Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aAA bunudamı "GAMENOOB OKYANUS " yaptı ? xD waybee farmzone da pklik yapion die jail ha ? xD xD farmzone da pk lık yapma sende arkadasim git talking island a elpy kes ama sonra gelir gamenoob okyanus jail e atar seni kendi lvl inden düşük mobları kesion die pauhauha :P şaka maka GM in aAA pardon GAMENOOB OKYANUSUN YA KAFASI GÜZEL HER GECE İÇİO YADA HARBİ L2 İLE ALAKASI YOK YOLDAN TOPLAMIŞLAR xD xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsinooxx

Evet arkadaşlar appeal serverinin boş ve ezik GM i " OKYANUS " la tanıştırayım sizi :D anlaticagim olayi iyi dinleyin bence :)) bütün l2 oyunculari hatta c6 oynayan herkez aden clan hall in dış kapısında dragon u whyren yapmayi biliyodur eminim. bende adenden clan hall aldim ve dragonumu ucan ejdere cevirdim veee GAME MASTER DİEMİORUM , GAMENOOB u OKYANUS charimi jaile atip dragonumu çaldı cantamdan. neymiş bug kullaniomusum xD ULAN OKYANUS EZİİ KENDİNİ GM SANAN BOŞ İNSAN MADEM KALESİ OLMAYAN **** GEZEMİCEKSE NİE ACİK ADENDE EJDER YAPMAK ? MADEM BUNUN OLMASİNİ İSTEMİOSUNUZ NİE KAPATMİOSUNUZ ARKADAŞIM ? PLAYERLARİ JAİL E ATİNCA GM Mİ OLDUUNU SANİOSUN SEN ?? BELLİKİ PEK L2 OYNAMAMİSSİN BAKSANA DAHA ADENDE EJDER YAPİLDİĞİNİ BİLE BİLMİOSUN YAZİK ACİORUM SANA....

Nese " GM OKYANUS " eziini tanıttıktan sonra gelelim server a bazı arkadaşların söylediği gibi hala 20-30 online war :) ama server a lafım yok gzl olmuş bencede.

gm ramazan da ii bi gm jailden cikartti beni cunku oda farkinda cok aptalca bi konudan jail e girdigimi ama dragonumu geri vermedi :))

neyse dragonu çalcak kadar ezik bi gm taniyorum ben oda " GM OKYANUS " .... xD xD xD

bu gmlik ile değil uyun bilme ile alakali ve emin ol bunu senden çok daha iyi biliyorum. senin jailde olma sebebin pet ile bug yapip kapali kapilardan içeriye girmete çalışmandı... seni jaile attim ve bundan dolayi kötü işi bilimeyen bir gmyim. ramazan çıkardı iyi gm. bana ilk okul yıllarımdaki iyi hoca kötü hoca kıyaslamasını hatırlattın birden. neyse konu bundan ibaret....

bu arada kenchan sende boş konuşmak yerine şu salakça iddaan ile ilgili ss koy bende merak ettim. çünkü sözüne ettiğin olay hiç bir zaman gerçekleşmedi...

bu arada websitesinde ONLINE kısmından istediğiniz zaman online sayısını görebilirsiniz... 20 30 yakalayıp ss koyarsaniz daha iyi olur alin işte serverda 30 kişi var diye her seferinde boş konuşmak yerine ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: O k y a n u S

quote:

Evet arkadaşlar appeal serverinin boş ve ezik GM i " OKYANUS " la tanıştırayım sizi :D anlaticagim olayi iyi dinleyin bence :)) bütün l2 oyunculari hatta c6 oynayan herkez aden clan hall in dış kapısında dragon u whyren yapmayi biliyodur eminim. bende adenden clan hall aldim ve dragonumu ucan ejdere cevirdim veee GAME MASTER DİEMİORUM , GAMENOOB u OKYANUS charimi jaile atip dragonumu çaldı cantamdan. neymiş bug kullaniomusum xD ULAN OKYANUS EZİİ KENDİNİ GM SANAN BOŞ İNSAN MADEM KALESİ OLMAYAN **** GEZEMİCEKSE NİE ACİK ADENDE EJDER YAPMAK ? MADEM BUNUN OLMASİNİ İSTEMİOSUNUZ NİE KAPATMİOSUNUZ ARKADAŞIM ? PLAYERLARİ JAİL E ATİNCA GM Mİ OLDUUNU SANİOSUN SEN ?? BELLİKİ PEK L2 OYNAMAMİSSİN BAKSANA DAHA ADENDE EJDER YAPİLDİĞİNİ BİLE BİLMİOSUN YAZİK ACİORUM SANA....

