Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi arkadaşlar çok iyi yorumlarda var çok kötü olanlarıda bir de şuna bnm gözümden bakın

Ben bildiginiz gibi l2loyal ilki degil ikincisinde oynadım loyal in bende çok büyük anıları var... Kalede aldım kalede verdim. çok pwp yaptım siegelerede katıldım... neyse bunlar bi yana loyal çok güzeldi...

Ama son zamanlarda şu anda oynadıgım server olan L2Appeal bana loyalden daha güzel gelmeye başladı. Gerek gm lerin oyunda her zaman kontrolleri yardım etmeleri baqımından çok güzeldi. Gecen iki siege vardı biri guludio biri oren oren bendeydi(hala bende) bütün millet guludio ya saldırdı ve çok on numara bi siege oldu ben oren castleyi biraktim artık guludioya gidip kaleyi alan arkadaşa yardım etmeye.. iki kalede bizde şu anda yani uzun lafın kısası L2Appeal son zamanlarda gördügüm EN İYİ SERVER...

EGER VAKTİNİZ VARSA BİRAZ GÖZ ATIN DERİM HER ZAMAN BEKLERİZ NİCK : Koroglu

• server rollback olmuş sanırım ben giremedim daha ama judy öle dedi bayada döktürmüş ama dogru demiş ben pazartesi başladım zaten cumaya kadar 1 set 40k coin 20k gold adena 4-5 gb bide 10kk aa olmuştu sanırım hey yavrum hey itemlerimiz geri gelirse oynarız artık 3-5 item yapak az pvp den zevk alak dedik onuda çok gördünüz yaw server hala down iyişallah rollback i düzeltiyorsunuzdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 15 Aralık 2012; 16:39:03 >
  • Beyler Acc alamıyorum :S register sitesine girmiyor :S
  • bende dün saat 22.30 gibi çıktım daha girmedim sinirimden şu an ne oluyor serverda bilmiyorum..giran siege son 30 dk kale bizde alliance takiler oyundan çıkıyor yok bole bir sey ya kale gitti sonra bizden tabi gelin diona yardım edelim giranı alamayız dediler .o sırada zaten down oldu server siege bitmeden.. itemler geri gelmicek gm acıklama yaptı forumda..
  • random recruiting ftw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 15 Mart 2010; 18:16:19 >
  • kalenin yukarısına wyvern ile geliyor koroglu covcu ile bizi çekiyordu rahat rahat alıcagımız yerde kaybettik ama siege tekrar olucak galiba..herolugum getti dc show yaptık oly de malesef, önümzdeki haftalara bakıcaz

redflag gel bizim alliance a pro gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

• Ya deli oldm Register Olmuyor :S Yardım Edin Bi başlayamdm xD:S????
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

neden gülüyon sen hangi alliance ta siege e +4 saint spear ile farm yapmaya gelir gibi gelen bi alliance lideri gördün

• tmm saolun register otomatikmis
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

neden gülüyon sen hangi alliance ta siege e +4 saint spear ile farm yapmaya gelir gibi gelen bi alliance lideri gördün

Cidden Kunteper neden öyle bişey yaptı

• pro damarları kabarmıştır,

3 şeye yorabiliriz

1- siz o kdr noobsunuz ki sizi takmıyorum saint spearla bile keserim cizerim sizi
    2- bugun siege mi vardı O.o daha kasacaktım
    3- bugun siege var farm yerleri bostur kasmaya gidem bari derken kendini siegede bulmus olabiler

ramço server actiondan geçilmiomuş xD yeni set dusunmuonuz mu hala dyn set fln xD
  • hala ne diosunz ya serverde 1-2 hafta oynamadık boş kaleler alınmış siege günü geldik aldık kaleyi hala tatava yapıyo bunlar bırakın gidin bide proymus amann :PPPP egleeeeeen geeeeeeenç
  • ne ara aldınız lo kaleyi siz 1 kere aldınız ondan sonra gelmediniz?

quote:

pro damarları kabarmıştır,

3 şeye yorabiliriz

1- siz o kdr noobsunuz ki sizi takmıyorum saint spearla bile keserim cizerim sizi
    2- bugun siege mi vardı O.o daha kasacaktım
    3- bugun siege var farm yerleri bostur kasmaya gidem bari derken kendini siegede bulmus olabiler

puahahaha

muahaha pro degil bunlarınki farklı bi yaşam tarzı:D

dream team de kale şu an galiba 2 3 gündür girmedim tekrar olması lazımdı pazar günki olaydan sonra
    kalenin yukarsındayız 1 pt yiz 2 kişi de boş geziyo işte 10 kişyiz 3 bishop atladım aşşagı bi baktım tek ben varım adamlar armut içlerinde dolandım artifact room a girdm gezdm en son throne a oturdum oyle biri vurdu anca sonra neyse kestik aldık kaleyi nasıl olduysa.. sonrasını zaten yazdım.

• servera girdim oyun açılır açılmaz ekrandaki görüntü sürekli olarak dönmeye başladı, nasıl giderebilirim bu problemi?
  • Çok ilginç bir problem l2 hayatımda basıma gelmeyen bir olay oldugu icin birsey diyemiyecegim inş başkasınında başına gelmiştirde cevap verir Biraz beddua gibi oldu ama
  • joystick vb bişey takılıdır
  • evet joystick takili oldugun icindir.
  • evet joysticktenmiş, daha önce joystick yoktu tahmin edemedim, sök tak yapa yapa hallettim, teşekkürler.

oyundaki nick: KAREN
  • ee ramazan bir hafta geçti yarım kalan giran siege hakkında yorum yapılmadı :D Dt yine aldı kaleyi 30 40 dk vardı daha siege bitimine.. herhalde bu saatten sonra olmiyacak 1 hafta daha beklicez ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.