Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BigBad

Gm lere sesleniyom lütfen siegeler 21:00 de başlasın yoksa büyük ihtimal bırakıcam serverı , işim gereği 21:30 da evde oluyom siege 20:00 de başladımı son 20dk sına anca yetişiyom lütfen dikkate alın By BuGsTeR...

Bundan sonra siegeleri zaten 21:00 de yapmayı düşünüyoruz.Senin içinde iyi olur sanırım
  • ok thank you very much..
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

Abi bune saçmalıktır herkes birbirine sallıor biz hiçbiyerdemi birlik beraberlik icerisinde olamicaz ... Yok item yardımı oluo yok 4.günde bossmu kesilir yok gm ayar çekio tanıdıklarına arkadaşım begenmiorsan oynama seni kimse zorlamıor oynayanlara ve oynayacaklarada karışma bu kadar basit... Madem cok biliodunuz baslasaydınız ilk gun gidip siz kesseydiniz bossları yapsaydınız iteminizi ..ama sizin işiniz sadece milleti kıskanıp iftira atmak...ben daha hll olsun iyi iş yapmışsınız diyen birini görmedim ... Ortada bir emek war madem cok biliosun ac o zmn kendi serverini bak bakalım kac kisi gelior ... Gelelim server'a servera daha baslayamadım yarın başlicam başlamadan once bi foruma girip bakiyim belki birşeyler ogrenirim fln dedim ama iftira,çekiştirmeden baska bise goremedim... oyun içide böyleyse pek zevkli durmuor.. ama yarın başlıorum :)
    Herkese kolay gelsin ^^ :)

Suç onlarda da değilki.Suçlu arıcaksak şimdiye kadar insanları bu şekilde önyargıya itenlerden aramalı.Şimdiye kadar Kim Bizim yaptığımızı yaptı yada yapmaya çalıştı.Bence biraz bunu düşünmeli.

Boşver dostum takma kafana.Dün siegeyi kaybettik ama harikaydı.İlk defa serverda siege ye bu kadar katılım gördüm sadece bizde online 40 küsürdü.Güzel bi siege oldu ve hakeden kazandı düşüncesindeyim.Herkese teşekkürler.

• geçen gün genc bir arkadas bana dediki abi sen neden türk serverlarında oynamıyorsun, işte bu yüzden,adam server açmış bişeyler yapmaya çalışıyor zaten türkiyede server acmak biraz zor oluyorki ramazan iyi bilir, Bizim millette ne saygı var ne sevgi inanırmısınız bir türk serverinda 30 kişi girandayken bagirdim ya allah rizasi için bi nobless atin geçler diye ama kimse atmadi elin yabancıları servera ilk girdiginde trade atip para veriyorlar,yapmayin arkadaslar konuyu baştan sona okudum abartacak birsey yok ve ayrıca şunu gördüm ki bizim millet tayfasini kurmus diger insanlari dislamislar gbi oynuyorlar ki bunun magdurlarindan biriside benim, tek clanim yok hangi servera gitsem tek basima birseyler yapmaya calisiyorum ama milleti zıvanadan cikartiyorlar

onu gectim GM in seni Gmroom'a atmasi diger oyuncularin haklarini korumak için önlem alınma amacı ile yapılmış bir şey adam basbas bagirmis donate yok diye bence adamin hakkini vermek lazim sonucta sizden bir geliri yok sizler için çalışıyorlar...

Lütfen saygılı olalım birbirimizi az da olsa sevelim Benim istegim budur Türk kardeslerimden cok sey istediysem ve şu mesajımda bir kusur işlediysem affedin...