Nese " GM OKYANUS " eziini tanıttıktan sonra gelelim server a bazı arkadaşların söylediği gibi hala 20-30 online war :) ama server a lafım yok gzl olmuş bencede.

gm ramazan da ii bi gm jailden cikartti beni cunku oda farkinda cok aptalca bi konudan jail e girdigimi ama dragonumu geri vermedi :))

neyse dragonu çalcak kadar ezik bi gm taniyorum ben oda " GM OKYANUS " .... xD xD xD

bu gmlik ile değil uyun bilme ile alakali ve emin ol bunu senden çok daha iyi biliyorum. senin jailde olma sebebin pet ile bug yapip kapali kapilardan içeriye girmete çalışmandı... seni jaile attim ve bundan dolayi kötü işi bilimeyen bir gmyim. ramazan çıkardı iyi gm. bana ilk okul yıllarımdaki iyi hoca kötü hoca kıyaslamasını hatırlattın birden. neyse konu bundan ibaret....

bu arada kenchan sende boş konuşmak yerine şu salakça iddaan ile ilgili ss koy bende merak ettim. çünkü sözüne ettiğin olay hiç bir zaman gerçekleşmedi...

bu arada websitesinde ONLINE kısmından istediğiniz zaman online sayısını görebilirsiniz... 20 30 yakalayıp ss koyarsaniz daha iyi olur alin işte serverda 30 kişi var diye her seferinde boş konuşmak yerine ;)

hahahahahha
    bu gmlik ile değil uyun bilme
    uyun nedir ya kro oyun* kro oldugunu her yerde belli etme lutfen (:

• Bu arada web sitesinde top 20 onLine gördüm sadece onlinelarr nerde??
  • buLdum tamam sorun yok (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

quote:

quote:

hahahahahha
    bu gmlik ile değil uyun bilme
    uyun nedir ya kro oyun* kro oldugunu her yerde belli etme lutfen (:

kimlerle uğraşıyoruz :)

• quote:

quote:

velet sor bakim ramazanmdır nedir ona sen jaile farm da adam pk lio die birini attinmi die ondan sora kim salak anlarsin abisi hea senin kafan güzel zaten bişe demioz konussen :d daha 2 sayfa once serverda 250 400 player sureli var yakında 4 katına cıkcak yazdin velet 4 KATINA HAHAHAHAHAHAHAHA jawa da su 400 player dedgn gibi olunca bi ss sen koyda biz görek :D hadi sağ elle devam sen

• quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

quote:

quote:

velet sor bakim ramazanmdır nedir ona sen jaile farm da adam pk lio die birini attinmi die ondan sora kim salak anlarsin abisi hea senin kafan güzel zaten bişe demioz konussen :d daha 2 sayfa once serverda 250 400 player sureli var yakında 4 katına cıkcak yazdin velet 4 KATINA HAHAHAHAHAHAHAHA jawa da su 400 player dedgn gibi olunca bi ss sen koyda biz görek :D hadi sağ elle devam sen

Çıkar yada çıkmaz uğraşçak kötülücek laf atcak ne var ?.herkez kendi işine baksın

