Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vulpecula

eet pvp bakımından 2., siege bakımından 1. iyi server diyebilirm Türk yapımı:D
    en iyi pvp L2 pixy dir kesnlikle
    siege bakımından iyi dedim çünki bug yok küçük bugları bilemem ama bi kaç şey denedim olmuyor:D dier serverlarda 100 kişi arasından kale alıyodum :D bide olympiadlar baslasın o önemli olan interlude olympiad bug dolu ki hepsini biliorum malesef.. inşallah bug olmaz... ki servera bir kat daha eğlence gelicek..

L2Pixy O.o Ne Günlerdi Ya Asastr Clanı Aden Için Kriz Geciriodu:D Sırf Aden Sıegesi Gunu 500 Online Wardi Serverda Brazilyalilar Toplanmiş Aden Town'da asastr Milletle Atısıo Kaleyi Kim Aldığını Hatirlamiorum Ama:D Full El Değiştiriodu En Son Bi Clanda Kaldi Sonra Bidaha Iceri Giren Olmadi :D

Okadar Anısı Varki Daha Server Dosyalarını Bile Silemedim :D 5 Aralık'da Bakım Yapmısdım Onun Database Yedeği Bile Duruyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shorty35 -- 24 Şubat 2010; 21:06:48 >

• haha valla ne günlerdi dimi türkay goddardı benden almıştın(her yere guard döşemiştim) 50 sene geçse bile unutmam:D ama eet artık insanın eli kopuyodu pvp yapmaktan:D ama o olay ilk pixy de olmustu wipe tan sonramıydı o zaman 500 600 kişi giriodu ama yanlıs yerde konsuuoruz galibaD:
  • Bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: shorty35

quote:

siege bakımından iyi dedim çünki bug yok küçük bugları bilemem ama bi kaç şey denedim olmuyor:D dier serverlarda 100 kişi arasından kale alıyodum :D bide olympiadlar baslasın o önemli olan interlude olympiad bug dolu ki hepsini biliorum malesef.. inşallah bug olmaz... ki servera bir kat daha eğlence gelicek..

L2Pixy O.o Ne Günlerdi Ya Asastr Clanı Aden Için Kriz Geciriodu:D Sırf Aden Sıegesi Gunu 500 Online Wardi Serverda Brazilyalilar Toplanmiş Aden Town'da asastr Milletle Atısıo Kaleyi Kim Aldığını Hatirlamiorum Ama:D Full El Değiştiriodu En Son Bi Clanda Kaldi Sonra Bidaha Iceri Giren Olmadi :D

Okadar Anısı Varki Daha Server Dosyalarını Bile Silemedim :D 5 Aralık'da Bakım Yapmısdım Onun Database Yedeği Bile Duruyo :D

Clan+ally 250 kişi 2 kale alamadık rezil olmuştuk. Sonra siege katılmayanları clandan ve ally den attık Biz Aden kapılarında guya koruyoruz kaleyi 50 kişi hepside uyuyor. adamlar içeride 5 kişi kaleyi aldilar. Heygidi günler.
    asasTR

• türklerin siege anlayısı bole asas... bi ihtimal GM artifact room a çeker adama heal basar oyle kale alınabilir... bu olayı yasadım ordan biliorum ama bu topic te devam etmeyelim pixy konusuna benceD:
  • quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Evet herkese ilk oynadıgı server guzel gelir.Çünkü ilkleer her zaman heyecan verir yenilikler(keşfettiklerin) oldugundan.Mesela banada c3 extreme cok baska keyifli gelirdi.

Bende ilk manitami hala unutamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shorty35

quote:

LAN Nasil hatirlamiyon kaleyi kimin aldigini

• Herkes anılarını tazelemeye başlamış. Ne günlerdi be diyip başlamıycam bende

Yapıcak bişey yok çaylar benden olsun bari
  • çayı boşver pvp zone yap köprülerde sürünüyoz :D 2 metrekarelik yerde action olmuyor...
  • bi aralar sadece memberdım ne gunlerdi şimdi ilk sovulen ilk target alınan ilk pm atılan insanız member olmak isteom
  • kılık değiştir

2 TehRedFlag 79 M [AbsolutePower] 19 day(s) 11 hour(s) 48 min(s)......
    sağlam gözlerin varmış:D
    467 saat oynamısın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 28 Şubat 2010; 3:05:32 >
  • quote:

kılık değiştir

Rekorum 353888dk saat olarak 5898saat gun olarak 245gun bu server degil ama
  • quote:

kılık değiştir

server başında 5 gün ara verdigimizi 10 gunlugune tatile cıktıgımızı ve 2 haftadır servera girmedigim gunleri cıkarırsak

düz hesap 60 gun online server 30 gün oynadım dersek

467 / 30 = 15 saat çıkar

günlük online ortalamam 15 saat "OMGWTFQQNOLIFERNIGGER"
  • No lifer xD Ailecek Nolifer'iz
  • wtf
  • yetenek sizsinize katılmanızı oneririm
  • ramazan sitedeki RB spawn time yazan bolumu kaldirdinizmi
  • server down mu girilmio acc yaziom ama giremiom. sitede online yazio ama
  • quote:

ramazan sitedeki RB spawn time yazan bolumu kaldirdinizmi

hayır listler çalışıyor.

cem server down değil dün aşırı bir lag vardı sorunun bizden olup olmadığına bakmak için kısa bir süre serveri kapatıp kontroller yaptık ancak sorun serverda değil ttnetin yurtdışı portlarında sorun var.
  • siege iğrenç gecti zaten adım atamıoduk tüm server bağırıyodu.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.