İyi açmışın serverıda Tanıdıklarına Yardım Ederek Aççaksanız adam aklıllı server açın
quote:
Orijinalden alıntı: zaza35
İyi açmışın serverıda Tanıdıklarına Yardım Ederek Aççaksanız adam aklıllı server açın
Oncelikle Donate bile dusunmedigimiz bir serverda yardımda neyin nesi? Biri cıkıp yardım ettiniz diyemez surda.Diyenin insanlıgından süphe ederim adamlıgını gectim.Anladım ki gercekten deveye diken insana s... yaranirmiş.Biz neleri düşünürken insanlar bizim hakkimizda neler düşünüyor.Bu serverda acık yok demedik.Bug yok demedik.Offical demedik.Simdiye kadar soyleyipte altından kalkamadıgımız hiç bişey olmadı allaha sukur.Server gun gectikce daha iyi oluyor .Bazı arkadaşlar söylediklerimi çarpıtmaya devam ediyorlar eleştirmek yerine çamur siyaseti yapıyorlar.400 online var demedim 250 400 arası dedim.Sürekli olmayacagını herkes bilir cunku insan oynuyor sonucta uyur bu cinsler yada çalışır ha bilemedin okula gider belkide film izler.Antisocial dedikte öldür demedik.Server eglence amaclı acılmıstır basından beri belirttigimiz gibi.Oynamak isteyen istedigi givi oynar ama oynamayi bilmeyen anca kedi ciger mevzuguna akar.Arkadaslar server acıldıgı gun ki gibi degi artık.Cok sey fixlendi,Degistirildi.Tabiki herkesin zevki tartışılmaz begenmeyen olabilir ama lütfen begenmiyorsanız bile iftira atmayın emege saygısızlık yapmayın.Cunku biz alışılagelmişin dışına cıkmak icin actık bu serveri emegiyle item yapan tadını cıkarsın die zevk alsın eglensin die actık.Bize yoksa bile emegimize saygınız olsun.İyi paylasımlar.
quote:
Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!
quote:
Orijinalden alıntı: zaza35
Oncelikle Donate bile dusunmedigimiz bir serverda yardımda neyin nesi? Biri cıkıp yardım ettiniz diyemez surda.Diyenin insanlıgından süphe ederim adamlıgını gectim.Anladım ki gercekten deveye diken insana s... yaranirmiş.Biz neleri düşünürken insanlar bizim hakkimizda neler düşünüyor.Bu serverda acık yok demedik.Bug yok demedik.Offical demedik.Simdiye kadar soyleyipte altından kalkamadıgımız hiç bişey olmadı allaha sukur.Server gun gectikce daha iyi oluyor .Bazı arkadaşlar söylediklerimi çarpıtmaya devam ediyorlar eleştirmek yerine çamur siyaseti yapıyorlar.400 online var demedim 250 400 arası dedim.Sürekli olmayacagını herkes bilir cunku insan oynuyor sonucta uyur bu cinsler yada çalışır ha bilemedin okula gider belkide film izler.Antisocial dedikte öldür demedik.Server eglence amaclı acılmıstır basından beri belirttigimiz gibi.Oynamak isteyen istedigi givi oynar ama oynamayi bilmeyen anca kedi ciger mevzuguna akar.Arkadaslar server acıldıgı gun ki gibi degi artık.Cok sey fixlendi,Degistirildi.Tabiki herkesin zevki tartışılmaz begenmeyen olabilir ama lütfen begenmiyorsanız bile iftira atmayın emege saygısızlık yapmayın.Cunku biz alışılagelmişin dışına cıkmak icin actık bu serveri emegiyle item yapan tadını cıkarsın die zevk alsın eglensin die actık.Bize yoksa bile emegimize saygınız olsun.İyi paylasımlar.
Sen doğru bildiğin şeyi yap gerisiyle uğraşma ömrün yetmez. asasTR
Sen doğru bildiğin şeyi yap gerisiyle uğraşma ömrün yetmez. asasTR
Haklısınız
Gelip girmek isterdim serverınıza o kadar övdünüz ama ne yazık ki işe başladım hastanede yinede eğlenceli oluyodur heralde Zevkinize bakın ayrım yapmayın herşey olur
Servera yeni başlamak isteyen arkadaşlara yaptığımız bir kaç değişiklik hakkında bilgi vermek isterim.
1.Elven fortress,giant cave,abonded coal mines deki moblar editlendi.Serverdaki tek custom olan epic artık daha basit yapılabilir.Gc moblarını mageler ,acm ve ef moblarını titan ve warlordlarda kasabilir.Oyun içindeki playerlar birbiriyle item konusunda dengeli oldugu icin iyi oynayanın kazanacagı bir ortam var.Herkesi bekleriz.
