Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gülsekmi , ağlasakmı. en iyisi brk ağlasın ben güleyim.
  • ya harbi mk harbi offfffffff yaaa phunka diom adam ustune alio yeter mk yeter saka misin sen olm katil edecen adami harbi offfffff yani offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßrkbaba -- 14 Ocak 2010; 12:43:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iluvatar01

arkadaşlar oyunu kurdum patcleri ekledim oyunu açıyor ancak creat bolümüne geldiğimde karakter seçemiyorum ve oyun hata veriyor neden olduğunu bilen var mı acaba?
    2010.1.11 14:23:06
    CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 3219 MHz with 2047MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce 9800 GT (9062)

SkeletalMesh Fighter.MFighter_m001_b: Serial size mismatch: Got 38913, Expected 38917

History: LoadObject <- (SkeletalMesh Fighter.MFighter_m001_b 12607569==12607569/23942605 12568656 38917) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageWarrior.MFighter NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- NControl::SendEventMessage <- NControl::SendEventMessage <- NCPushButton::OnLButtonDown <- NCVirtualWndMain::SetFocusingWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

BU HATAYI VERİYOR

Oktay burda.. merhaba

oyunu kaldır komple sıfırdan kur. başka bir çözüm yolu buluncaya kadar . birde karakter secme ekranında ilk olarak sağ oka tıklıyorsan bu sefer sol oka tıkla orclardan değil de dwarflardan başka . bendede benzeri bir sorun vardı baktık olmuyor sorun düzelmiyor. lineage komple kaldırdım regeditden de sildim. sonra yeniden başka bir dizine kurdum . birde bu sorunu l2appeal.com un forumuna yaz belki ordada bu sorunu yaşayanlar olursa çözüm sunabilirler. diğer bir yolda googleda lineage2 error message diye arayıp sendeki sorunun çözümünü aramak.

diğer klasik çözüm yöntemlerini yazmayacam işte sadece lineage2\system klasörünü kaldır l2appeal in system klasörünü yükleme olayı işe yaramıyor bu.

yada vaktin varsa gözüne geliyorsa sistemini yeniden kur . pc inde sorun yoksa neden yeniden kurasın vakit kaybı diyebilirsin.. oyunu komple kaldır ( regeditden lineage2 nin kalıntılarını da kaldırmanda gerekli ) interlude clientini yeniden kur en etkili yol bu bence.

baktın budamı olmadı o zaman bu serverda oynayan bir arkadaşından system klasörünü iste sana gondersin copy-paste yap oyuna gir.. :))))
    birsey olursa facedeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 14 Ocak 2010; 22:48:59 >

• Arkadaşlar lütfen geçmiş döneme ait konularla topic i meşgul etmeyelim.Sorun yaşayan arkadaşlara gerekli mudahele edemiyoruz.

Serverimizla ilgili bir duyuru yapmak isterim.Öncelikle bizi tanıyan herkes bilirki biz serveri açtığımız gibi bırakmayız.Bu hafta sonu çok radikal değişiklikler yapacağız.Bu değişiklikler sizleride memnun edecek.Bana gelen bir kaç soruya cevap vermek istiyorum.
    Soru 1 : Neden gamesites lere reklam vermiyorsunuz?
    Cevap 1:Bu zamana kadar reklam çalışması yapmadık çünkü serverda henuz bazı şeyleri yerine oturtamadık.Herşey hazır olduktan sonra gerekli yerlere yapacağımız yatırımlar karşılığında suan online sayımız olan 250-400 player tahminen 3-4 kat artacak.
    Soru 2 : Donate yok diyorsunuz ne kadar süre daha olmayacak?
    Cevap 2 :Donate yok derken geçici değil server kapanana kadar olmayacak dedik.3 5 gün sonra açma gibi bir niyetimiz yok yaniServer a 3 ay sonra başlayan player bile en az diğerleri kadar şanslı olur item yapma konusunda.Çünkü emek verdiği takdirde server in en iyi charınada sahip olabilir.
    Soru 3 :Aio satışı olacak mı? Donate yok aio damı yok?
    Cevap 3 : Hayır düşünmüyoruz.
    Burdan bize sonuna kadar destek olan server in iyiliğinden başka hiç bir menfaati olmayan daima yanımızda olup bize moral veren arkadaşlara ki onlar kendini iyi biliyor çok Teşekkür ediyorum.Allahın izniyle sizlerin destegiyle sözümüzü tutup uzun ömürlü bir işe imza atacagız.Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !RaMaZaN! -- 15 Ocak 2010; 14:22:06 >

