Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrAwesome

heh işte bende senin yaptgına karsılık wermemek için yapmadım ztn

nekadar kastn demek hayvanlık oldu ha good boy
  • arkadaşlar oyunu kurdum patcleri ekledim oyunu açıyor ancak creat bolümüne geldiğimde karakter seçemiyorum ve oyun hata veriyor neden olduğunu bilen var mı acaba?
    2010.1.11 14:23:06
    CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 3219 MHz with 2047MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce 9800 GT (9062)

SkeletalMesh Fighter.MFighter_m001_b: Serial size mismatch: Got 38913, Expected 38917

History: LoadObject <- (SkeletalMesh Fighter.MFighter_m001_b 12607569==12607569/23942605 12568656 38917) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageWarrior.MFighter NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- NControl::SendEventMessage <- NControl::SendEventMessage <- NCPushButton::OnLButtonDown <- NCVirtualWndMain::SetFocusingWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

BU HATAYI VERİYOR

• Laf cok icraat yok burda yazmak kolay istediqiniz serverda bulusalım kozlarımızı orda paylaşalım boş laf bizim işimiz deqil icraat üzerine yorum yaparız warsa kendine guvenen clan ally beklioruz cvplarınızı gereksiz konusmaya artık son verin ....ŁîvîηgŁєgэηđى - Anarchy10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearles58

2. loyalde imp e gittigimi hatırlamıyorum fs de alayını kesiyodum hayatımda kimseden item istemedim herbiri kendi el emegimdi hala arkadan dalıyo dio sen körsen ben ne yapayım aq senin nereye baktıgınımı biliyorum sanki ben o kişilerin tayfam oldugunu sövlemedim hangi nerenden çıkartıyosun hayatımda hiç chat ban yemedim çünkü hiç yatınca küfür etmiyodum hatta adama teşşükkür ediyodum nerde hata yaptıgımı ögretiyodu benim aglanacak halim yok senin aglanacak halin war o kadar chat ban yemissinki ana charınla oynayamamıssın tabi bu senin için iyidir yatınca brkbaba oldugunu sölemessin ama kesince bas bas bagarırsın

FS = FOur sephull???? = imp deeP?????
    simdi bi sie bastan sona tersten anlamisin yazdiklarimi amk anlayis problemin mi var gerizekali mahluk
    allahin anormal yaratiqi bnm yan charlarimi da bi server biliodu ana charimida [gereken adamlar ]
    onuda gectim cok laga luga yabma burda ada$a katiliom istediqin servere gel clanini kur takilalim bakalim sonuc noLCAHHHH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßrkbaba -- 11 Ocak 2010; 22:58:22 >

• sözün bittiği yer ada$ icraat laqzm
  • axax0a0x0a0x0a0x0a0 sensin gerizekağlı mahluk walla çok komiksiniz ya işte fs imp in altı oluyor sen imp desin diyorsun ilk önce yerlerin ismi ögren öle gel istedigin off bi serverda kasak kapışak bakalım ne olcak appeal gibi bi servera yatırım yapamam zamanında c6 java serverlarda çok vakit geçirdim eger kapışmak istiyorsan gel dragon network 30x kapışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 12 Ocak 2010; 18:01:29 >
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 12 Ocak 2010; 21:07:25 >
  • yda bis yazmicam béé ada$imin yazdiqi usttéé ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßrkbaba -- 12 Ocak 2010; 20:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßrkbaba

harbi moronsunuz siz mk bildiqiniz moloz...oburu derki 1vs1 de yattiqim video koyun oburu sacma sapan olay anlatir sakamisiniz ne b-qsnuz mk..Cuce sana cvp bile vermiom ^^ ....obur morona gelince sizin ally deki adamida hatirliom loyalda death spike atma gel pvp diodu dvc entrancede ne is...LAZ di oda ^^ necroya death spike atma gel pvp yapak dio sormasi ayib nasil vurcam staflami??? onuda gectim o anlattiqin olayin yerinide anlatirsan sevinirim...stun attiqi zman mk charinn target silinio ve yerdeki itemlerden [Hediye paketleri] target alinmiodu...hadi stun atmadan kesersin gene vurarak...NECRO DEATH SPIKE ATMADAN NASIL KESCEK bi anlatsana béé polemik yaratma be cnm bana 5 laf edersin bende 10 kat snn aciqin var onuda yeme yani.... Bu arad DN ne oluo safo ??? herhanqi bi serverse bosuna bekleme braktm bn oky?? ha bide madem proydn loyalda kale brakmazdiniz bize Gerci almistik heralde butun kaleleri