• Kendi işine bakcak işte sallamıcak yok 400 playermiz var yok bilmemne.siz koyun gibi durabilirsiniz bana gelmez yalan dolan.
  • max tan niye aLıyorsun yapar yapmaz SANANE kardeşim .Başkasının derdi senimi gerdi?
  • Oyunda kimi arkadaşlar kendine ezilmeyi yediremedigi için hem gmlere hem playerlerlere b*k atmaktan baska bişey yazmıyor arkadaslar maçanız yemiyorsa dönersinz bi tarafınızı kıstırrsınz kuyrugunuzu alırsınz yol ya da ögrenirsinz oynamayı adam gibi kapışırsınız sölediklerimde gmler ya da onu bunu savundugumdan değildir herkes işine baksın oynayan oynasın oynamayan işine baksın ''Lithium''
  • MR sen konuyu nerden nereye cekion ? biz pvp yapioz seni indiririzmi dedik ? gm in yaptii malliktan bahsettik :D ayrica okyanus 1.si yazmayi ögren, 2.si gm im yazicaktin gm yim deil.ingilizce kelimenin kisaltmasi turkce okunmaz yani anlamazsin sen simdi şöyle anlatayim " gamemaster im" demen lazimken " gamemaster yim" demissin :D nese sorunda orda ejder ucan bisey kapali kapiyla ne alakasi war ucarken geziorum heryeri ben ne alakaysa artik.madem öyle bişey war kapatacaktin ejder yapilmasini.her serverda olan bisey bu 8-9 senedir kimse jail e atmadi ejderle geziorum die bi senmi prof gm oldun ? xD way kocum benim be xD oyunu benden ii bildiin burdan belli oluosa aman ben bilmiim kalsin diorum xD bilmemis halimle seni bu halde goruosam demekki bilio halimle süründürücem xD nese boş bi gm olduun icin uzatmiorum serverinda dewam et milleti jaillere atmaya ve arkadaşlarini kayirmaya ;))
  • ben ortaya konustum kendi üstüne alınma okuyan anlar
  • quote:

MR sen konuyu nerden nereye cekion ? biz pvp yapioz seni indiririzmi dedik ? gm in yaptii malliktan bahsettik :D ayrica okyanus 1.si yazmayi ögren, 2.si gm im yazicaktin gm yim deil.ingilizce kelimenin kisaltmasi turkce okunmaz yani anlamazsin sen simdi şöyle anlatayim " gamemaster im" demen lazimken " gamemaster yim" demissin :D nese sorunda orda ejder ucan bisey kapali kapiyla ne alakasi war ucarken geziorum heryeri ben ne alakaysa artik.madem öyle bişey war kapatacaktin ejder yapilmasini.her serverda olan bisey bu 8-9 senedir kimse jail e atmadi **** geziorum die bi senmi prof gm oldun ? xD way kocum benim be xD oyunu benden ii bildiin burdan belli oluosa aman ben bilmiim kalsin diorum xD bilmemis halimle seni bu halde goruosam demekki bilio halimle süründürücem xD nese boş bi gm olduun icin uzatmiorum serverinda dewam et milleti jaillere atmaya ve arkadaşlarini kayirmaya ;))

şu salakça öyle yazılmaz böyle yazılır muhabbeti hala devam mı ediyor...
    beni düzelteceğine sen kendi ne olduğu belirsiz türkçeni düzelt önce! türkçede "w" harfi yok. çekion değil çekiyorsun. yaptii değil yaptığı. bisey değil bir şey. war değil var. geziorum die değil geziyorum diye. ii değil iyi. oluosa değil oluyorsa...
    ama başlangıç olarak sana 1 2 ders vereyim burada benim söylediklerimin yanlış olduğunu söyleyen çok bilmiş:

1. beni düzeltmek için yazdığın "gamemaster yim demişsin" örneğinden yazmayı ne kadar iyi bildiğin belli oluyor. ekler kelimelerin açılımına göre değil kısalmanın sonundaki harfe göre gelir
    2."gm yim değil gm im" demişsin. peki o zaman şunu açıkla: IMF'ye, IMF'a, IMF'e hangi şekilde olması lazım? 2tanesi doğru 1tanesi yanlış bir yazılım burada; ama senin mantığına göre yanlış olan doğru oluyor yani IMF'a (international monetary fund'a) olması lazım; ama maalesef türkçede de, ingilizcede de böyle olmuyor çok bilmiş. yani gm yim( türkçe okuyarak), gm im (ingilizce okuyarak) her ikisi de doğru

jaile atılma sebebini söyledim zaten...

