Şimdi Ara

L2 CRITICAL ERROR HATASI NEDENİ VE ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun clientmi yoksa bir arkadaşindan oyunu kurulmus vaziyetete dvd ye mi cektiniz bunu bilmemiz lazım ilk evvela bir cok private server var günümüzde muhtemelen private serverda oynuyorsundur bir serverdan diger servıra gecerken genelde bazen yaptigimiz hata sudur serverin pachini(sytem dosyası vesaire icinde ne varsa)degistirirken oyunun ana klasorleri ile degiştirmemek gerekir oyunun ana klasorlerini muhafaza etmek lazim o zamna nasıl yükleme yapacağız diye sorarsan şöyle
    1-)ilk evevela pachi indirdikten sonra pachin icinde ne var bak genelde sadece sytem dosyası yok bununla beraber bir cok dosyada var texture dosyası system dosyası ve systemtexture dosyası mp3 dosyası gibi
    2-)sendeki(indirdiğin pachteki degil ) kurulu olan L2 klasorunun icindeki sytem dosyasının icine gir aacık vaziyette ekranin bir kenarına sürükle açik olarak orda dursun
    3-)sonra indirdigin pachi zipten masa ustunde bir klasöre cıkar icinde ne var bak sytem dosyası nı ac icine gir icinde iken CTRL +A tuşlarına bas klasor icinde bulunan her şeyi secmis olacaksın butun hepsi mavi renk gorünecek klasordeki dosyalarının simdi bunu yapti isen CTRL+C tuşlarına bas klasor icindeki her şeyi kopyalamak icin hazırlamiş olursun
    4-)sendeki L2 sytem klasorunu az evvel acip açik vaziyette ekranın kenarında bırakmıştık ya simdi l2 sytem klasorü icinde oş bir yere sol tuşla tıklaya sonra CTRL+V tuşlarına bas (pachin icinde demin yaptigin işlemi hatirla ) sana sorulan her şeye tümüne evet diye tıkla bu kadar geçmiş olsun
    5-)eger pach icinde başka klasörlerde varsa bu işlemi onlar icinde uygula dediğim gibi sakin l2 klasoru icine bu kalsorleri kopyalayarak l2 nin asil dosyalarını bozma oz aman critical error verir buradaki mantık serveri l2 ye adapte etmektir serveri l2 ye değil yani sendeki L2 oyununa servira ait dosyaları ekliyerek oyunu private de ücret ödemeden oynamak icin yapilmiş ufak ilavelerdir yukarıda anlattiklarım bütün private serverlar icin gecerlidir herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 10 Temmuz 2007; 7:02:02 >

• selam abi valla tam bana lazim olan bi konu sechmishsinn valla bende bu konuda bana yardimci olucak birini ariyordum ve sen tam ben dushundugum ama yapa bilmedigim sheyi anlatiyosundur ama seninle msn de achik konushmak iyi olurdu tam anlamiyla anlatirdin chunku biri boyle bir shey anlatmishdi bana ama sonra yine hta verdi chabuk bana mesaj birak ya da beni msne ekle cavaler_00@hotmail.com
  • s.a kardeşim uzun zamandır donanim habere sık giremedim mesajını şimdi gördüm seni msn me ilave ettim birde critical ile ilgili bir mesaj bıraktim beni tanı diye görüşmek üzere kardeşim
  • slm arkadaslar benimde sorunum c eror yardim lütfen l2gold oynuyorum oyuna giriyorum 15 yada en fazla 45 dakika sonra hata veriyor yani c.eror yardim pls msn =m-hangul@hotmail.com
  • düzeLmediii
  • OOOO Hos geldın Ali agabeyım ...

Özledık senı yaw...Tesekkurler yazın ıcın..Bilmeyen arkadaslara yardımcı olur..
  • cumhur burdamisin 2 dakika once yazmissin herhalde burdasindir nerelerdesin sen cumhur kardeşim l2dragonlanceden sonra koptuk görüşemedik bende özledim seni kardeşim aliufuk@windowslive.com ilave edersen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 7 Şubat 2010; 18:49:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.