Şimdi Ara

L2 god. neler değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende yazın tekrar başlıycam ama ben gracia finalde bıraktım :D awakening classtan başka neler oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: *Backstabber

arkadaşlar bende yazın tekrar başlıycam ama ben gracia finalde bıraktım :D awakening classtan başka neler oldu

Çok şey değişti ama gracia da bıraktıysan biraz yakın sayılırsın. liste çok uzun istersen diğer başlığımıza gel oraya katıl oyuna gir.

4.class var awaked olma

subclass / nobless questti değişti

Questler değişti kimisi silindi

ceremony of chaos ( oly gibi oyuncular 20 kişilk bir alanda pvp yapıyor akşamları otomatik olarak oyun tarafından uyarı veriliyor oyunda nerde olursan ol girebiliyorsun npc nin başında durmana gerek yok. ) questti var dailysi var.

liste uzun aklıma gelmiyor şu anda.
  • heygidi c4/c6 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

heygidi c4/c6 :)

@gizmo sende gel orjinale bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

heygidi c4/c6 :)

@gizmo sende gel orjinale bekleriz.

saol hocam, ben GW2 takiliyorum simdi :)
  • bende interlude özledim. Nobless sub değşti derken ? Şu certificationu bliorum. Ama silindilersede uzulmem. Sevmezdm zaten. Başlık linkini atabilcen mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazin tekrar basliyacaksan suan zaten anlatmamiza gerek yok yazin tekrar client gelecek gene degişecek o zaman o clienti anlatiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Backstabber

bende interlude özledim. Nobless sub değşti derken ? Şu certificationu bliorum. Ama silindilersede uzulmem. Sevmezdm zaten. Başlık linkini atabilcen mi

daha çok kolaylaştı subclass npc si reorin nin mekanını değiştirdiler aynı yerde ama daha başka bir noktada. Cabrio bossunu artık tek başınıza kesebiliyorsunuz. parti halinde gidip pvp yapmaya gerek yok. ondan sonraki olan golgonda yani toi3/5/7/11 katlardaki bossları gine 7 kisi halinde kesebiliyorsunuz tabiki lvl85 altı. lvl 85 bir awaked wynn summoner tek başına kesebiliyor. noblesss questti çok eğlenceli oldu npc lerin yeri değişik izlenen yollar değişik yani kolay oldu. orjinale bekleriz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.