Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • appeal serverı hoş bi server clanca eglenioruz ama pvp ortam falan biraz degismesi lazım...
    Dün giran siege de 1 saat lag tan saldıramadık sonra 5 kişi gidip aldık sonra kaybettik son dk tekrar alıoduk ruler ı atmaya saniye kalmıstı lider trance yedi:D ama yinede zevkliydi..
     L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE
    zakene saldırdık:D

ofD:

dünki giran siege:D

su sabah 02.30 suları ant queen beklerken dream team ameleleri toplanmıs 3 kisiydik arkadas 3 char acıodu PC den cok gorunelim die:D malesef kaybettik dropu :D ant queen e heal bastım ama bi süre sonra paralyze yedim o sırada da kestiler bizi:D

giran siege sini Gandalf ın clanı bilmemne kazandı DT ler yani... engelleyemedik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 1 Mart 2010; 15:43:03 >

• dün ttnetten dolayı çıkışlar çokmus durumdaydı ztn halada var bi kac ulkeden hostingli sitelere ben su an icin giremiyorum ama diger siteler normal iken, megaupload-youtube gibi yerlerden video izlemeye calısırsanız farkedersiniz ttnetin çıkışlarını yani
    veya speedtest.net var ^^
  • boss list güncellenmiyo galiba:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 2 Mart 2010; 0:59:10 >
  • Güncelleniyorda herkes saatini ezbere bildigi icin dogar dogmaz indiriyorlar
  • boss listler güncelleniyor ancak ordaki saatler gmt+0 türkiye ise gmt+2 bunu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.
  • evet ama çok geç güncelleniyor anlık yada 1 kaç saatte güncellense iyi ama 24-36 saat gibi bi surede guncelleniyor...ayrıca şu boss ların respawnının dusururmusunuz? bizim zamanımız olmuyor millet her gün serverın RR ını bekliyor gidip boss ları indirio server boss jewel dolu.. bide queen ant ı 80 lvl yaparmısınız?:D
    daha kolay kesmek için degil de millet gelip biz qa keserken dalıyor drop olmuyo cinnet geciriorum :D bugunluk bu kadar :)
  • arkadaslar serverdaki ayarsızlıklar diz boyu ya.befferla adam oly point kasıp arkadaslarına bunu aktarıyo neden bole yapıyo bufferin olyde kesilmesi imkansız gibi bisey kimse hakkıyla hero olmuyo.aynı zamanda warlordum oly katılıyom adami yeniyom ama puan ona gidiyo neymis damage fazla vurmus bole sacmalikmi var ya kazandigim olyde puan alamiyom gm bi o kadar alakasız.buffera nasil ayar yapılmamıs anlamadim bi oly de buffer nasıl yenilmez oluyo anlamadim.yapan adamida soliyim summer diye bi zibidi butun clandakilere puan aktariyo mac bile yapmiyo adamlar.gidiyo summeri kesiyo 20 puan gelsin bi care bulun yoksa oly boku cıkacak ii dedik servera bunlar olunca şaşırıyorum.
  • java serverlarda olympiad hep sorunludur
  • moon haklısın ama genelleme yapma:D hero olanların hak edip etmemsi yani.
    serverda acayip eksik var TH ler trick atio bizim switch calismio
    dodge skilli çalısmıo
    adamlar seri heroic miracle basio cool down u cok kisa grandeur da aynı şekil
    tyrant nerf yedi bufferi da beklioruz biz heavy giyemioruz onlarında bow vs. takınca statları dusmesi lazım acilen
    zakane adam s grade okcu gelip bi kere vuruyo paralyse oluyo ama bosstan item dusmuo.. qa da aynı şekilde
    küfür de sınır yok :D
    eet puanının gittiği maçı izledim bizim clandaki birisine gitti ona da aynı şeyler oluyo gün içerisinde
    bosslar spawn suresi acayip uzun (baium,valakas,antharas) bugun eskimo alliance i kesti hepsini 25 30 kişi gitti serverdakı 2. gununde olan adama dustu baium bu şans değil. ben ne zamandır burdayım zar zor boss toparlıyoz
    clanda boss olmayan adam dolu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 7 Mart 2010; 22:49:12 >
  • bu sorunların hepsi bu ay sonuna kadar bir aksilik olmazsa ortadan kalkıcak hemde kökten şuan kesin birşey söylemiyoruz biraz daha netleşsin istiyoruz bazı şeyler biraz sabır.

İlgisiz olduğumuzu sakın düşünmeyin her gün yazdıklarınız değerlendiriliyo gerek buraya yazdıklarınız gerek resmi forumumuza yazdıklarınız. Cevap alamadığını iddia ediyorsun ancak ne cevap vermemizi bekliyorsun javadan kaynaklanan bir sorun bunu söylemek seni tatmin edecekmi ? Etmeyeceğini bildiğimiz için tüm sorunları çözelim ondan sonra gerekli açıklamayı yapalım diye düşünüyoruz.