Evet Arkadaşlar bende bu servere başkadım uzun bi ardan sonra güzel sarıyo en güzelide donate olmayışı oyundaki herkeze başarılar dilerim gelmek isteyn olursa her zmn yardım etmeye çalışırım pm Koroglu
Can Sıkıntısı Bende Baslim Bari:D:D
Herkesi bekleriz arkadaşlar action lar başladı
Kardeşim şimdiye kadar sustum sustum tek kelime etmedim.Dinledim izledim gözlemledim Hiç taraf olmadım sadece yorumlara baktım ama adamlar hakatten iyi iş yapıyor Bunu görmemek için kör olmak lazım.Ellerinize saglık bundan sonra sizin yaptıgınız her işte sonuna kadar destekcinizim.Bu dürüstlüğünüzü kaybetmeyin ite köpeğe tama etmeyin Kazanan siz olursunuz.Kimsenin bi tarafı yemiyor emek vermeye herkes alışmış bedava iteme kasmak zor geliyor .İtem veren başka yerlere gidiyorlar .Serverda bir Tehredflag var 3 4 k vuruyor die adam donate ilan edilior.Kimse demiyor bu adamda ne var ant queen var baium var 14 bow var clan skiller var daha ne olsun o vurmucakta ben mi vurucam 3 4 k yı.Ve online liste bakıyorum en cok online olan en cok kasan en cok pvp yapan en cok boss kesen o.Bi söz vardır kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş.Dün gece siege oldu butun ally siegeye gittik bu arada ben DreaMTeaM ally sindenim.Türk olduğumu pek belli etmem asırı küfürlerden dolayı.Clandaki arkadaslarında cogu rus oldugu icin sorun olmuyor ve yaklasık 5 6 yıldır beraber oynuyoruz.Siegeyi kaybettik bir takım sebeblerden dolayı ama o kadar keyif aldıkki anlatamam.3 4 ally katıldı gordugum kadarıyla.Demem o ki herşey gayet iyi char arası dengeli itemler dengeli server cok dengeli!!! Yeni baslayan istedigi gibi kasıyor herkes keyif alıyor action var event var farm var siege var daha ne istersinki.Tekrardan ellerinize saglık diyor basarılarınızın devamını diliyorum.He bu arada AIO satmanızı istiyorum hem size katkısı olur hemde bize.
İFyouWanna Valla Ellerine saglik. Benim akliam gelipte yazmaya erindiklerimi yazmissin Bugun forumda gezinirken aklima 1sey geld. Belli zaman gectikten sonra Server sahiplerinin anlatmaya calistiklarini veya bazi konularda guven vermeye calistiklari[ki gerek yok calismalarina] server Kendisi ayakta durmakla zaten anlatacaklardir. bazi konusanlar veya serverdan geri cikanlar diyorum ilerde kendileri sessiz sedasiz doneceklerdir. Sadece kendi dusuncem
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
İFyouWanna Valla Ellerine saglik. Benim akliam gelipte yazmaya erindiklerimi yazmissin Bugun forumda gezinirken aklima 1sey geld. Belli zaman gectikten sonra Server sahiplerinin anlatmaya calistiklarini veya bazi konularda guven vermeye calistiklari[ki gerek yok calismalarina] server Kendisi ayakta durmakla zaten anlatacaklardir. bazi konusanlar veya serverdan geri cikanlar diyorum ilerde kendileri sessiz sedasiz doneceklerdir. Sadece kendi dusuncem
Eyw kardeşim ben gördüklerimi söyledim.İnan pek dahil olmak istemem atışmalara ama bu kadar saygısızlıgı yabancılar yapmadı bizim milletimiz yapıyor.Utanc verici
yes küfür diz boyu sallayın duymamazlıktan gelin adamlar knight online da alışmış küfür etmeye L2 ye başlamış aynı devam ediyo . evet server günden güne iyiye gidiyo ,bence siege saatleri biraz ileri alınsa güzel olcak çünkü hafta sonları çalışıyorum siegelerin son 30dk sına yetişebiliyorum 21:00 de başlasa siegeler daha güzel olur kanımca ... bide Ant Q. drop rate i artsa mükemmel olur :P başarılarılarınızın devamını dilerim ...
insanın bir çıkarı olmadığı şeyi desteklemez bunu hepiniz biliyorsunuzdur ve redcat e sonuna kadar katılıyorum zaten su yazılanları okuyunca kimin ne oldugu belli oluyor
senin tarihin geçmiş daha neyin mahkemesini yapmaya calısıyorsun isteyen oynar isteyen oynamaz kimseyi adamlar boqazına yapısıp illa oynayacaksın bunu demiyo eliştirmek yerine biraz sayqı duymayı orenin artık ...
quote:
Orijinalden alıntı: RoMaNSPaRTaN
senin tarihin geçmiş daha neyin mahkemesini yapmaya calısıyorsun.
bro kokmaya başlamış
bence appeal kokmaya başladı yavaş yavaş. yarası olan gocunur deil mi ? :D