HAHA benim attackimi kendine savunma olarak alion oO oda bi başarı yalandan kim ölmüs demi,targetin siliniosa ben napim sende curse gloom yapma amq hadi onu gec seninde target bozmak icin skillin var gel yanıma o skilli yap yani çok biliosun bakiorumda zaman gectikce akıllanmısın baaya ama benim hic birsey bilmedigim yerde senin aklın yok gibi kalır, ben 5 laf ediosam sen 2 kelime edion "no stun" bu arada senin o basmayan kafan bi kereligine olsun genede çalısmadı o DN = dragon network tamammı abisi bu arada bende coktan bıraktım seni bekleyen ben deil o yukarıda bi AnguT var bilmem hatırlıyonmu aklının geri oldugu kadar gözlerinde kör deilse görebilirsin /alttan say 3, isim/ ve evt loyal degil karsıma cıktıgın her serverda sana birsey kaptıradim "hadi soyle ben senden sunu aldim de bana" kaleleri alınca sana bir özellik veriyormuydu ? hayır. peki butun kaleleri tek bir clane alabilirmisin ? hayır. almak istedigimiz 3 castle oldu,
    innadril ilk siege idi almak istedik ama kendi clanimiz düse düse innadrilemi düstü (Daredevile clan kurdurduk gittik aldık innadrilininizi) 2 hafta sonra adam ben istemiyorum dedi bıraktık kaleyi
    dion gallacks kendine büyük düsman belledi zhe yi dionu almak istiyorum dedi /gallacksa clan kurdu,istedik ve gittik aldık dionunuzu/
    aden istedik gittik aldik castleyi temizledik hemen soe attik re-buff icin bi baktik kaleyi okutmaya baslamıslar son dakikalardydik tekrar gidene kadar zmn bitti alamadik serveri bıraktık,siegeden sonra gm nin birine sorduk bizim adamlari kesmemizle adamlarin tekrar kaleye girmesi bir oldu buna ne diceksin dedigimizde "sait orda bisiler yaptı ama bilmiyorum dedi" dedi ve bizde serveri bıraktık,hatta o aden siegesinin bir videosu var youtubede yunan biri cekmis (siegede savasior savasior sonra bütün ptsi öluyor ve video sonuna geliyor bi bakiosun "aden is ours" yazio peki kaleyi alırken neden videoya cekmedin ve siege statsımız 486/128 idi peki sen bunun ne oldugunu biliyormusun ? 486 kere kesmis 128 kere ölmüsün brkcıgımmm ve biz tek clandik onların kaç clan oldugunu sayamadım bile ama önemli degil brkcıgım kaleyi alan kişi o kaleyi aslında kimin hak ettigini iyi biliyor o siegeden sorna hic konusmamısdır bunudad iyi biliyor ve bu foruma takiliyormu bilmiyorum ama ona adresim her zaman acık
    ve brkcıgımm cnm benim canımın ici sen bizim icin bir hictin dalga gecip eglendigimiz bir salaktın ve hep oyle kalacaksın ama kalbimdeki yerin bir başka oki ;)

ben napim brk senden salaklarida varmis kagithane cocugu adamn aklı o kadar calısıo "yazdigini okuyamio,okudugunuda yazamio" seni ondan aşagı gordum ama ops sen brz daha çakal cıktın ^_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 12 Ocak 2010; 21:36:13 >

• +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 3 Şubat 2010; 9:12:36 >
  • quote:

brk sen banamı diosun onamı ne saçma bi konu oldu eger o kale olayını bana diosan biz adeni istiyoduk adeni aliyoduk senin için rahat olsun

sana dio sanaa,hee walla sana dedi

neyse ben kaçar GL brkbaba kankanla sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 12 Ocak 2010; 21:12:15 >
  • aha şimdi hatırladım ben necroyken wampiric atma diyen kunt3p3r di sanırım böle yazılıyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 3 Şubat 2010; 9:13:16 >
  • ya olm belamisin mk nerenle okuon yazilanlari allahin safosu bi zie ogren gel turkceyi mk...sana lafmi anlatcaz safo orda essek kdar isim yazmisim kime yazdiqimi adam bana mi yazdin dio way sni okutan hocann bn

