Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok ucuz artık bu cümleler ne kadar basit insanlar olduğunuzu gösteriyor daha öncede denediniz ama kimse artık sizin gibi basit insanların bu tür ucuz cümlelerine itimat etmiyor.

Ayrıca yeni web sitemizi şuan test ediyoruz düzenliyoruz bitti sayılır.Farming zonelerde yaptığımız yeni düzenlemeyle artık herkes tek başına kendisi istediği class la gidip armor yada weapon için mat kasabilir. Oren ve giran Castle Siegeleri aktif durumda.Bossların alive zamanlarını hesaplayacağınız bir sayfa hazırlıyoruz buda yeni tasarımımızla beraber aktif olucak.

Siz basit insanlar burda sadece ucuz cümleler kurarken bizler nasıl daha iyi hizmet veririzin hesabını yapıyoruz.Çünkü biz bu serverı bir şey karşılığında yada bir kaç lira kazanma beklentisiyle açmadık. Sizlerin neden böyle cümleler kurduğunuzu tahmin ediyoruz merak etmeyin herzaman olmuştur herzamanda olacaktır.Sizin bu tür cümleleriniz bizleri daha çok ateşliyor siz taşladıkça biz meyve vermeye devam edeceğiz. Ayrıca her geçen gün yabancı ağırlıklı ve yerli playerların katılması bizleri onure etmeye devam ediyor tek beklentimizde bu zaten her geçen gün birazdaha iyiye ve daha çok onlineye ulaşıyoruz.

Biz burda kimseye rakip olma yada taraf olma derdinde değiliz.Eksik gördüğünüz şeyler olabilir bunları paylaşmanız bizimde yararımıza ama bu tür ucuz şeyler peşinde koşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: xSchumacheRx

çok ucuz artık bu cümleler ne kadar basit insanlar olduğunuzu gösteriyor daha öncede denediniz ama kimse artık sizin gibi basit insanların bu tür ucuz cümlelerine itimat etmiyor.

Ayrıca yeni web sitemizi şuan test ediyoruz düzenliyoruz bitti sayılır.Farming zonelerde yaptığımız yeni düzenlemeyle artık herkes tek başına kendisi istediği class la gidip armor yada weapon için mat kasabilir. Oren ve giran Castle Siegeleri aktif durumda.Bossların alive zamanlarını hesaplayacağınız bir sayfa hazırlıyoruz buda yeni tasarımımızla beraber aktif olucak.

Siz basit insanlar burda sadece ucuz cümleler kurarken bizler nasıl daha iyi hizmet veririzin hesabını yapıyoruz.Çünkü biz bu serverı bir şey karşılığında yada bir kaç lira kazanma beklentisiyle açmadık. Sizlerin neden böyle cümleler kurduğunuzu tahmin ediyoruz merak etmeyin herzaman olmuştur herzamanda olacaktır.Sizin bu tür cümleleriniz bizleri daha çok ateşliyor siz taşladıkça biz meyve vermeye devam edeceğiz. Ayrıca her geçen gün yabancı ağırlıklı ve yerli playerların katılması bizleri onure etmeye devam ediyor tek beklentimizde bu zaten her geçen gün birazdaha iyiye ve daha çok onlineye ulaşıyoruz.

Biz burda kimseye rakip olma yada taraf olma derdinde değiliz.Eksik gördüğünüz şeyler olabilir bunları paylaşmanız bizimde yararımıza ama bu tür ucuz şeyler peşinde koşmayın.

Çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 27 Ocak 2010; 14:42:25 >

• quote:

çok ucuz artık bu cümleler ne kadar basit insanlar olduğunuzu gösteriyor daha öncede denediniz ama kimse artık sizin gibi basit insanların bu tür ucuz cümlelerine itimat etmiyor.

Bırak ortak hiç muhattap olma.Çamur siyaseti artık demode oldu. Bununda artık herkes farkında.