Saygılarımla iyi eglenceler dilerim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 1 Şubat 2010; 20:38:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minastrith_58

geçen gün genc bir arkadas bana dediki abi sen neden türk serverlarında oynamıyorsun işte bu yüzden,adam server açmış bişeyler yapmaya çalışıyor zaten türkiyede server acmak biraz zor oluyorki ramazan iyi bilir, Bizim millette ne saygı var ne sevgi inanırmısınız bir türk serverinda 30 kişi girandayken bagirdim ya allah rizasi için bi nobless atin geçler diye ama kimse atmadi elin yabancıları servera ilk girdiginde trade atip para veryor yapmayin arkadaslar konuyu batan sona okudum abartacak birsey yok ve ayrıca şunu gördüm ki bizim millet teyfasini kurmus diger insanlari dislamislar gbi oynuyorlar ki bunun magdurlarindan biriside benim tek clanim yok hangi servera gitsem tek basima birseyler yapmaya calisiyorum ama milleti zıvanadan cikartiyorlar

onu gectim GM in seni Gmroom'a atmasi diger oyuncularin haklarini korumak için önlem alınma amacı ile yapılmış bir şey adam basbas bagirmis donate yok diye bence adamin hakkini vermek lazim sonucta sizden bir geliri yok sizler için çalışıyorlar...

Lütfen saygılı olalım birbirimizi az da olsa sevelim Benim istegim budur Türk kardeslerimden cok sey istediysem ve şu mesajımda bir kusur işlediysem affedin...

cok acık ve net olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: minastrith_58

geçen gün genc bir arkadas bana dediki abi sen neden türk serverlarında oynamıyorsun, işte bu yüzden,adam server açmış bişeyler yapmaya çalışıyor zaten türkiyede server acmak biraz zor oluyorki ramazan iyi bilir, Bizim millette ne saygı var ne sevgi inanırmısınız bir türk serverinda 30 kişi girandayken bagirdim ya allah rizasi için bi nobless atin geçler diye ama kimse atmadi elin yabancıları servera ilk girdiginde trade atip para veriyorlar,yapmayin arkadaslar konuyu baştan sona okudum abartacak birsey yok ve ayrıca şunu gördüm ki bizim millet tayfasini kurmus diger insanlari dislamislar gbi oynuyorlar ki bunun magdurlarindan biriside benim, tek clanim yok hangi servera gitsem tek basima birseyler yapmaya calisiyorum ama milleti zıvanadan cikartiyorlar

Ahh ahh bide anlatabilsek.Ben hayatımda l2 nin tadını bu kadar rahat cıkarabildigim bir baska srverda oynamadım.En saglam serverlarda bile içimde hep kesin cevresini besliyor vardı.Bu tabuyu yıktılar saolsunlar.Oyuna basladıysan eger elimden geldigince yardımcı olurum serverda.Yerli yabancı ayırt etmeksizin her yeni baslayana bizim clan liderleri inanılmaz yardımcı oluyor.Ozellikle servera baktıgınızda bu konuda en cok duyarlılıgı Predatorx ve Edward tan göruyorum.2 sinede cok tesekkür etmek istiyorum .Bence oyuna girdiginde ben olmasamda bunlardan birine pm atarsan ki 2 si düşmandır oyun içinde mutlaka yardımcı olacaklardır.İyi oyunlar.

• Ahh ahh bide anlatabilsek.Ben hayatımda l2 nin tadını bu kadar rahat cıkarabildigim bir baska srverda oynamadım.En saglam serverlarda bile içimde hep kesin cevresini besliyor vardı.Bu tabuyu yıktılar saolsunlar.Oyuna basladıysan eger elimden geldigince yardımcı olurum serverda.Yerli yabancı ayırt etmeksizin her yeni baslayana bizim clan liderleri inanılmaz yardımcı oluyor.Ozellikle servera baktıgınızda bu konuda en cok duyarlılıgı Predatorx ve Edward tan göruyorum.2 sinede cok tesekkür etmek istiyorum .Bence oyuna girdiginde ben olmasamda bunlardan birine pm atarsan ki 2 si düşmandır oyun içinde mutlaka yardımcı olacaklardır.İyi oyunlar.

size recep ivedigin bir sahnesindeki konusmasi ile cevap vereyim

Sana severek eşlik ederim gardaş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 2 Şubat 2010; 11:28:37 >