Çok büyük bir çalışma içerisine girdik. Java sorunu diye birşey kalmayacak herşey kesinleşsin net bilgi ozaman verilecek. (Bu ay sonuna doğru)
  • ben oncelikli olarak bu olym buffera bi care bulunmasını istiyom adamlar yenilmezler bu nasil birşeydir anlamadim yeneblecek char yok oyunda neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyom bunlar cozuldugunde ben oyuna tekrar baslayacam cunku su ana hic bir zevk almiyom millet cunku belesclege cok alismış bide ovunuyolar yaptıklarıyla bu kadar reziller.bide boss javelleri event shopa koydunuz alan aldi biz herkes gibi sık giremiyoz calısmaktan dolayı bi arada kaldırdınız alanın yanına kar kaldi alamayan dona kaldi çifte standart olmuyomu bu biraz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonliiin

ben oncelikli olarak bu olym buffera bi care bulunmasını istiyom adamlar yenilmezler bu nasil birşeydir anlamadim yeneblecek char yok oyunda neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyom bunlar cozuldugunde ben oyuna tekrar baslayacam cunku su ana hic bir zevk almiyom millet cunku belesclege cok alismış bide ovunuyolar yaptıklarıyla bu kadar reziller.bide boss javelleri event shopa koydunuz alan aldi biz herkes gibi sık giremiyoz calısmaktan dolayı bi arada kaldırdınız alanın yanına kar kaldi alamayan dona kaldi çifte standart olmuyomu bu biraz...

iyi yazmışsın :) ben oly de bufferlari vur kaç yaparlar sa kesebiliyorum ancak yoksa adam dusk sword la kesior dalg geçerek.
    schumacher yazdı yazılması gerekeni artık bekliyoruz..
  • Arkadaslar gerekli duzeltmeler yapıldı.İyi oyunlar
  • düzelttim diyon ama buffer hala oly kesilmez chari olumsuz yani butun clanı adamlar hero yapti bi milletle dalga geciyolar.adamlar kimse kapısmadan hero olcaklar bak clandaki charlardan birine kac point aktarmıs gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonliiin -- 9 Mart 2010; 21:55:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Arkadaslar gerekli duzeltmeler yapıldı.İyi oyunlar

açıklık getirebilirmisin gerekli olan düzenlemeler hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

quote:

Orijinalden alıntı: !RaMaZaN!

Arkadaslar gerekli duzeltmeler yapıldı.İyi oyunlar

açıklık getirebilirmisin gerekli olan düzenlemeler hakkında?

Öncelikle tyrantta yaptığımız agresif davranışı olyde bufferler için uygulamayalım dedik ve çoğu özelliklerini yarı yarıya düşürdük.Ancak hala çok üst düzeyde olduklarını görüyoruz.

Herkesin şunu bilmesini istiyoruz şuan offical çalışmamız var eğer offical olarak devam edersek zaten tüm balanceleri ayarlamış olacağız ancak officala geçmez isekte gerekirse serveri bir gün kapatıp tüm herşeyi gözden geçirip tüm kontrolleri yapıp yolumuza devam edeceğiz.

Balancesiz olarak gördüğümüz şuan için pek fazla birşey yok olanlarıda biliyoruz. Ancak bahsettiğim gibi bazı şeyleri oturup konuşup değerlendirip netleştirdikten sonra sizlere net bir bilgi vermek istiyoruz. En geç bu ay sonuna doğru kesin bir bilgi ve değişiklikler ve yeni düzenlemeler hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

• şimdi uzun uzun serverı nie oynuyorum yazmak istemiyorum isteyen talep olursa yazacaz artık tahmin yürütmenizi istemiyorum. serverin 3-5 hatasını söylicem yine kötüledin diceksiniz ama nese ben söliyimde gm le(r) ve admin özellikle hepsini sıkılmadan okumasını istiyorum gerçekten önemli :)

1]Barakiel:barakieli 2 kere kestim 2 sindende item düşmedi koaly bi boss deil ve onlnie saatleri 3 günde bir bana uyuyor ama gm bugun halletti yeni kesenler aynı problemi yaşayabilirler.
    2)Two tane ayni nickli char: mesela yeni char açıyorum gelmiyo başta 2. tıkladıgımda create charectere 2 tane ayni nick den char oluyor ben kullanmadım ama bu konu hakkında çok adamın itemi alınabilir.(bu olay 1-2 kişiyede denk gelmiş)
    3)benim char buglu hmn buglu diyince iyi bişimiş gibi anlaşılıyor anlatiyim şimdi benim main class owerlord ilk necro yaptım sonra bp sonrada sps şimdi bena barakiel bosu lzm di chari sps clasi iken barakielin yanina full buff koydum öbürgün girdim char necro olmuş kastıgım xp ler gitmiş giranda buffsız bekliyor.yani 4-5 gündür sürekli geri sarıyor önceden mathellonlarin clan wardı sanırım buglu clan leaderleri yok ben o clandaydim çıktım başka clana girmiştim yine clan leaderi olmayan clana girmiş bu 3 gün devam etti ama 2 gündür bu olmuyor.bütün chararımı artık full lwl full xp yapmaktan bıktım allatan kastıgımda skilleri skill sayfasına koyunca çalışıyor geri sarsa bilem mesela owerlord 78 lwl benim 79 da gelen cow benzeri skilini atabiliyorum wede çalışıyor.şu charın buguna bi çare bulun daha halledilmesi gereken birsürü olay warda onlar sonra hepsini toptan halletcekmissiniz bakalım
    oly,lag,wurma yerleri,guard problemleri vs. vs. okudugunuz için teşekkürler :) he bu arada benim buglu char HeroFearless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 10 Mart 2010; 21:09:19 >

• senin charına cin kaçmış benimde aynı isimli 2 charım var HobaaRecoba die
  • o kadar kış kış cinler kış kış yallah cinler yallav cin çık cin çık dedim ama fayda etmedi server nie kapandı bi bilgi werseydiniz keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 11 Mart 2010; 18:10:32 >
  • verdiler forumda server is in maintenance die:D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.