Şimdi Ara

L-z906 subwoofer sorunu(patlak gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3 gündür subwooferda patlak gibi ses gliyor eski vuruşları ve eski titretmeyi yapamıyor hertürlü ses ayarını denedim patlak sesi veriyor ama bass vuruyor aniden oldu pcde hiçbir program felan kurup kaldırmadım,bazen son ses açtımı subwoofer kendini kapatıyo kapatıp açıp düzeliyor

• 2245metin kullanıcısına yanıt
    Öncelikli olarak merhaba , Sorununuza gelecek olursak ses sisteminizi başka pc yada telefon vb . gibi cihazlara bağlayarak denediniz mi ? sorununuzun pc kaynaklı olması ihtimaline karşı Telefon Pc yada vb cihazlara bağladığınızda ses sağlıklı olarak geliyor ise sorun pc nizle alakalıdır , ses sisteminizi başka cihazlara bağladığınızda da aynı bozuk sesi alıyorsanız sorun ses sisteminizdedir . Eğer ki test edip sorunun ses sisteminde olduğunu teyit edersiniz ses sisteminizi garantiye gönderebilirsiniz ( Garanti devam ediyorsa ) onun harici pek bir şey diyemeyeceğim sorun ses sisteminizdeki bir elektronik arızadır çıkış transistörleri olma ihtimalide var yardımcı olabildiysem sevindim . Konuyla alakalı daha fazla bilgisi olan bir arkadaşlar yorum yaparsa belki sorununuza çözüm bulabilirsiniz geçmiş olsun .
  • cevabın ve ilgin için teşekkür ederim,farklı cihazlarda denedim sorun aynı ayrıca akım koruyucu prizde kullanıyorum,servisi aradım faturasyla beraber ürünü gönderin test ediceğiz dediler karara göre ürünü degiştirebiliriz felan dediler acaba kaç gün bekletilerki servisde
    Garanti sürecini pek bilmiyorum, ama ürününüzün garanti belgesinde o süreyi gün olarak belirtir, oraya bakabilirsiniz elektronik cihazlarda garanti tamir ve değişim Max 15 - 20 gündür bilginize . Umarım garanti sürecinde cihazınız sağlam bir şekilde elinize ulaşır . İyi günler
    Cihazın kendi kendine kapanması, düşük voltaj korumasının devreye girmesinden kaynaklanabilir. Prizden gelen akım dengeli değilse bu sorun oluşabilir, akım koruma prizi olmadan da bir dene. Küçük bir ihtimalde olsa prizde de bir sorun olabilir.
  • korktugum şey cihazınızda sorun yok denip gönderilmesi, @alito dedigin dogru olabilir z906 çabuk bozuluyomus öyle okudum yorumlara o yüzden akım koruyucu aldım arada bazen bass kendini kapatıyor sorarım olmazsa garantiye gönderdigimde
    Şans işi biraz. Ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum, şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı. Eğer bir sorun varsa muhtemelen değiştirirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.