• Senin nick ne bu arada oyunda?
  • MinasTrith :) dwarf famale hatta bugun oyundaydim :) item kasayim derken adamlar beni yeterince kastirdi :)) GC deki asfalt bilir defalarca onu öptügümü ha bide buffci bilir kac kere giranda bulustugumuzu :))))

Artık cow bile almiyordum biliyordum GC de bana süpriz olacagini :) bosa ölünce gitmesin yormayalim die almadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minastrith_58 -- 2 Şubat 2010; 19:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsinooxx

Evet arkadaşlar appeal serverinin boş ve ezik GM i " OKYANUS " la tanıştırayım sizi :D anlaticagim olayi iyi dinleyin bence :)) bütün l2 oyunculari hatta c6 oynayan herkez aden clan hall in dış kapısında dragon u whyren yapmayi biliyodur eminim. bende adenden clan hall aldim ve dragonumu ucan ejdere cevirdim veee GAME MASTER DİEMİORUM , GAMENOOB u OKYANUS charimi jaile atip dragonumu çaldı cantamdan. neymiş bug kullaniomusum xD ULAN OKYANUS EZİİ KENDİNİ GM SANAN BOŞ İNSAN MADEM KALESİ OLMAYAN **** GEZEMİCEKSE NİE ACİK ADENDE EJDER YAPMAK ? MADEM BUNUN OLMASİNİ İSTEMİOSUNUZ NİE KAPATMİOSUNUZ ARKADAŞIM ? PLAYERLARİ JAİL E ATİNCA GM Mİ OLDUUNU SANİOSUN SEN ?? BELLİKİ PEK L2 OYNAMAMİSSİN BAKSANA DAHA ADENDE EJDER YAPİLDİĞİNİ BİLE BİLMİOSUN YAZİK ACİORUM SANA....

Nese " GM OKYANUS " eziini tanıttıktan sonra gelelim server a bazı arkadaşların söylediği gibi hala 20-30 online war :) ama server a lafım yok gzl olmuş bencede.

gm ramazan da ii bi gm jailden cikartti beni cunku oda farkinda cok aptalca bi konudan jail e girdigimi ama dragonumu geri vermedi :))

neyse dragonu çalcak kadar ezik bi gm taniyorum ben oda " GM OKYANUS " .... xD xD xD

Peki ona buna çamu atıyonda... senin bug yapmadıqın ne mALum ??
    doqru söLediqin ne maLum?

• quote:

Orijinalden alıntı: O k y a n u S

"bu gmlik ile değil uyun bilme ile alakali ve emin ol bunu senden çok daha iyi biliyorum. senin jailde olma sebebin pet ile bug yapip kapali kapilardan içeriye girmete çalışmandı... seni jaile attim ve bundan dolayi kötü işi bilimeyen bir gmyim. ramazan çıkardı iyi gm. bana ilk okul yıllarımdaki iyi hoca kötü hoca kıyaslamasını hatırlattın birden. neyse konu bundan ibaret....

bu arada kenchan sende boş konuşmak yerine şu salakça iddaan ile ilgili ss koy bende merak ettim. çünkü sözüne ettiğin olay hiç bir zaman gerçekleşmedi...

bu arada websitesinde ONLINE kısmından istediğiniz zaman online sayısını görebilirsiniz... 20 30 yakalayıp ss koyarsaniz daha iyi olur alin işte serverda 30 kişi var diye her seferinde boş konuşmak yerine ;) "

1. Bölümde server online ve kasma odaları bomboş. girandaki toplam kişi sayısındanda serverda kaç kişi olduğunu anlayabilirsiniz. sitedeki 76 online sayısı eger gerçek olsaydı giranın kalabalık olması lazımdı. Giranda sayarsanız toplam 21 kisi war kasma odaları boş gerisi nerde bilemiyorum...belliki forumun kodlarını yazan birazcık sayıda ekleme yapmış ;)) yani serverda 0 player warken 50 + yazarsaniz serverda hic player yokken 50 gostericek ve daha sonrada her giren oyuncuyu 50 nin üstüne ekleyip göstericek dimi gm bey ii bilirsiniz bu işleri siz ;) 2 gün önce gece serverda yine 20-30 kişi war ve server online sayısı 170 gösteriodu mesela. yine düşürmüşsünüz 0 online sayısını ama yinede göze batıo ;))

Sıra geldi 2. bölüme...
    bakın 76 online fotosunu çektikten tam 5 dakika sonra server OFFLİNE ken çektiim online sayısına dikkat edin "40" ;)))

""" Şimdi APPEAL GMLERİ """
    1. serverda nerde 300-400 playeriniz ??? ;)))

2. server in 0 online player sayisini 40 dan başlattıysaniz demekki serverda 76 kişi warken " 76 - 40 = 36 online sayısı " KENCHAN VE MERT1905x arkadaşımızında dediği ve haklı olduğu gibi 20-30-40 arasi gidip geliosunuz online sayısı olarak ;)))

3.ben 21 player giranda saydım " 36 - 21 = 15 " o 15 charida siz bi köşeye masuzmu açtınız onu bilemiyorum artık o 15 char kayıp xD xD

Neyse ss istemiştin okyanus al sana ss. bence bu konu burda sona ermiştir artık ;))) Hııı bide şu sitenizdeki 0 player sayısını gösteren kodda koyduğunuz sayıyı silerseniz herkeze dürüst davranıp serverınızda kaç player war göstermiş olursunuz...belki benden daha çok bilgilisinizdir ama programcılık 3.sınıftayım azçok kodları biliyorum ve sitenizde online sayısını yüksek göstermek için 40+ online player sayısı yapmışınız yada daha bi farklı okadarını tam bilmiorum... SAYGILAR...

• Server 3 buçuktan beri kapalı ve saat 6 hala açılmadı. Server ilk offline iken online player bölümü 40 gösteriodu, 1 saat felan geçtikten sonra yeni fotoya bakın tamamen göçtü xD artık online sayısınıda göremioruz ne yazıkki :D:D

nese server gelince tekrardan online sayısı muhabbetinde gmler ısrar ederse yeni fotolar da çekebilirim :))) şimdilik herkeze ii günler
  • servera pazartesi günü itibariyle başlamış bulunuyorum nick HeroFearless pazartesi ower,necro,bp,sps kastım 1 günde 4 char hepsini tek kastım ama bp de biras yardım aldım haliyle wind strike da bi yere kadar dün noblese e başlamıştım lunargent görevine geldim 5 gb kastım ama server bakım için kapandı :S yani ex rateleri çok güzel olmuş özellikle bos kesince çok rahat lwl kasılıyor ama coin biras ugraştırcak sanırım server şuan offline sanırım :S herkese iyi oyunlar dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 3 Şubat 2010; 9:37:39 >
  • İşi gücü bıraktık çoluk çocukla uğraşıyoruz okyanus sana neyin ss sini koy dedi git birdaha oku seningibiler bir kez okumada anlamaz git 10 defa oku.

ağlanacak halinize gülüyorum yazık ya valla acıyorum halinize her türlü boku attınız tutturamadınız şimdide burdanmı şansınızı deniyosunuz :)

bide gelmiş ss koymuş 76 ile ilgili verdiğin resim 02.02.2010 saat 3 sularında felan çekilmiş diğer resim ise 03.02.2010 yani bu sabah erken saatlerde çekilmiş 76 olanda tek bir hata yok ordaki yazılanlar harfi harfine doğrudur kendimi kandıracak halim yok.

bu sabah çektiğin resimler yani serverda çalışma yaparken yaptığımız resimler işte seninde oyun bilgin bukadar senin gibi embesiller oyuna giremez tabi GM Only modunda şuan server sadece biz varız ve oyundayız.40 kişi yine azken foto çekmişsin bangır bangır duyuyoruz sizin gibiler biraz daha ezilsin diye TvT event ve offlineyken satış modunda charlar oyunda kalsın diye bunun kontrollerini denemelerini yapıyoruz daha sonra bir sıkıntı olmasın diye...

zorunuza gitmesin bu yazdıklarım sizin gibilerin üstüne basıp sıçrıyoruz ve bir merdiven daha çıkıyoruz.Bizi başkalarına bnzetme bizim sözümüzde özümüzde birdir!!!...