• Yeni web sitemiz tamamlandı

Yeni Özelliklerimiz:

Account Menager Sistemi - Pvp List - Pk List - Online List - Castle List - Hero List - Boss List (Hangi Gün Saat Kaçta Online Olacak)

Farming zonelerde artık herkes tek başına ve istediği clasla mat kasabilicek
    Giran ve Oren Siegeleri açık durumda

2-3 gün içerisinde bu özelliklerle yeni web sitemiz aktif durumda olacaktır.

Heee bu arada C4 Offical yolda ;)

Durmak yok yola devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 28 Ocak 2010; 16:46:44 >
  • bide şu tayyipin kullandığı durmak yok yola devam lafını kullamasan süper olcak ...
  • Web sitemiz aktif duruma geçmiştir top listler eklenmiştir. Class düzenlemeleri yapılmıştır.

Durmak yok yola devam ;)
  • quote:

Web sitemiz aktif duruma geçmiştir top listler eklenmiştir. Class düzenlemeleri yapılmıştır.

Durmak yok yola devam ;)

/fail ,www.l2ownage.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

quote:

Web sitemiz aktif duruma geçmiştir top listler eklenmiştir. Class düzenlemeleri yapılmıştır.

Durmak yok yola devam ;)

/fail ,www.l2ownage.com

Fonksiyonlar calisiyor gerisini salla ne oldugunu xD

• quote:

quote:

Durmak yok yola devam ;)

/fail ,www.l2ownage.com

sen bu şeylerden anlamazsın oğuz bu kimseye ait bişey değil adamlar photoshop dosyalarını paylaşmış isteyen değişiklik yapıp kullanıyor diycem anlamıycaksın o yüzden boş ver kafana takma bu web sitesi kimseye ait değil o verdiğin kişi değil bunun tasarımcısı ben direk o tasarımın çalışmasını aldım gidip bir başka siteden çekmedim senin gibi ;)

git bak o verdiğin siteye ne çalışıyo anasayfadan başka bukadar küçülme :)

Dün gece itibariyle C4 Offical çalışmalarına başladık ;)

Durmak haram bize aynen yola devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 29 Ocak 2010; 15:11:19 >

• öyle öyle server dosyaları %100 benimdir . dosyalaarı isterken abicim biz sana ddosyaların degeri neyse hatta dha fazlasını weririz demesi kolay oluordu dosyaları werdim . bi tesekkur eden bile olmadı cokta tın bunun lafını yapcak deilim . sıra bana gecti yakın zamanda gündemde olurum :)
  • quote:

öyle öyle server dosyaları %100 benimdir . dosyalaarı isterken abicim biz sana ddosyaların degeri neyse hatta dha fazlasını weririz demesi kolay oluordu dosyaları werdim . bi tesekkur eden bile olmadı cokta tın bunun lafını yapcak deilim . sıra bana gecti yakın zamanda gündemde olurum :)

senin dosyalarımı kullandık sadece gülüyorum senin o bahsettiğin dosyalar forumların hepsinde paylaşılan dosyalar :)

sadece senin dosyaların değil bir çok kişiden dosya alıp eklentilerine baktık sadece, ana dosyamız bu tür forumlarda paylaşılan dosyalar değil özel olarak satın aldık ;)

senin o bütün forumlarda paylaşılan 3 kuruş etmez dosyaların için para vericek değiliz inan güldürüyosun beni :)

biz bu serveri açtığımızdan beri nedense bir çok kişide rahatsızlık hissi uyandı sadece gülüyoruz ve geçiyoruz biz işimize bakıyoruz yaptıklarımızla bu tür şeylere cevap verirken yapacaklarımızında teminatını vermiş oluyoruz. ;)

Durmak yok yola devam =)

• oyle oyle ondan demi daha eclipse nedir bilmezsiniz evet krolar cahil oldugunuz belli bi bok bilmezsiniz .

