Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

Gece 12 de sızmamış olursam başlayacağım.

Websitemiz 01.01.2010 00:00
    Serverımız 01.01.2010 15:00'dan itibaren aktif olacaktır.

Rahatla bence :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

Gece 12 de sızmamış olursam başlayacağım.

Websitemiz 01.01.2010 00:00
    Serverımız 01.01.2010 15:00'dan itibaren aktif olacaktır.

Rahatla bence :P

İlk mesajı okumamışım ya pardon.Zaten 12 ye kadar bile dayanamayacağım bu gidişle.
  • [simage][/simage] Hayırlı olsun canlarım. Krolarım :)
  • yahu neyin donatesi java server alırsın 120 ytl makine oynatirsin olur biter 120 ytl de bir kişi tabiki karsilar 5 yıl degil 15 yıl acık kalsada kalmasada sorun yok yane...Donate kişinin güclü olmasi icin yapılmaz serverin dahada ileri gitmesi icin yapılır ben donate yapiyorsam bu guclenmek icin degil en azindan admine yardimci olarak serveri dahada buyutmesine daha ileri goturmesi amaci ile yapıldıgıma inanırım bunu boyle dusunmuyorsanız bişi diyemem donate güc gosterisi icin degildir admine bir mesajdir .. bagişlar ile serveri ileriye taşı yerinde sayma !!!

Hayirli olsun emege saygı nekadar cok turk serveri gelişirse lineage2 türkiyede okadar cok yayılır ama beni asıl uzen belli başlı kafalarin bir araya gelipte gercekten cok buyuk güclü bir server oluşturamamalari hep bir bolunmusluk hep bir parcalanmıslık var neyse bunlar derin konular emegi gecen arkadaslara en azindan birşeyler uretenlere selam olsun yerinde sayanlara yazıklar olsun !! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redcat -- 1 Ocak 2010; 4:10:10 >

• serverin acc yerinden sonra girmio acc yaziom ole kalio açılmıo sorun ne ?
  • Yehuuu hayırlı olsun :) Bu gece aranızdayım. Görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

Baksen dört gözle beklenen server fiyasko desene. Demek neymiş büyüklere saygı, küçüklere sevgi imiş
    codedBY.....

hayırdır sen nerden fırladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

serverin acc yerinden sonra girmio acc yaziom ole kalio açılmıo sorun ne ?

+1?
  • server birazdan açılacakmış sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

server birazdan açılacakmış sabır

server birazdan kapanacakmış sabir
    melih

hayatımda ilk kez metin2 oynayan bi zihniyetle muhattap oluom ama neyse serverda ayarlamalar yapılıo cliente yazılıo, tam bu sırada hata oluştugundan serverın acılması gecikio herneyse senin oynaman gereken metin2 yok mu ona devam sen
  • başta oyniyim dedim ama bir kaç kişiye hak wermeye başladım donate olmadan serverın geleceginin olmadıgını düşünüyorum bide playerlar arasında kavga buraya yansırsa bi kişide sölemişti sanırım bunu bu serverin en fazla bence 4-5 ay ömrü war oda en fazla hiçbir kavga vb şey olmassa ama yinede herkese başarılar dilerim 30x e devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 1 Ocak 2010; 20:25:26 >
  • Arkadaşlar,

Ben Gracia Epilogue Live Client indirdim. Oyunun orjinal update ini yapmadan direk siteden indirdiğim patchleri overwrite yaparak girebilecek miyim? Ben orjinal update yaptıktan sonra pacth yaptım ama hata verdi açılmadı.

Ne şekilde yapmalıyım?
  • Olsun bilgi olarak öğreneyim. Başka server ı da deneyebilirim çünkü. Gracia Epilogue Live Client doğru dosya değil mi?

Bu tür serverlara girerken kendi patchini yapmadan mı patchlemek gerekiyor? O konu hakkında bilgiye ihtiyacım var.
  • Hayırlı Olsunda Giriş Yapılmıyor Bi Problemmi Var?:S
  • L2AppeaL sitesine qirerekte indirebilirsin DownLoad bolumunden.

DownLoad Sitesi: InterLude Client Indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwain

Olsun bilgi olarak öğreneyim. Başka server ı da deneyebilirim çünkü. Gracia Epilogue Live Client doğru dosya değil mi?

Bu tür serverlara girerken kendi patchini yapmadan mı patchlemek gerekiyor? O konu hakkında bilgiye ihtiyacım var.

şimdi öncelikle şunu bilmelisin oynamak istediğin server hangi client üzerine kurulu
    şu anda sende epileque mi ne var onla giremezsin interludeye loginden sonra durur öyle . ondan dolayı interlude client indirip hiçbir update etmeden indirdiğin patchi uygulaman yeterli olur
    hadi hayırlısı

• tamam server duzeldi ama şu exp rateleri bi yukseltin ilk hafta. 65 lvl da kaldk. 75 lvl moba gidiom 2 saatte ölio ve %5 exp gelio. ilk hafta xp rateler biraz yukselse iyi olur bide yiğit clana almamanin nedeni ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollBang -- 2 Ocak 2010; 18:47:41 >
  • Server açıldıktan 2-3 saat sonra yaşadığımız bir problem nedeniyle teknik ekibimizin de daha rahat çalışabilmesi için serveri down duruma getirip fixleme çalışması yapılmıştır. Bu sabah saat 09:45 itibariyle sorun giderilmiş ve sorun %100 fixlenmiştir.

Bir serverin ne kadar süreli olacağını tahmin etmek o serverda çıkan sorunlardan çok; ne gibi büyük ölçüde çıkan sorunların ne gibi kısa zamanda çözümlenmesiyle belli olur.

Yaşadığımız sıkıntı genel bir java sorunuydu. Ancak burda önemli olan sorunun net bir şekilde çözümlenmesidir.

Diğer gerekli açıklamalar resmi web sitemizden yapılmaya devam edecektir.

Bilgilerinize...
  • Byler bildiginiz gibi server dun acıldı ve down problemi falan oldu ama hepsi giderildi oynanabilir kapasiteye ulastıgını soyleyebilirim ve acaba javadan ne beklenir gibi bi dusunceye kapılmamanızı oneririm cünkü bazı offical serverlardan daha zevkli oldugunu kesinllikle söyleyebilirim..
    Serverda bi bug yada aksaklık bulabilirsiz bu normaldir cunku yeni acıldıgında dogal olarak birseyler eksiktir ve gun gectikte duzeltilmektedir..Bir bug buldugunuza cakkalıK olarak kullanmak istersiniz para vs ama mutlaka sonra gm,admin soleyin ki sorunlar ortada kalksın ...zaten bulurlar sizi
    Ve son olarak serverda gruplasma clanlar falan kurulmakta rekabet icine girmis durumdayız eğlenceli olmaya basladı..
    Herkesi Bekleriz Maksat Muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 3 Ocak 2010; 0:52:13 >

• system kendine bagladıgından java official ayrımına düşmüyorsunuz ama gercekten gm staffı tebrik etmek lzm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.