Serverda 300-400 değil 1000+ var. Anlıyamadığım senin zoruna giden şey ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 3 Şubat 2010; 9:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

servera dün itibariyle başlamış bulunuyorum HeroFearless ama şuan offline sanırım :S herkese iyi oyunlar dilerim :)

gerekli açıklamalar hem donanımhaberde yeni başlık altında hemde resmi forum sitemizden yapılmıştır...
  • oyunda bug oldugunu duydum 1 hafta önce fln coliseumda d grede ss alip satarken kar fln ediyomuşun bayada kullanan olmuş sanırım bu konuda bişiler yapıldımı mrk ettim geçen cafeye gittigimde shop kaldırıldı dediler fln ama keşke daha önce fark edebilseydiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSchumacheRx

İşi gücü bıraktık çoluk çocukla uğraşıyoruz okyanus sana neyin ss sini koy dedi git birdaha oku seningibiler bir kez okumada anlamaz git 10 defa oku.

ağlanacak halinize gülüyorum yazık ya valla acıyorum halinize her türlü boku attınız tutturamadınız şimdide burdanmı şansınızı deniyosunuz :)

bide gelmiş ss koymuş 76 ile ilgili verdiğin resim 02.02.2010 saat 3 sularında felan çekilmiş diğer resim ise 03.02.2010 yani bu sabah erken saatlerde çekilmiş 76 olanda tek bir hata yok ordaki yazılanlar harfi harfine doğrudur kendimi kandıracak halim yok.

bu sabah çektiğin resimler yani serverda çalışma yaparken yaptığımız resimler işte seninde oyun bilgin bukadar senin gibi embesiller oyuna giremez tabi GM Only modunda şuan server sadece biz varız ve oyundayız.40 kişi yine azken foto çekmişsin bangır bangır duyuyoruz sizin gibiler biraz daha ezilsin diye TvT event ve offlineyken satış modunda charlar oyunda kalsın diye bunun kontrollerini denemelerini yapıyoruz daha sonra bir sıkıntı olmasın diye...

zorunuza gitmesin bu yazdıklarım sizin gibilerin üstüne basıp sıçrıyoruz ve bir merdiven daha çıkıyoruz.Bizi başkalarına bnzetme bizim sözümüzde özümüzde birdir!!!...

Serverda 300-400 değil 1000+ var. Anlıyamadığım senin zoruna giden şey ne?

senin kafanmı güzel ??? fotoda bile belli oluo forumdaki online sayısı bölümünde oynama yaptığınız... söyle bakalım fotoda 76 player nerde ??? kasma odalarıda boş ?? 21 kişi orda buna lafım yok geri kalan kocaaaa 55 kişi serverda jail de felanmı saklanıo :PPP güldürdün beni...

NEEE 1000+ MI ??? wala o 1000kişinin 21 i fotoda warda gerisi nerde bilmiom npcleri sayıyosun galiba player die xD

ayrıca down olduunda40 gösterio ?? waybee 40 kişi oyundaydı yani downken ha ? hadi 4-5 gm sizsiniz, geriside kankilerinizmi ;))) artık tvt ayarımı yapıonuz yoksa 40 kişi başka bişemi yapionuz bilemiorum...;))

Al işte adama bak konuşmalarına bak embesil felan ahahah littlegirl seni :P

• Server acıldı arkadaslar girebilirsiniz...
  • Duyuru Gm den önce yapılırmı yahu .:) Evet acıldı arkadaslar Herkesi bekleriz.Sinocum sende maşallah hepimizden iyi takip ediyormussun serveri .Butun farmları tek tek dolastıgına gore emegine saglık diyorum:) Senide beklerim mutlaka sen girmezsen kim eleştirecek bizi
  • Server açılmıştır arkadaşlar. oyuna girebilirsiniz.
    Anlayış ve sabrınız için teşekkürler.

iyi oyunlar iyi paylaşımlar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.