Şimdi Ara

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
9
Favori
17.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FunYouFools

Girilmesi gereken bilgilerin hepsi ilk mesajda fotoğraflarda var. Adres bilgileri posta kodu vs. Hola eklentisini kurduktan sonra sağ yukarda üstüne tıklayıp yükselt seçeneğine basın. Yönlendirdiği sayfada ki google chrome uygulamasını indirip chrome u kapatıp açın. O zaman Gelmiş olucak bölge seçme.

Google chrome da mı hola acmak lazim kobsoldami ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolda yok ki açasınız
  • Chrome Halo Better eklentısı ıle xbox.com Rusya sayfasından kredi kartımı ekleyerek istediğim oyunu satın alabiliyorum sorunsuz şekilde dolar uçtu gitti artık US store birmiştir TR market bile daha ucuz artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler paypala access için 65 lira atcam.2 lira çekme olayı varmış.65 atsam sıkıntı çıkarmı acaba ?

• 65 liradan fazla atman gerekir yoksa alamazsın. Bakiye yetersiz gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Chrome Halo Better eklentısı ıle xbox.com Rusya sayfasından kredi kartımı ekleyerek istediğim oyunu satın alabiliyorum sorunsuz şekilde dolar uçtu gitti artık US store birmiştir TR market bile daha ucuz artık.

yakında bu yöntemide india yada hong kong gibi yalan etmezlerse iyi..

• TEKNOSADAN XBOX ONE ALANA 300 TL LİK HEDİYE ÇEKİ

SADECE VE SADECE 200 TL

ÜSTELİK TEKNOSA GARANTİSİ İLE...

İlgilenen arkadaşla özelden görüşelim...
     l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi

• subje69 S kullanıcısına yanıt
    Al bir zeki arkadaş daha... Uyanık birader o kod herkeste var ve burada bedava dağıttı millet birde utanmadan 200TL istiyorsun

• O yontem bile degildi hocam normal konsoldan bolgeyi secip alabiliyorduk . Fazla kolaydi birgun onune gecilecegi belliydi . Buda kolay ama en azindan vpn kullaniyoruz onune gecebileceklerini sanmiyorum . Beni endiselendiren bu yontem yuzunden banlanmak :)

• highmetin kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem ile banlanmak söz konusu olamaz istediğim bölgeden alırım parasıyla değil mi? Microsoft fw li xkey li X360 kullanıcılarını bile yıllardır live dan banlamıyor buna mı ban atacak kullanıcı kaybetmeyi göze alamazlar zaten işler kesat.

• subje69 S kullanıcısına yanıt
    Adam kuponu satmak için üye olmuş. Hacı bölümü biraz incelersen, kuponu bir çok arkadaş bedava vermek için konu açtı. Yani uzun lafın kısası, sana buradan ekmek çıkmaz!

• quote:

Al bir zeki arkadaş daha... Uyanık birader o kod herkeste var ve burada bedava dağıttı millet birde utanmadan 200TL istiyorsun

Bu daha uyanık çıktı, baksana resim bile koymuş. Var bunda bir ışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 17 Mart 2015; 22:00:12 >
  • Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Sade ve sadece 200TL yazmış koptum lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Mart 2015; 10:46:52 >
  • 20 TL okudum bende o kadar reklam yapınca ya yuuh. 100TL inecek diye başka birine 200Tl vermek anlamsız yahu.
  • Ölücü! Mezarcı! istemiyoruz üyelik ban lutfen...

l XBOX ONE l Microsoft Rusya Store Gift Card Alma Rehberi

• quote:

Orijinalden alıntı: theronin

20 TL okudum bende o kadar reklam yapınca ya yuuh. 100TL inecek diye başka birine 200Tl vermek anlamsız yahu.

Aslında özü itibariyle mantıklı, ama herşey arz-talep dengesine bağlı.

Eğer bu çekler zaten Xbox One'ın Türkiye'de en uyguna alınabildiği yerde geçerli olsaydı ve sınırla sayıda olsaydı, o zaman 250 TL'ye bile alıcı bulabilirdi.

Ama bu indirim şifresini almak bu kadar kolayken ve ücretsiz veren sayısız insan varken 200 TL istemek, göle maya çalıp "ya tutarsa" demek oluyor. İnanın forumda bu parayı ödeyen çıkmaz ama, Sahibinden gibi yerlerde ödeyen çıkabilir. Belki 200 TL değil de, 100 TL veya 50 TL veren çıkabilir. İşte bu çakallar da öylelerini yakalamaya çalışıyorlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın,

Ben geçen gün VPN ile Rusya'dan Garanti sanal kart ile doğrudan oyun alabilmiştim.

Dün Battlefield Hardline almak için yeni bir hesap açtım Macaristan olarak. Çünkühttp://www.digitalgamesprices.com/xboxone.php burada göreceğiniz gibi en ucuzu oradaydı (109 TL, ama Türkiye'de 145 TL).

Bu sefer (internette o yönde bilgiler olduğu için) konsolda bölgemi Hungary (Macaristan) olarak seçtim ve yine Garanti sanal kartımı hesabıma tanımladım. Ancak bu sefer konsol üzerinden kredi kartım ile alışveriş yapamadım. Sonra geç olduğu için uğraşamayıp, Türkiye store'dan aylık 12 TL'ye EA Access aldım ve sonra BF Hardline'ı %10 indirimle 130 TL'ye aldım.

Soruma gelince, acaba Macaristan için bir Macar VPN bulsaydım Garanti sanal kartımla alışveriş yapabilir miydim ? Gerçi Hola eklentisi ile Chrome'dan almaya çalıştığımda Hardline Standard sürümünün sayfası hata veriyordu, Deluxe edition gözüküyordu ama benim için gerekli değildi ve Macar versiyonu pahalıydı.

• hangi vpni kullandınız.
    ben holayı kullanmaya çalışıyorum
    ne zaman almak istediğim oyuna gitsem tr mağazasına yönlenditiyor.
    Sanal kartla almak istiyorum ama rusya markette bir türlü ödeme ekranına geçemedim.
    Bu arada pc de yapmaya çalışıyorum işlemleri.
  • quote:

Chrome Halo Better eklentısı ıle xbox.com Rusya sayfasından kredi kartımı ekleyerek istediğim oyunu satın alabiliyorum sorunsuz şekilde dolar uçtu gitti artık US store birmiştir TR market bile daha ucuz artık.

Puanla niye almıyon Pinky ? Rahat olsun diyemi öyle yaptın ? Kredi kartın hangi banka ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.