Oquz Serveri nasıl dedicated'e taşırız ?
    Oquz Raid Boss Respawn Time Nasıl Ayarlarız ?
    Oquz ACM Deki mobların 1 ine dalinca digerleri dalmıyor nasıl ayarlarız ?
    Oquz Oquz Oquz dediginiz gunleri unutmayın hdi daha fazla bisi demiorm. icraatlerimle karsınızda olcm .
  • quote:

oyle oyle ondan demi daha eclipse nedir bilmezsiniz evet krolar cahil oldugunuz belli bi bok bilmezsiniz .

Oquz Oquz Oquz dediginiz gunleri unutmayın hdi daha fazla bisi demiorm. icraatlerimle karsınızda olcm .

Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün ne diyim ki yok böyle bişi ya sanırım birileri bunları sana zorla yazdırtıyor.

Bişey söylüyosun cevabını alınca bu sefer başka bi yerden deniyorsun. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 29 Ocak 2010; 15:48:47 >

• quote:

öyle öyle server dosyaları %100 benimdir . dosyalaarı isterken abicim biz sana ddosyaların degeri neyse hatta dha fazlasını weririz demesi kolay oluordu dosyaları werdim . bi tesekkur eden bile olmadı cokta tın bunun lafını yapcak deilim . sıra bana gecti yakın zamanda gündemde olurum :)

baştan aşağı açık dolu olan dosyalarını kullanmak delilik olurdu. buna cevap verilmiş zaten...
    internet sitelerinde dolaşan ve seninde forumlarin altında benim dosyalarım onlar benden çalmışlar demene rağmen senin de maxcheather'dan indirdiğin dosyaları kullanmadık(ki inanmayanlar oğuzun "benim" dediği dosyaları o paylaşım sitesinde görebilir; ama kullanmanız tavsiye edilmez). yukarda sana verilen cevapta olduğu gibi özel olarak satın aldığımız dosyalardır kullandıklarımız...

quote:

oyle oyle ondan demi daha eclipse nedir bilmezsiniz evet krolar cahil oldugunuz belli bi bok bilmezsiniz .

daha ne kadar küçültüceksin kendini?

bir de şu icraatlerin açık dolu olan, açıldıktan 1 2 ay sonra kapanan, el altından itemlerin verildiği, max +20 olduğu bir yerde +25 +30ların satıldığı bir serversa kusura bakma karşımızda duramazsın...
    aslında bunları söylememe gerek yok. dumanist server açmış dendiğinde herkesin nasıl bir tepki vereceğini sen de iyi biliyorsundur.

son olarak senin 180derece dönmeni biz de çok iyi biliyoruz sen de ;) kandırma kendini burada...

• siz o kadar acizsinizki adamlar sizi kesior die +25 donate teklif ediodnz werdim wermedim demedim ben kimseye :)

kendinde cok iyi biliosn kimseyi kandırmaya calismayin en son servera attck yaptıklarınızda makinenize girdim ve aynı dosyalar wardı bu kadar yalancı olmayın yasinizdan basınızdan utanın ok .
  • Arkadaşlar böyle basit sataşmalara cevap vermeyin.Kimin ne olduğunu biliyor herkes.
  • quote:

siz o kadar acizsinizki adamlar sizi kesior die +25 donate teklif ediodnz werdim wermedim demedim ben kimseye :)

kendinde cok iyi biliosn kimseyi kandırmaya calismayin en son servera attck yaptıklarınızda makinenize girdim ve aynı dosyalar wardı bu kadar yalancı olmayın yasinizdan basınızdan utanın ok .

Merak ediyorumda daha önce server açmış eline yüzüne bulaştırmış insanlar şimdi ne yüzle yeni icraatlarden bahsedebiliyorlar.

Yalan söylemek bize göre değil bunu bir çok insan gibi sende biliyorsun şimdi neden böyle yazdığını biliyoruz merak etme :) hala bu dosyaların sana ait olduğunu idda ediyosun ya diyecek cümle bulamıyorum artık.

