Knight > Shaiya serüveninden sonra Lineage'ye baslamaya karar verdim..
Fakar en çok hangi sürüm kullanılıyor bilmiyorum.
DH'de takılanlar hangisini kullanıyor bilmiyorum
Bi bilgilendirirseniz sevinirim..
www.lineage2best.com 'a bekleriz türkçe bir serverdır.
şuan freya clientini kullanıyor, 3 mayısta en güncel olan h5'e geçiş yapacak
elinizde interlude kesin olarak bulunsun. bir de en son çıkan client elinizde bulunsun yeterli cunku en cok interlude ve guncel client lerle serverler acılıyor suanki guncel client high 5
yaklasik 7 senedir oynuyorum , surum, populasyon ,rate , server kalitesi olarak --->http://www.rpg-club.com/en/ (server 15x olan) verdigim siteye gir , gerekli doslayari indir, kur oyunu basla.bu server a baslamazsan orjinal serverda basla daha iyi :)
haci benim merak ettigim bazi serverlarda subclas sertifikalari npclerden cikiyo ve subclasslar stuklaniyo o olay nedir
stuck sub olayı şöyle oluyo : mesela senin classın Sagi bi summoner eklediğinde onun light armor masterysi ve tüm skilleri ana classına eklenir ve statların yükselir. 2 classın özelliklerini taşırsın. certifica olayıda eklediğin suba göre özellik alırsın warior classlar sana atack speed resist trapt bide cp verir ana classına eklediğinde skilleri.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme