Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman herkes birlik olup bi Türk serverını uluslararası platformda bi yerlere getireceğiz..?

*server gayet güsel kimsenin kimseye yardım ettiği yok buna garanti verebilirm..nasıl derseniz oda bende kalsın:D
    *hayretler içindeyim daha küfür yemedim.:D (belki biras yabancı taklidi yaptığımdan da olabilir:D)
    *enchant rate in % 60 olduğuna inanasım gelmiyor nedense...
    *farm arealardaki moblar biras daha kolaylaştırılabilir..herkes titanla oynamak zorunda değil.droplar düşürülebilir bunun yerine..
    *nobless görevi için gerekli materyaler satılmasına rağmen,normal yollada yapılırken biras daha kolaylaştırılabilir. bizde bs de mss kasmak ata sporu..
    *çok tartışılmış raid bossların 4. günden kesilmeleri..buna ağlayanlara duyrulur öğrenin gelin:D ilk günden gider diye düşünmüştüm..
    *debuff slotu eklenebilirse bence güsel olur,tartışabiliriz..

herkese kolay gelsin..

• ilk gün gitcektik ama server acıldıktan sonra sorunlardan dolayı down oldu uzun sure tayfa dagıldı dagınık bi şekilde lvl kastık bundan dolayı geciktik
  • Hayirli olsun emeği geçen herkese teşekkürler server güzel olmuş....Oyunda Kesmekte var Kesilmekte yeterki küfür olmasin....
  • Kasılan itemler kolayda bu aa kasmak deli zor yaw okdar gittim saatler gecio bi 5kk aa icin varmı bi tatktik magele gidiyorum

@anka kufur olmamasi icin kimsei kesme ve pk lama
  • quote:

Orijinalden alıntı: strega

Ne zaman herkes birlik olup bi Türk serverını uluslararası platformda bi yerlere getireceğiz..?

*server gayet güsel kimsenin kimseye yardım ettiği yok buna garanti verebilirm..nasıl derseniz oda bende kalsın:D
    *hayretler içindeyim daha küfür yemedim.:D (belki biras yabancı taklidi yaptığımdan da olabilir:D)
    *farm arealardaki moblar biras daha kolaylaştırılabilir..herkes titanla oynamak zorunda değil.droplar düşürülebilir bunun yerine..
    *nobless görevi için gerekli materyaler satılmasına rağmen,normal yollada yapılırken biras daha kolaylaştırılabilir. bizde bs de mss kasmak ata sporu..
    *çok tartışılmış raid bossların 4. günden kesilmeleri..buna ağlayanlara duyrulur öğrenin gelin:D ilk günden gider diye düşünmüştüm..

herkese kolay gelsin..

emre abi katiliorm sana .)

• quote:

Orijinalden alıntı: strega

Ne zaman herkes birlik olup bi Türk serverını uluslararası platformda bi yerlere getireceğiz..?

herkese kolay gelsin..

Eleştriyi öğrettiğin için teşekkür ederim öncelikleBurdan eleştri yaptığını sanan çamur zihniyete ders vermiş oldun.

Bazı şeylerin üzerinde oynamalar yaptığımız doğru elimizden geldiğince emeğe dayalı bir server yapmak istedik çünkü.
    quote:

server gayet güsel kimsenin kimseye yardım ettiği yok buna garanti verebilirm..nasıl derseniz oda bende kalsın:D
    Bu güveni vermek çok zor bunu başarabildiysek ne mutlu bize.

Herkese Değerli görüşlerini bildirdiği için teşekkür ederim.Lütfen Servera girip oynamayan arkadaşlar ezbere konuşup karalama kampanyası yapmasınlar.Bize yoksa bile emeğe saygınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Kasılan itemler kolayda bu aa kasmak deli zor yaw okdar gittim saatler gecio bi 5kk aa icin varmı bi tatktik magele gidiyorum

Bu arada tüm arkadaşlara küçük bir tuyo vereyim.Serverda en kısa sürede custom için gerekli şey party dir.Sağlam bir partyle single çalışmaktan çok daha kısa sürede kasabilirsiniz.Bunun örnekleri serverda görünüyor.Özellikle farmlarda farkı anlıyacağınızdan şüphem yok önemli olan doğru class tercihleridir.İyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Kasılan itemler kolayda bu aa kasmak deli zor yaw okdar gittim saatler gecio bi 5kk aa icin varmı bi tatktik magele gidiyorum

Bu arada tüm arkadaşlara küçük bir tuyo vereyim.Serverda en kısa sürede custom için gerekli şey party dir.Sağlam bir partyle single çalışmaktan çok daha kısa sürede kasabilirsiniz.Bunun örnekleri serverda görünüyor.Özellikle farmlarda farkı anlıyacağınızdan şüphem yok önemli olan doğru class tercihleridir.İyi oyunlar

herkesin party bulması çok zor aa nın drop rate i biraz artsa iyi olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: ßrkbaba

erkek dragonda oynadim kainde siegehardta orjinalde takildim c4 de simdi actirma bnm agzimi 30x 40x die...snn hayatta girmye cesaret edemyeceqin serverlerde spoil atioduk biz sen l2 ogrenirken brakcan bu keserim cizerim arkasi onu fark etmez die...bu arada fotolara baktimda xD magelerle hic 1vs1 girmemisim ne i$ xDxD

hahahha benim cesaret edemeyecegim serverlarda oynamış güldürme beni sen daha babanın şeyinde vitaminken biz skillere + basiyoduk dedigim gibi seni 2 kere gördüm saten town dışında ondan olamayabilir ama serverda oynayanlara sor beni mutlaka tanıyacakalardır Dem4n(yeni donateydi):ilk fightdı rezil ede ede kestim sonra mage oldu yine ef de rezil ede ede kestim sonra serveri biraktı :D, startis660: böyleydi ismi sanırım o kadar kestimki necro oldu olmadı ower oldu olmadı en sonunda bizim alyy ye girdi bunun arkdaşları, bunlarada sorabilirsin Rcon,malebow,femalebow,am3n,reyes şuan bu kadarı aklımda

quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

neymişsin be fearles nickini soyle loyalde de tanıyalım + burda yazdıgın seyler hic inandırıcı deil yok kestim yok 10 kisi arasında cuktum yok 5 kere kestim yalvardı fln komik gülünç laflar

loyaldeki nick im Fearles58 cüce :D tanıyan tanır pc formatlamıştım video + photos her şeyim gitti baya bi video wardı, sanırım 1 tanesini arkadaşa atmıştım duruyosa onda koyarım buraya kim oldugumu görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 8 Ocak 2010; 18:16:39 >

• Cowun gate i calismio yaw.bu ne ya 15 dk bi donuoz dc oluoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 9 Ocak 2010; 1:18:33 >
  • a00a0xa0x0ax0a0x0a0x hatırladim lan su pvp yabtiqini sanan cuce bu xDxD millete satasip artislik taslayan xD imp te pvp lerde arkadan dalan cuce tamm ln gec o ayaklari abisi kimin ne olduqnu bilio millet bosuna yazma burdan kalabalik yabma..saka gibi mk giranda yanimiza gelip oturan item isteyen adam burdan bizi kestiqini aglattini soluo saqa qbi xDxD LOLEN! Tayfanda spermis bu arada...Bize bizim tayfadan bahsetcen tanimadiqimiz adamlari anlatmican kapi$ CUCE!
    bnm yasm kdar serverde oynamissin xD yasimi bilion mu teneke bilmediqin konular hakkinda hayatta yorum yabmiycaksin insanin basina dert olAR
    paso giranda durmamin bi sebebi vardi 10-15k chat ban yediqimiz icin chari giranda birakir obur charla pvp ye giderdik daha oncede yazmistim bunu ama anlatamadiqim icin hala bzuk plak gbi ayni seyleri sayiklion
    bizi brak kndi haline aqla sna cvp yasmakdan anlatmaktan harbiden yruldum be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßrkbaba -- 10 Ocak 2010; 0:34:26 >

• 2. loyalde imp e gittigimi hatırlamıyorum fs de alayını kesiyodum hayatımda kimseden item istemedim herbiri kendi el emegimdi hala arkadan dalıyo dio sen körsen ben ne yapayım aq senin nereye baktıgınımı biliyorum sanki ben o kişilerin tayfam oldugunu sövlemedim hangi nerenden çıkartıyosun hayatımda hiç chat ban yemedim çünkü hiç yatınca küfür etmiyodum hatta adama teşşükkür ediyodum nerde hata yaptıgımı ögretiyodu benim aglanacak halim yok senin aglanacak halin war o kadar chat ban yemissinki ana charınla oynayamamıssın tabi bu senin için iyidir yatınca brkbaba oldugunu sölemessin ama kesince bas bas bagarırsın
  • Gecin onu bunu.skill basarken mp icmior cowun gate i calişmior cok kolay fixlicez dedikleri server 2 gün kapali kalior event duzenledi 10 ksii var 2 .kisiye gectik gm cikti gitti pvp list die bişe yok server on mu off mu o yok yok oglu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENCHAN -- 10 Ocak 2010; 14:21:39 >

• kasma konusunda ramazana katılıyorum kasma olayı daha cok pt olayına arkadas grubuna dayalı dün 15 dk da neler kastık biz bile inanamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

kasma konusunda ramazana katılıyorum kasma olayı daha cok pt olayına arkadas grubuna dayalı dün 15 dk da neler kastık biz bile inanamadık

misal ne kastınız merak ettm bende
  • aa giderdim mi merakını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAwesome

aa giderdim mi merakını ?

miktar ?
  • şimdi sanane derdim ama nese 10kk dan fazla
  • lol yazmsin cok sey kastk die bizde merak ettik sorduk sanane desen hayvanlık yapms olurdun.10dk da nasi 10 kk yaptnz yaw iyimiş baya
  • heh işte bende senin yaptgına karsılık wermemek için yapmadım ztn
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.