Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlarin işi gücü yok online sayisi takip ediyor Server sahiplerinden cok
    Eleman sinopi postaneden para yolluyamda cik disari hava al Adana kebap ye 1.5 sonrada kunefe falan, takma bu kadar kafana online sayisini
    Ben Sana 1server gosterim 300tane aktif 800 bot Ne biliyon baskasinin Rb pt yapmadigini
    Benim gibi fantezi severlerin 5titan 1 bishop ile rb kesmedigini nerdne biliyorsun. tek basina veya 2kişi olarak
  • evet ben npcleride sayıyorum npc lerle beraber 1000 kişiyiz rahatladınmı işimizin yanında böyle gereksiz boş insanlarlada uğraşıyoruz

bize ait tüm içeriklerde adımızın geçtiği her cümlede yalandan eser olmaz ne sen inanmak zorundasın neden ben inandırmak!
  •  L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE

Yorumsuz...Resime pvp de olanlar ve farming zonede kasanlar dahil edilmemiştir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 3 Şubat 2010; 22:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSchumacheRx

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE

Yorumsuz...Resime pvp de olanlar ve farming zonede kasanlar dahil edilmemiştir....

nerden bilelim herkezi girana toplayip ss alacam demedigini bence ole yapmssn ama boskoy dogrudur wardır onlineniz ne diyeyim insallah daha cok olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

nerden bilelim herkezi girana toplayip ss alacam demedigini bence ole yapmssn ama boskoy dogrudur wardır onlineniz ne diyeyim insallah daha cok olur .

oyunda olan ve orda tanıdığın mutlaka birileri vardır gönül rahatlığıyla sorabilirsin.Şunu anlamakata ısrar ediyorsunuz oyunculara yapılan bu tür söylemler bizim basitliğimizi yansıtır gelin girana ss çekicem ne kadar komik değilmi ne gelicem kardeşim işim gücüm var cümlemelerini söyleme ihtimalleri çok az dahi olsa bu olasılık bizi sadece rezil eder kimseye bir etkisi olmaz...Kendi kendimizi kandırmaya gerek yok

Ayrıca temennilerin için teşekkür ederim...
  • Bırakın atışmayı şimdi.Bu aksam yapılan tvt evente katılan player sayısı 88 di.Sanırım gönderecegim resimdeki yogunluk sacmalamamanıza yeterli olacaktır:) Yalnız yetişmeye calısanların deparları cok guzel gorunuyor yani katılıpta gorunmeyenlerde soz konusu.

TVT EVENT MENAGER İNİ GÖREBİLEN VARMI?
  • Bide eventten resimler gerekli şimdi 1 gun boyunca ugrastık ne icin ugrastıgımızı görmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !RaMaZaN! -- 4 Şubat 2010; 2:14:54 >

• Appeal oynayan arkadaşlara özel bir grup oluşturduk.Gruba katılmak için alttaki kodu kopyalayıp imzanıza eklemeniz yeterli.İyi Oyunlar.

[b][size=1][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_36744013/mpage_/tm.htm][image]http://img197.imageshack.us/img197/5205/adszpzz.jpg[/image] 
    [color=#660000]Welcome To AppeaL WorlD[/color][/link][/center]
  • herkes yoluna baksn nedir bu ya konusmak için konusulan postlar can sıkıcı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

quote:

Orijinalden alıntı: xSchumacheRx

oqz bu kadar kahpe olma herkez senin qibi para icin herşeyini ortaya koyacak insanlar deqil şerefsizlik yapma tebrik et ...

• bu fotograf oyle eminim. siteye girip her gun vote atiyorum ben appeala, online bakiyorm 160-180 civari hep sitede. su ssde ztn bu kadar var.
  • vay anasını ssler güzel server daha da güzelleşmiş Eve dönünce oyuna girmeye can atıom ^^
  • o kadar cevap yazılmış hiç dedigim olayla kimse ilgilenmemiş herkesmi kullandı bu bugu bole sordugun kimse cevap wermiyo serverda para bugu warmış diorum bu konuda ne yaptınıs gm ler bi açıklasın :) kullanan sahışlar kullandı bittimi yoksa kullananların elinden paralarını aldınıs mı sadece meraktan soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 4 Şubat 2010; 12:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

o kadar cevap yazılmış hiç dedigim olayla kimse ilgilenmemiş herkesmi kullandı bu bugu bole sordugun kimse cevap wermiyo serverda para bugu warmış diorum bu konuda ne yaptınıs gm ler bi açıklasın :) kullanan sahışlar kullandı bittimi yoksa kullananların elinden paralarını aldınıs mı sadece meraktan soruyorum

Evet artık öyle bir sorun yok. Kullananlar gerekli cezalarını aldı fakak kurunun yanında yaşlarda yandı. Neyse kısacası bug kapatıldı.
  • Tebrikler arkadaşlar umarım adaletli bir yönetimle hakettiğiniz yerlere gelirsiniz...Başarılı olmanızı ve başarılarınızın devamını dilerim..

Anlamadığım sey ıse mılletın camur atmak için neden bu kadar özverili davranıyor...
    Birileri özellikle online sayısına takmıs ... Serverin onlıne sayısından kıme ne ....
    Seven oynuyor sevmeyen oynamıyor...Millete camur atmakta gosterdıgınız özveriyi kendi serverlarınızda gosterseydınız başarılı olurdunuz...
    Pislik atmayı bırakın artık. İnsanlar bır sekılde emek vermısler bırseyler tutturup ilerlemeye calısıyorlar...
    Serveri karalamaya calısan arkadaslar için soyluyorum...Yaptıgınız hareketler bana göre dısardan bakan bırısı oldugum için soyluyorum.
    Serverin adına leke dusurmuyor...Sadece szin kotu nıyetınızı ortaya koyuyor..Yapmayın etmeyın ayıptır...
    Türk serveri oynamadığım halde sizin bu karalama kampanyanızdan sonra inadına oynayasım var bu serverda...

İlerleyen zamanlarda bende belkı gırer oynarım bellı mı olur...
    Başarılar arkadaşlar...

• Emegi gecen herkese cok tesekkür ederim.Bu sadece bir baslangıc ve devamı gelecek inşallah.Türk serverinda oynamayan arkadaslar icin söylemek istedigim tek sey alışılagelmişin dısına cıkmamız.Biz bu serveri tamamıyla kendi butcemizle karsılıyoruz.Ne donate dusunduk nede yardım.Kafanızdaki önyargıları kaldırmak için sizleri mutlaka servera bekliyorum.İyi forumlar.
  • vallaha kaç online war olayı bencede saçma loyalde ilk açıldıgında az player ı wardı ama bide son halini görcektiniz malesef ilk defa bi serverdan sıkıldım neden bende bilmiyorum ama bi offlical servera geçtim bu konuda ismini wermiyim orayı baya eyi buldum serverda emegi geçen herkese teşekkürler ne kadar oynayamasamda :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 4 Şubat 2010; 21:01:32 >
  • tabiki tercih meselesi
  • bnde bu saçma online sayısı muhabbetine katılıcam dün gece yada sabah diyim 06.30 gibi girdim 150 player online gosteriyordu ama malesef 15 kişi vrdı yada yoktu.. aradım taradım yani:d neyse atladım ama bir kişiyi sinoo yu yani 3 4 kişi bi koldan saldırıosunz ama adam haklı ne diyim :D
  • Offf ...Tamam haklısın lütfen uzamasın bu konu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.