• quote:

axax0a0x0a0x0a0x0a0 sensin gerizekağlı mahluk walla çok komiksiniz ya işte fs imp in altı oluyor sen imp desin diyorsun ilk önce yerlerin ismi ögren öle gel istedigin off bi serverda kasak kapışak bakalım ne olcak appeal gibi bi servera yatırım yapamam zamanında c6 java serverlarda çok vakit geçirdim eger kapışmak istiyorsan gel dragon network 30x kapışalım

dragon 10x de charm var 30x de taklmioz.. phunkospu and fearles...
    hc ole abisi kocum mocum demicem sn neymissn bee utanmasan serveri bn yabtim dicen xDxD brak bu ayaklari genc sakincali hareketler xDxD bri der charim calindi heroluk gitti oburu der clani istediniz verdik oburu der agladiniz verdik su l2 de hic mi bisi yapamadik ben ona yaniom bee allahin LAZI blki 20 etti hala anlamadin ama xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßrkbaba -- 12 Ocak 2010; 23:27:38 >

• hee heeee sen haklısın
  • quote:

ya olm belamisin mk nerenle okuon yazilanlari allahin safosu bi zie ogren gel turkceyi mk...sana lafmi anlatcaz safo orda essek kdar isim yazmisim kime yazdiqimi adam bana mi yazdin dio way sni okutan hocann bn [s

quote:

yda bis yazmicam béé ada$imin yazdiqi usttéé

Ada$imin değil adaşımın olcaktı. Yazdıqı değil yazdığı olucaktı. Usttéé değil üstte olucaktı. Türkçeyi bu kadar berbat kullanan birinin ''git türkçeyi öğren gel'' demesi saçma değilmi ? Bence önce kendin türkçeyi öğrenmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 13 Ocak 2010; 22:14:09 >

• quote:

l2 de hic mi bisi yapamadik ben ona yaniom bee allahin LAZI

l2 tarihinde yaptığın en iyi iş para ile item alıp NuclearBlast serveri bırakana kadar giranda oturmaktı

LAZ KOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 13 Ocak 2010; 17:07:08 >
  • quote:

quote:

axax0a0x0a0x0a0x0a0 sensin gerizekağlı mahluk walla çok komiksiniz ya işte fs imp in altı oluyor sen imp desin diyorsun ilk önce yerlerin ismi ögren öle gel istedigin off bi serverda kasak kapışak bakalım ne olcak appeal gibi bi servera yatırım yapamam zamanında c6 java serverlarda çok vakit geçirdim eger kapışmak istiyorsan gel dragon network 30x kapışalım

dragon 10x de charm var 30x de taklmioz.. phunkospu and fearles...
    hc ole abisi kocum mocum demicem sn neymissn bee utanmasan serveri bn yabtim dicen xDxD brak bu ayaklari genc sakincali hareketler xDxD bri der charim calindi heroluk gitti oburu der clani istediniz verdik oburu der agladiniz verdik su l2 de hic mi bisi yapamadik ben ona yaniom bee allahin LAZI blki 20 etti hala anlamadin ama xD

gel 10x e bende oranın gm siydim gel 10x e gir şimdi sana full set +item wercem lol hangi devirde yaşıyosun sen ya dragon 10x hiç gülecegim yoktu bide bana konuşmayı ögren diosun sen daha doğru düzgün konuşamıyosun bu arada ben sana öle şunu istediniz şu şöyle oldu die bişiy demedim kendi bilegimle pvp mi yaptım kendim bilegimle kazandım

• beyler burası tartışma mekanı deil server hakkında bug- yada başka eskiklikler yazcaksanız tmm yoksa açın başka topic adınıda tartışma yeri koyun gidin orda kozunuzu paylaşın,

*Serverda her heal pot kullanışımızda , skill açışımızda , crt. vurduğumuzda yada birisi oyuna yada party'e girdiğinde yazılar çıkıyo onlardan çok sıkıldım kaldırın onları artık gınağa geldi....!!
  • ya fearless off mk offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    zati Dragon-network u sn kurdun kimseye solemion demi...

obur safoya gelince sende chat ban yeseydn sende chari oturturdun yan charlar aktifdi mrk etme NB sine caqtiqim LAZ! hala anlamadi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.