İcraatten bahsediyosun birşeyler yapta bizde gelip tebrik edelim...Biz yaptıklarımızın yapacaklarımıza teminat olduğunu söylerken sen bu cümleyi kuramayacağının kahrını çekmeye devam ediceksin çünkü sen ve senin gibilerin yaptığı işleride gördük birde utanmadan burda gelmiş yok benim yok şunun diyorsun web sitesi nedir nasıl yapılır bilmiyosun bana şu siteden çalmışsınız diyorsun eee be basit insan o verdiğin siteye gir bir bak ne çalışıyor.Baktın olucak gibi değil bu seferde farklı farklı iddalarda bulunuyorsun.

Sen şimdiye kadar ne yapaildinki bugün bize size ben öğrettim diyebiliyorsun.Şimdiye kadar çamur atalım izi kalsın politikalarınız tutmadı şimdide yeni bir yolmu buldunuz.Siz ezik, sözlerine insanların itimatı kalmamış ,3 kuruş etmez insanlar bizi ne kadar etkiliyebilirsiniz ;)

quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Arkadaşlar böyle basit sataşmalara cevap vermeyin.Kimin ne olduğunu biliyor herkes.

Evet ortak haklısın düne kadar burda bilmeden görmeden yorum yazanların bugün kimlerin köpekleri olduğunu herkes görüyor,bizler gibi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSchumacheRx -- 29 Ocak 2010; 17:02:27 >

• yakın zamanda grsruz ok . egolarınızı tatmin edin biraz daha .
  • Evet arkadaşlar appeal serverinin boş ve ezik GM i " OKYANUS " la tanıştırayım sizi :D anlaticagim olayi iyi dinleyin bence :)) bütün l2 oyunculari hatta c6 oynayan herkez aden clan hall in dış kapısında dragon u whyren yapmayi biliyodur eminim. bende adenden clan hall aldim ve dragonumu ucan ejdere cevirdim veee GAME MASTER DİEMİORUM , GAMENOOB u OKYANUS charimi jaile atip dragonumu çaldı cantamdan. neymiş bug kullaniomusum xD ULAN OKYANUS EZİİ KENDİNİ GM SANAN BOŞ İNSAN MADEM KALESİ OLMAYAN EJDERLE GEZEMİCEKSE NİE ACİK ADENDE EJDER YAPMAK ? MADEM BUNUN OLMASİNİ İSTEMİOSUNUZ NİE KAPATMİOSUNUZ ARKADAŞIM ? PLAYERLARİ JAİL E ATİNCA GM Mİ OLDUUNU SANİOSUN SEN ?? BELLİKİ PEK L2 OYNAMAMİSSİN BAKSANA DAHA ADENDE EJDER YAPİLDİĞİNİ BİLE BİLMİOSUN YAZİK ACİORUM SANA....

Nese " GM OKYANUS " eziini tanıttıktan sonra gelelim server a bazı arkadaşların söylediği gibi hala 20-30 online war :) ama server a lafım yok gzl olmuş bencede.

gm ramazan da ii bi gm jailden cikartti beni cunku oda farkinda cok aptalca bi konudan jail e girdigimi ama dragonumu geri vermedi :))

neyse dragonu çalcak kadar ezik bi gm taniyorum ben oda " GM OKYANUS " .... xD xD xD

• yapar noob benide arkadaslarini pk liom die jaile cekti dio farm zone da adam kesme kafa güzel adam lvl areas yapmıs hepsnde guard var orda kimseyi kesemion ztn bide farm da kestirmiyor arkadaslarini artık giranda kapişiriz adamlarla.Aldi jaile dedim arkdaslarini kayiriosun sen ne bicim adminsin hangi serverda var böle bişe ss lerini aldim foruma koycam dedim geri çikardi noob 20 30 kişi oynuo zaten öldü server kendi çapında eglenio onlarlada

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.