ve de arkadaş kayırma ile ilgili kimseyi kayırmadık kayırmayız da. varsa bir bildiğin, varsa kanıt koy foruma utandır bizi; ama burada yalan dolan şeyler konuşarak insanların kafasını karıştırma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O k y a n u S -- 30 Ocak 2010; 2:43:19 >

• İşe bak ya şimdide türkçe klavuzluğu yapmaya başladık bakalım daha neler göreceğiz =))

İşiniz gücünüz yokmu sizin anca gelir burda post kasarsınız :)))

kardeşim serverimizi açmışız player sayımız kaç olduğunu web sitemize koymuşuz senin gibi 3 kuruş etmez insanlar 20-30 online var demesin diye

sen 200 onlinemiz varken 20-30 online var diyebiliyorsun ya onda sorun yok değilmi =)))9

1000+ online var şimdide bunu eleştirin sayfalarca

Sizin gibi insanlar sosyal hayattan soyutlanmış bir işe yaramaz, bir hayır beklenmez, sözlerine itimat edilmez, dışarda misket oynayarak zaman geçiren, kimseye bi hayrı olmaz bir boka yaramaz insanlardır.

Ancak şunu çok iyi yapıyorsunuz:Yapılan bir işi karalamak =)))) oyuna dün başlamış (1-2 senede dün başlamış demek benim için) gelipte burda bize oyunu anlatmaya çalışıyorlar.Burda sana iki şey söylesek bune lan dersin ağzın açak bakarsın "embesil"! Sen bizle neyin yarışına giriyorsun! Biz senin gibi klasik oyuncu mantığıyla düşünemeyiz anlama özürlüsün sanırım anlatmaya çalışmış okyanus ama anlamamışsın bir embesile anlatma şekliyle anlatılması gerek yoksa anlayamazsın.

Sen orda gezmek için o whyren e binmiş olabilirsin biz bunu böyle düşünmeyiz ki sende sadece salak salak gezmek için binmedin o whyrene ne boklar yapmaya çalıştığını biliyorum merak etme bunu sana açıklamak zorunda da değilim olmaması gereken birşeyi yaptığın için seni jaile aldım sebebide ben whyreni kapatırken sen orda çocuk gibi ayağımın altında dolaşmayasın!!!

Bu arada 7 yerde harf hatası yaptım bakalım kim bulacak!!!Sizede bu tür şeyler yakışır zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

Oyunda kimi arkadaşlar kendine ezilmeyi yediremedigi için hem gmlere hem playerlerlere b*k atmaktan baska bişey yazmıyor arkadaslar maçanız yemiyorsa dönersinz bi tarafınızı kıstırrsınz kuyrugunuzu alırsınz yol ya da ögrenirsinz oynamayı adam gibi kapışırsınız sölediklerimde gmler ya da onu bunu savundugumdan değildir herkes işine baksın oynayan oynasın oynamayan işine baksın ''Lithium''

ne yapılan siegede ne pvplerde ne epic rblerde varlık gösteremeden ezilen butun ally ve clanlar (turkler ve yabancılar dahil) ya bize bok atmaya başladılar (gmden item alıyorlar veya gmler) yada gmler hakkında konusmaya başladılar bizde gulup geçtip gulunc olan su ki yabancı playerlar benim okyanus oldugumu iddia ediyorlar bundan dolayı sizin burda yazdıklarınıza hic sasırmıyorum
    nie appeali koruyon sen derseniz dedigim gibi ne item dagıtma ne yardım etme nede baska serverlardaki gibi arkadan iş çevirme var sizde bunu cok iyi biliyorsunuz ama yediremediginizden yazıyorsunuz neyse ben bi 15 gun tatile cıkacagımdan olayları takip edemicem geldigimde bakalım nolacak size kolay gelsin

• Öncelikle tebrik etmek istiyorum servera yeni başladım 3 gündür araştırıyorum açıkçası eleştiricek bişey arıyorum ve bulamadım gerçekten herşeyi düşünmüşler.

