malesef paypal ile gift card alabileceğim başka site varmı ?
  • IVastoLorde I kullanıcısına yanıt
    Bir kac site var. Ancak Microsoft un resmi store u bulunurken diger sitelere yonelmek mantikli degi bence. Paypal karti Microsoft store da kullanilabiliyor nede olsa.

• FunYouFools kullanıcısına yanıt
    Bu ülkelerde kullanılıyormuş

• Avustralya
    • Avusturya
    • Belçika
    • Kanada
    • Danimarka
    • Fransa
    • Almanya
    • Hong Kong
    • İrlanda
    • İtalya
    • Meksika
    • Hollanda
    • Yeni Zelanda
    • Norveç
    • Polonya
    • Portekiz
    • Singapur
    • İspanya
    • İsveç
    • İsviçre
    • Birleşik Krallık
    • Amerika Birleşik Devletleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVastoLorde -- 27 Şubat 2015; 13:09:52 >
  • Garanti sanal kartınız varsa vpn ile pc üzerinden rusya storede rahatça alışveriş yapabilirsiniz. Kodla modla uğraşmanıza gerek yok geçen indirimden 60 liraya halo mmc aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Arkadaşlar biraz önce rus store dan direk kartımla Bf Hardline aldım. Hola better eklentisini chrome da açıp bölgeyi rus yapmak yeterli oluyor.

Hocam selamlar ,bu hola better eklentisi ipad üzerinden yapılabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar biraz önce rus store dan direk kartımla Bf Hardline aldım. Hola better eklentisini chrome da açıp bölgeyi rus yapmak yeterli oluyor.

Bf hardline kac rubleye aldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Uygulama düzgün çalışırsa neden olmasın. Mantık aynı çünkü ama hiç denemedim.

@saitates

2.500 çekti hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Uygulama düzgün çalışırsa neden olmasın. Mantık aynı çünkü ama hiç denemedim.

@saitates

2.500 çekti hocam.

Bilerek sordum cunku ilk baktigimda 2500 du fiyati su anda 3500 acaba dedim yanlismi gordum.demekki dogru fiyatti cakirdik ucuza alamadik.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam baktım şimdi fiyatı artmış durumda.
  • Arkadaşlar US Store'den GTA V aldım offgamers Gift Card alıp oyunu satın aldım herhangi bi sorun olmadı alırken Ama Rus rublesi olarak gift card olarak alabileceğim site varmı ?
  • Arkadaşlar şimdi baktım tüm oyunlarda tr store daha ucuz kontrol eder misiniz sizde

• Live hesabıma giremiyorum bir türlü ya, 3 tarayıcıdan denedim sürekli yönlendirme geçersiz.

Sonunda giriş yapabildim, Enpara banka kartıyla aylık 25 liralık bir indirim de yakalarsak çok ucuz olur cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 7 Mart 2015; 15:40:02 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben biraz acemilik kurbanı oldum. Kendi ana hesabımı ayrı tutup, başka bir hesap üzerinden oyun kardeşliği yapayım diye bir Rus hesabı açtım ve gift card aldım.

Ama aldığım gift kartlardan 2 tane 1.000 ruble olanı yanlışlıkla kendi ana hesabıma ekledim (dil değiştirip restart yapınca ana hesaba dönmüş farketmemişim).

Şimdi ben ana hesabımdaki 2.000 ruble'yi yeni açtığım diğer Rus hesabına transfer edebilir miyim ?
  • signore kullanıcısına yanıt
    Maalesef giden gider

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Maalesef giden gider

Peki ana hesabımın Bölgesi'ni Rusya olarak değiştirsem kullanabilir miyim rubleleri ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.