• nerde 250-400 player yaw acıldıgndan berı oynuom son gunlerde 10 15 kişi oluo
  • kim demiş 250-400 playerı ?
  • gerekli yerlere yapacağımız yatırımlar karşılığında suan online sayımız olan 250-400 tahminen 3katınada cıkacakmıs
  • yazı değiştirilmiş herhalde gormediydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 15 Ocak 2010; 19:00:29 >
  • güldüm walla birde 3 katina cikacak 1200 player
  • o zmn siege zamanında seni oyuna beklerim kac kisinin olacagını gormen icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

o zmn siege zamanında seni oyuna beklerim kac kisinin olacagını gormen icin

gelrim 1200 kişi olsun o serverda kendimi camdan atarim ss ler koyarm buraya acıldgından beri oynuoz biz 20 30 kişi on oluo gerisi aksam olnca 50 60 :D siegede cagircak herkes arkadasini gel kale alcaz sora gene 20 30 kişi sen inaniosan 250-400 player online oldgunu serverda senin düşüncen

• 1- sadece bizim clan 20-25 online ztn $u an aksamlari tek ba$ımıza oynamadıgımıza gore
    2- 9v9 eventlere 4 takım girdigine gore ( yani 4 grup organize olabiliosa rahat )
    3- 4v4 eventlerede baya grup girdigine gore ; > bana göre server olmuştur özellikle mass pvplerde 3 saat sürüosa tamam
  • hepsini topla yazdıkalrni 100eder anca 400 player nerde hele 3 kati nerde o nerde sabah bi 10 da gir bakalım 20 onlinemisiniz toplam online 20 mi ilk gunden beri oynuduk bizde gördum kac player oldugunu sen kendin bile şaşirdin yukarda kim dio die ekliyim serverin iyiligi kotulugunu tartişmiyorum o server olmus olmamiş demiyorum 400 player felan yok onu anlattim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 17 Ocak 2010; 0:36:17 >
  • güldürdün gene beni aferin koç yaşim senden buyuktur emin ol.acildgindan beri oynuyorum okumayi yeni söktügün icin heralde yukarlarda yazdım okuyamamsn.kasma yerleri herzmaan boş biz kasıyoruz 4 5 kişi.250 gormedi kendini avut sen öyle.400 goruru demio adam kafan guzel mi okumanmi yok okuyup algilama sorunumu var anlamadım admin 400 player var dio gorur demio 4 DÖRT katını görecek dio oyunda takan yok zaten kmse oynamio seni takan yok takıl sen konusma daha rezil oldun iyce.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

güldürdün gene beni aferin koç yaşim senden buyuktur emin ol.acildgindan beri oynuyorum okumayi yeni söktügün icin heralde yukarlarda yazdım okuyamamsn.kasma yerleri herzmaan boş biz kasıyoruz 4 5 kişi.250 gormedi kendini avut sen öyle.400 goruru demio adam kafan guzel mi okumanmi yok okuyup algilama sorunumu var anlamadım admin 400 player var dio gorur demio 4 DÖRT katını görecek dio oyunda takan yok zaten kmse oynamio seni takan yok takıl sen konusma daha rezil oldun iyce.

%100 haklısında bosver bunlar böle 3 5 kişi salla 20 kişi olunca 200 diolar bende 2 hafta oyandım aynen 50 60 on oluo genelde

• ötede bayıl çoçuk oynayan oynuo serverı sen rahat olsana kasma kendini buraya post atmak için çırpınma işine bak takan yoktur seni takanında bizle işle yoktur
  • aynen yigit salla bunları hep böyle deilmi oyunda bişey yapamayanın çenesine vuruyo hep anca konuşsun başka bişey yapamaz , gelsinde 1 party adam çıkarsın madem biz az kişiyiz yensin bizi uzaktan atması kolay ...!!!

serverın daha başarılı olmasını dilerim eksikler giderildiğinde server adama benziycek iyice .. Başarılar..
  • hade leyn velets siztakilin orda noob noob baska serverda oyanmazsınız zaten konusmayin daha ağlamayin hemen yaz yaz serverdan topla capulculari yazsinlar burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

ötede bayıl çoçuk oynayan oynuo serverı sen rahat olsana kasma kendini buraya post atmak için çırpınma işine bak takan yoktur seni takanında bizle işle yoktur
  • bu arada servera yeni gelecek arkadaslar fighter kullanamadiklarini belirttiler bende fightersiz item nasil yapacaksiniz metaryal kasacaksiniz dedim bu konu hakkinda degisiklik olursa arkadaslari getirmeyi planliyorum ilk defa oynayacaklar sadece mage oynarlar....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.