şuana kadar bir hata görmedim eğer gerçekten item yardımı yada buna benzer şeyler yoksa yolunuz açık gibi görünüyor.Bir türk Serverına yabancıların bu kadar ilgisinin olması gerçekten güzel ve şaşırtıcı umarım altında başka birşey yoktur.Şuana kadar kimsede abartı bişey görmedim adil bir oyun gibi gözüküyor bu gün siege var siegede bir iddam yok izlemek için giricem.Eleştirmeyi severim ancak şuan eleştiricek bişey bulamadım bulur bulmaz yazıcam

Teşekkürler herşey için güzel bir ortam hazırlanmış.Dilerim sizleri eleştiricek birşey bulamam ve yıllar sonra özlem duyduğumuz türk serverini bulmuş oluruz.

xSchumacheRx cümlelerin bazen çok katılaşmış ama bu reaksiyon normal gibi gözüküyor yazılanlara bakılınca C4 officall çalışmalarına başlanmış denmişsin eğer böyle bir şey doğruysa imkansızı başarabilirsiniz.Umarım kısa sürede açılır haber bekliyoruz.

• Abi bune saçmalıktır herkes birbirine sallıor biz hiçbiyerdemi birlik beraberlik icerisinde olamicaz ... Yok item yardımı oluo yok 4.günde bossmu kesilir yok gm ayar çekio tanıdıklarına arkadaşım begenmiorsan oynama seni kimse zorlamıor oynayanlara ve oynayacaklarada karışma bu kadar basit... Madem cok biliodunuz baslasaydınız ilk gun gidip siz kesseydiniz bossları yapsaydınız iteminizi ..ama sizin işiniz sadece milleti kıskanıp iftira atmak...ben daha hll olsun iyi iş yapmışsınız diyen birini görmedim ... Ortada bir emek war madem cok biliosun ac o zmn kendi serverini bak bakalım kac kisi gelior ... Gelelim server'a servera daha baslayamadım yarın başlicam başlamadan once bi foruma girip bakiyim belki birşeyler ogrenirim fln dedim ama iftira,çekiştirmeden baska bise goremedim... oyun içide böyleyse pek zevkli durmuor.. ama yarın başlıorum :)
    Herkese kolay gelsin ^^ :)
  • Gm lere sesleniyom lütfen siegeler 21:00 de başlasın yoksa büyük ihtimal bırakıcam serverı , işim gereği 21:30 da evde oluyom siege 20:00 de başladımı son 20dk sına anca yetişiyom lütfen dikkate alın By BuGsTeR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

Abi bune saçmalıktır herkes birbirine sallıor biz hiçbiyerdemi birlik beraberlik icerisinde olamicaz ... Yok item yardımı oluo yok 4.günde bossmu kesilir yok gm ayar çekio tanıdıklarına arkadaşım begenmiorsan oynama seni kimse zorlamıor oynayanlara ve oynayacaklarada karışma bu kadar basit... Madem cok biliodunuz baslasaydınız ilk gun gidip siz kesseydiniz bossları yapsaydınız iteminizi ..ama sizin işiniz sadece milleti kıskanıp iftira atmak...ben daha hll olsun iyi iş yapmışsınız diyen birini görmedim ... Ortada bir emek war madem cok biliosun ac o zmn kendi serverini bak bakalım kac kisi gelior ... Gelelim server'a servera daha baslayamadım yarın başlicam başlamadan once bi foruma girip bakiyim belki birşeyler ogrenirim fln dedim ama iftira,çekiştirmeden baska bise goremedim... oyun içide böyleyse pek zevkli durmuor.. ama yarın başlıorum :)
    Herkese kolay gelsin ^^ :)

Suç onlarda da değilki.Suçlu arıcaksak şimdiye kadar insanları bu şekilde önyargıya itenlerden aramalı.Şimdiye kadar Kim Bizim yaptığımızı yaptı yada yapmaya çalıştı.Bence biraz bunu düşünmeli.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.